Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

  Ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρεια...


  Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας
  http://nikosklitsikas.gr/

  Κατέστρεψαν και τον ναό του Βάαλ-Δία... στην Παλμύρα, οι “εξεγερμένοι” αγωνιστές για να...
  εκδημοκρατιστεί το “αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ”, όπως το αποκαλεί κι ο Θανάσης Κούρκουλας, ο κύριος ομιλητής στη σημερινή εκδήλωση της “Λαϊκής Ενότητας” για τους “πρόσφυγες”, στην Αθήνα.
  Εκατομμύρια “πρόσφυγες” σε μια μεγάλη, αλλά και καλά οργανωμένη από τη δύση, φυγή προς τον “πολιτισμό” της αναπτυγμένης Ευρώπης, με πρώτο σκαλοπάτι την μνημονιακή αποικία Ελλάδα.
  "Ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρεια"... σύμφωνα με τον Γιόχαν Βόλφγκανγκ φον Γκαίτε.
  Ο πολιτικός κόσμος, στην τεράστια πλειοψηφία του εθελοτυφλεί... μιλάει την γλώσσα της “ρεαλιστικής πολιτικής", εμπνευσμένη από τη σκέψη κομφορμισμού και της δουλοπρέπειας στις "μεγάλες δυνάμεις" κι έτσι χρησιμοποιεί ότι πιο απολίτικο, τους όρους “φιλανθρωπίας”.
  Όλοι προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια, την πολιτική και πραγματική αιτία αυτού του νέου σχεδιασμού, που υλοποιεί η νέα τάξη στην Ευρώπη και μπήκε ως κυρίαρχο και μοναδικό ζήτημα για την "πολιτισμένη" Ευρωπαϊκή Ένωση" των τραπεζιτών.
  Τι κρύβουν ή αποσιωπούν;
  Πως οι “πρόσφυγες” από τη Συρία δεν δραπετεύουν (σωστά θα ήταν το λιποτακτούν) από τον Άσαντ, αλλά από μια ιμπεριαλιστική επίθεση που διαρκεί 4 ολόκληρα χρόνια -διανύουμε τον πέμπτο χρόνο-, εναντίον του νόμιμα εκλεγμένου προέδρου Άσαντ. Πόλεμος που καθοδηγούν οι ΗΠΑ και το διευθυντήριο της Ε.Ε. (πρωτοκαθεδρία η Γαλλία, ως πρώην αποικιακός κτήτορας της Συρίας και μαζί Γερμανία, Αγγλία... οι άλλες πολιτισμένες χώρες, όπως η Ελλάδα κι η Ιταλία, θα λαμβάνουν 35 ευρώ ημερησίως για κάθε κεφάλι "πρόσφυγα", που θα είναι από τα χρήματα των φορολογουμένων ευρωπαίων πολιτών κι όχι των τραπεζιτών), με εργαλείο-όπλο τους βάρβαρους αντικαθεστωτικούς (ισλαμικό κράτος, Αλ Κάιντα, ελεύθερο συριακό στρατό...) και χώρες υποστήριξης: Τουρκία, Ισραήλ, Σαουδική Αραβία, Κατάρ...
  Μια επανάληψη του Αφγανικού, όταν δημιούργησαν την Αλ Κάιντα, για να αντιμετωπίσουν την “εισβολή” της τότε ΕΣΣΔ, τον "κομμουνιστικό κίνδυνο". Και κατόπιν την οργάνωσή τους, την Αλ Κάιντα, για τα δικά τους συμφέροντα.
