GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα Δημοκρατία: Το κόμμα της ανήθικης δεοντολογίας.‏..

Από την Θεοδωροβία Πλακά. "Υπάρχει στον κόσμο τούτο ένας μυστικός νόμος - αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θά'ταν από χιλιάδες χρόνια χ...

Από την Θεοδωροβία Πλακά.

"Υπάρχει στον κόσμο τούτο ένας μυστικός νόμος - αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θά'ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος - σκληρός κι απαραβίαστος:Το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει ,αλλά πάντα στο τέλος νικάται". Νίκος Καζαντζάκης.
Αγαπητοί αναγνώστες υπερασπιζόμενη το δημόσιο συμφέρον ,εδώ καί πολλά χρόνια ,από την θέση μου της δημοσίου υπαλλήλου στην Γ.Γ.Αθλητισμού, με πολλές καταγγελίες (12) γιά παρανομίες, οικονομικά εγκλήματα ,πλαστά πτυχία καί εγκληματικές ενέργειες εναντίον μου σε Άρειο Πάγο, οικονομική αστυνομία, ΣΔΟΕ καί ασφάλεια Αττικής, έχω υποχρέωση να προστατέψω το εκλογικό σώμα,αυτή την κρίσιμη στιγμή γιά την Πατρίδα μας,μέσω αυτού του άρθρου,ενώνοντας την αγωνία μου καί την κραυγή μου μαζί σας ,γιά το αύριο.

Αγαπητοί μου, το δημόσιο συμφέρον δεν είναι αυτοί οι πρώην μικροί πολιτικοί πού μας έγδαραν το πετσί μας!
Το κόμμα της ένδοξης πάλαι ποτέ Νέας Δημοκρατίας με τις αρχές καί της αξίες, δεν υφίσταται πλέον. Καί δεν υφίσταται ,γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε γιά την εξυγίανση καί την κάθαρσή του,ώστε σήμερα εντίμως να διεκδικούν την ψήφο τού Έλληνα Πολίτη.

Ή πολιτική χρειάζεται ΝΕΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ καί οι παλαιοί γερασμένοι καί συμβιβασμένοι πολιτικοί , δεν μπορούν να την υποστηρίξουν καί να την προσφέρουν.
Σε μία αντιπαράθεση τού παλαιού με το νέο,εγώ προτιμώ το αναδυόμενο νέο,αλλά από την άλλη ,το νέο θα πρέπει να προσέξει ,γιατί αν μοιάσει στο παλαιό ή κοινωνία θα διαλυθεί.
Θέλουμε καί χρειαζόμαστε έναν διαφορετικό κόσμο καί όχι να συνεχίσουμε όπως πρίν με τούς Σάμαρο - Βενιζέλο - Μειμαράκηδες.
Ή ασυλία τους με το αισχρό άρθρο 86 περί μη ευθύνης υπουργών,εξυπηρετεί το δικό τους όφελος καί όχι τού δημοσίου συμφέροντος.Γι'αυτό επιβάλλεται να καταργηθεί ή ασυλία καί να εκδικαστούν οι υποθέσεις τους, πού αποδεικνύουν ότι έχουν προδόσει τον ελληνικό λαό καί το συμφέρον του.

Ή Νέα Δημοκρατία δεν τηρούσε το Σύνταγμα,ούτε τούς νόμους.
Προσπαθούσαν να αντικαταστήσουν το Σύνταγμα της Ελλάδας με υπερνόμους.
Ή επίορκη πλέον Νέα Δημοκρατία δεν δίστασε να τοποθετήσει στα ψηφοδέλτιά της τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού Γεώργιο Ορφανό,τού οποίου ή τεράστια δικογραφία πού αφορά τεράστια ζημία τού ελληνικού κράτους αραχνιάζει στην Βουλή των Ελλήνων.
Ή Νέα Δημοκρατία τοποθέτησε στα ψηφοδέλτιά της τον πρώην Υπουργό Πολιτισμού καί Αθλητισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος προωθούσε νομοθετική ρύθμιση στην Βουλή ,προκειμένου να μην επιστραφούν στα ταμεία 1.000.000 (ένα εκατομμύριο) ευρώ από υπαλλήλους της Γ.Γ.Αθλητισμού ,στούς οποίους το ποσόν είχε καταβληθεί παράνομα από υπερβάσεις μισθοδοσίας, διότι οι υπεύθυνοι ανώτεροι κρατικοί υπάλληλοι της υπηρεσίας δεν τηρούσαν τον νόμο περί μισθοδοσίας.
Στον κύριο Μαρκογιαννάκη της Νέας Δημοκρατίας ασκήθηκε ποινική δίωξη γιά την τραγική υπόθεση Γιακουμάκη. Ο κύριος Μιχελάκης της Νέας Δημοκρατίας σε σοβαρή υπόθεση εμπλεκόμενος, είναι κι αυτός στα ψηφοδέλτια, παρέα με την δικογραφία του, να ζητά την ψήφο τού ελληνικού λαού.

Το Σύνταγμα της Ελλάδας αγαπητοί αναγνώστες, μας προστατεύει από την κατάχρηση εξουσίας καί οι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους,σύμφωνα με το άρθρο 87 παράγραφος 2, (περί ανεξαρτησίας δικαστών) υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα καί στούς νόμους καί σε καμμία περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται μέ διατάξεις πού έχουν τεθεί κατά κατάλυση τού Συντάγματος.
Στην Νέα Δημοκρατία τού Βαγγέλη Μεϊμαράκη, νόμιζαν ότι λαμβάνουν λευκή επιταγή γιά να την χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.
Διόριζαν δικούς τους ανθρώπους στα ανώτατα δικαστήρια γιά να μην λογοδοτούν ποτέ αυτοί σε κανέναν.
Όμως στούς φτωχούς ανήμπορους πολίτες πού στερούνταν καί τα της επιβίωσής τους, έβαζαν όποια ποινή επιθυμούσαν.

Στην Νέα Δημοκρατία δεν έχουν ιδέα περί ΗΘΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ,πού σημαίνει, έχω ηθικόν καθήκον να εκτελώ ηθικές πράξεις με ηθικές συμπεριφορές.
Ή δεοντολογική ηθική ,κύριε Μεϊμαράκη ,λέει ότι δεν πρέπει να βλάπτουμε άλλους ανθρώπους,δεν πρέπει ποτέ να λέμε ψέμματα καί ούτω καθ'εξής