  Η Γερμανία, σήμερα ηγέτιδα δύναμη του 4ου Ράιχ, πανηγυρίζει για τις αφίξεις των μεταναστών. Πανηγυρίζει η χώρα που κατέστρεψε την Ελλάδα (και με τους μετανάστες) για τον νέο βιομηχανικό στρατό των κακοπληρωμένων σκλάβων, που εισρέει στη χώρα της κι είναι πρόθυμη να τους υποδεχτεί.
  Ταυτόχρονα, όλο αυτό το εγχείρημα επενδύεται προπαγανδιστικά, με τον απόλυτο έλεγχο των ΜΜΕ, ώστε να προετοιμάζεται η διεθνής κοινή γνώμη για πιθανούς επερχόμενους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Συρία. Είδαμε το σενάριο να εξελίσεται στη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ... Δεν το είδαμε αυτό το σενάριο των υπερασπιστών "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" στην απελευθέρωση της κατεχόμενης Κύπρου από τον Αττίλα!
  Σήμερα, με τη συνδρομή του φίλου Ouday Ramadan*, θα μεταφέρω μια ιστορία  (κι ένα βίντεο) που δεν ενδιαφέρει κανέναν δημοσιογράφο και κανένα ΜΜΕ.
  Μια ιστορία που δεν αναπαράγουν ΜΜΕ, γιατί είναι μια ιστορία επικίνδυνη για τον Ερντογάν, τον εγκληματία και κλέφτη του Χαλεπίου.
  Θα μιλήσουμε για τον Ιησού (Issa, στην αραβική)... ένα μικρό από τη Συρία, που έφυγε στα βόρεια, στα σύνορα με την Τουρκία.
  Ο πατέρας του μικρού Ιησού δολοφονήθηκε από τους φονιάδες του ισλαμικού κράτους, τους κουμπάρους του Ερντογάν και των “πολιτισμένων” Ευρωπαίων. Τους κουμπάρους του αρχιχορευτή Νίκου Κοτζιά.
  Ο μικρός Ιησούς, μαζί με τ' αδελφάκια του, διέσχισαν ολόκληρη την Τουρκία (δεν είχαν χρήματα για τους δουλέμπορους του Ερντογάν, για να τους περάσουν στην Ελλάδα, αλλά ούτε συγγενείς στη δύση) κι έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη.
  Ο μικρός Ιησούς, για να ζήσει αυτός και τ' αδελφάκια του, είναι αναγκασμένος να παίζει με το φλάουτο στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, να προσφέρει τη μουσική τους με την αξιοπρέπεια του μουσικού από τη Συρία, για λίγη τροφή και όλη την ημέρα να ξεφεύγει από το κυνηγητό των οθωμανών μπάτσων.
  Όμως, ο μικρός Ιησούς παρά τα δεινά του, βρίσκει τη δύναμη και το κουράγιο να χαμογελάει και να φιλεύει γενναιόδωρα το μισό του πορτοκάλι στον ΄φωτογράφο΄ που τραβάει την εικόνα.
  Όμως, ο μικρός Ιησούς δεν αποτελεί “είδηση”. Ο πατέρας του δεν ήταν λαθρέμπορος ναρκωτικών, ούτε δουλέμπορος ψυχών και κορμιών.
  Για τον μικρό Ιησού δεν υπάρχει, δεν θα βρείτε πουθενά, μια αναφορά σε μια μικρή στήλη των ελληνικών κι ευρωπαϊκών ΜΜΕ, γιατί θίγεται ο σουλτάνος Ερντογάν. Θίγεται ο ευρωπαϊκός "πολιτισμός" των φιλανθρώπων που πλουτίζουν από τους "πρόσφυγες".
  Ο  μικρός Ιησούς δεν μπορεί να βρει την αλληλεγγύη ανάμεσα σε 80 εκατομμύρια οθωμανούς.

  Μόλις αποβίβασε στην Ελλάδα τους "πρόσφυγες" ο δουλέμπορος και πήραν την προμηθειά τους οι τούρκοι κρατικοί παράγοντες για τον συντονισμό της "φυγής"... Πραγματικά "κουρασμένοι", "ρακένδυτοι"... Πρώτη τους "δουλειά" να βγάλουν την αναμνηστική selfi με το iPhone τελευταίας τεχνολογίας, για να την στείλουν στους φίλους τους... Επιτέλους, ξέφυγαν από τον "δικτάτορα" Άσαντ!

  Ο  μικρός Ιησούς δεν έχει τα “απαραίτητα” προσόντα -δολοφονήσαν την οικογένειά του και κατέστρεψαν κι έκλεψαν την οικογενειακή περιουσία οι "εκδημοκρατιστές" της δικτατορικής Συρίας-, για να βγει στην Ελλάδα και να το πανηγυρίσει με μια selfi, αφού δεν τον κουβαλάνε αγάμητες χοντροκώλες με συζύγους εμπόρους ναρκωτικών, λιποτάκτες που πολεμούσαν μαζί με τους "εκδημοκρατιστές" της Συρίας.
  Ο  μικρός Ιησούς δεν βρίσκει στοργή στον κόσμο της κοπριάς των τραπεζιτών.
  Ο  μικρός Ιησούς  είναι ένα μικρό παιδί από τη Συρία, στην εξορία.
  Τον μικρό Ιησού θα ήθελα να φιλοξενήσω σπίτι μου κι όχι τους λιποτάκτες, τους συνεργάτες των εξεγερμένων, τους εμπόρους ναρκωτικών, τους τζιχαντιστές, τους κακοποιούς...
  Για τον μικρό Ιησού πολεμάει τους λακέδες των ιμπεριαλιστών ο λαός της Συρίας. Λαός αδούλωτος, αδέσποτος, περήφανος!
  Για τον μικρό Ιησού θα νικήσει η Αντίσταση στη Συρία!

  Είναι ανέντιμος άνθρωπος αυτός που προσαρμόζει την
  αλήθεια στις δικές του σκέψεις, και ειλικρινής άνθρωπος
  αυτός που υιοθετεί τις σκέψεις της αλήθειας
  Ανώνυμος Άραβας

  Ότι απέμεινε από τον ναό του Βάαλ-Δία... στην Παλμύρα...
  Πριν:    * Ouday Ramadan, στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας, με τον Γενικό Γραμματέα του ενωμένου Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας Hunein Nemer, με τιμάει με τη φιλία του και προσφέρει μια "αντιπληροφόρηση" απέναντι στη δικτατορία των ΜΜΕ...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 14 Σεπ 2015, 6:29:00 μ.μ.

  Ποιοι επέβαλλαν το νέο μνημόνιο στην Ελλάδα ; Οι Χριστιανοδημοκράτες
  της Ευρώπης, το Λαϊκό Κόμμα, η Μέρκελ και ο Σόιμπλε, δηλαδή
  οι πάτρωνες της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μειμαράκη !

  Αυτοί θέλουν να πάρουν την εξουσία, αφενός μεν για εφαρμόσουν
  τα πιο ακραία νεοφιλελεύθερα μέτρα, κι αφετέρου να βοηθήσουν
  την διαπλοκή ( ΜΜΕ, κανάλια, εφημερίδες, μεγαλοδημοσιογράφοι )
  να φάει τα πακέτα βοήθειας της Ε.Ε.

  Είναι χαρακτηριστικό ότι 2-3 μέρες πριν το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων
  στελέχη της ΝΔ είχαν πάει στις Βρυξέλλες για να "βοηθήσουν", στη πραγματικότητα
  όμως για να υπονομεύσουν την προσπάθεια της κυβέρνησης και να την οδηγήσουν εκτός
  εξουσία, όπως ήθελε ο Σόιμπλε και άλλοι ακραίοι συντηρητικοί κύκλοι της Ευρώπης.

  Οι εκλογές είναι κρίσιμες, όχι για το μνημόνιο που θα εφαρμοστεί αλλά για το
  ποιος θα το εφαρμόσει.

  Θα το εφαρμόσει ο Τσίπρας που έχει δείγματα κοινωνικής ευαισθησίας και θα
  στείλει τα πακέτα της Ε.Ε στο λαό ή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που θα εφαρμόσουν ακόμα
  σκληρότερα το μνημόνιο και θα αφήσουν ανεξέλεγκτη την διαπλοκή να συνεχίσει
  τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου και των κονδυλίων της Ε.Ε ;

  Θα το εφαρμόσει ο Τσίπρας και οι ΑΝΕΛ τώρα που γίνεται έλεγχος της Λίστας Λαγκάρντ ή
  οι αχυράνθρωποι της διαπλοκής που έθαψαν τις λίστες και χρέωσαν την Ελλάδα με 400 δισ. ευρώ και έβαλαν τη θηλιά του εκβιασμού στον Τσίπρα με πρωταγωνιστές τους συνεργάτες της ΝΔ στο εξωτερικό Χριστιανοδημοκράτες ;

  Τα μισά χρήματα από το νέο πακέτο βοήθειας πηγαίνουν για τα δάνεια των προηγούμενων
  κυβερνήσεων και τους τόκους. Η Ελλάδα έχει υποθηκεύσει το μέλλον της, χάρη στις
  προσπάθειες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Η μόνη περίπτωση να βγει είναι να ενισχυθεί ο πρωτογενής τομέας και όχι η Διαπλοκή και ο κομματικός στρατός της ΝΔ και του
  ΠΑΣΟΚ που θέλει θέσεις, καρέκλες, μάσα, εξυπηρετήσεις σε βάρος του 90% των Ελλήνων.

  Οι εκλογές είναι κρίσιμες, γιατί Σόιμπλε, Μητσοτάκης, Πάγκαλος, Λαλιώτης, Σκάι, Μέγκα,
  Αντέννα, Πρώτο Θέμα, Καθημερινή ( ακόμα και μπλογκ όπως το φίμοτρο και το κουρδιστό
  πορτοκάλι ) θέλουν να φάνε τον Τσίπρα και τον Σύριζα και τους ΑΝΕΛ και να επαναφέρουν
  το σάποιο πολιτικό καθεστώς των εκβιασμών, της διαπλοκής, της προστασίας στους φοροφυγάδες,
  του πελατειακού κράτους, των απολύσεων και των ημετέρων, δηλαδή του συστήματος που οδήγησε
  τη χώρα σε χρέος άνω των 400 δισ. ευρώ.

  Ο Τσίπρας πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε πλήρως, γιατί είχε μπροστά τους τους πάτρωνες της ΝΔ, τους τοκογλύφους και κερδοσκόπους της Ευρώπης, τους ανθρώπους που στήριζαν τις γερμανικές εταιρείες που έπαιρναν μίζες για διάφορες δουλειές στην Ελλάδα. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λεηλάτησαν τα λεφτά των ταμείων των συνταξιούχων, τα λεφτά του Δημοσίου με Χρηματιστήριο, Ολυμπιακά και δημόσια έργα, όλοι έχουν δημιουργήσει δεκάδες ακίνητα και ακριβές περιουσίες,
  τρώνε και πίνουν σε κοσμοπολίτικα νησιά και θέρετρα του εξωτερικού.

  Ο Τσίπρας αγωνίστηκε, την ώρα που θέλουν να επανέλθουν στην εξουσία οι Γεωργιαδοβορίδηδες,
  ο Κυρ. Μητσοτάκης των απολύσεων, όλη η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που επιζητεί ρεβάνς, εκδίκηση, κατάληψη της εξουσίας. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο μετά τις εκλογές, αν παλινορθήσει η νεοφιλελεύθερη Δεξιά ( ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ) για τον απλό λαό. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο αν αφήσουμε τους μεγαλοκαναλάρχες και μεγαλοδημοσιογράφους να επιβάλλουν το καθεστώς της οικονομικής διαφθοράς και κατασπατάλησης του δημοσίου πλούτου.

  Κανένας αριστερός ή κεντρώος δεν θα διαμαρτύρεται, αν επανέλθει το καθεστώς που βίωσαν
  οι Έλληνες πολίτες από το 1981 και μετά. Ο Τσίπρας προσπάθησε, αγωνίστηκε, μάτωσε για να
  μπορέσουν τα μεσαία και τα κατώτερα στρώματα να έχουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στο μέλλον. Θα αφήσουμε τον Σόιμπλε, τον γεροΜητσοτάκη, τον Πάγκαλο να παίζουν την Ελλάδα, όπως θέλουν ; Θα αφήσουμε να επανέλθουν Γεωργιάδηδες, Βορίδηδες, ΚυριακοΜητσοτάκηδες στα Υπουργεία ;

  Item Reviewed: Ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρεια... Rating: 5 Reviewed By: press-gr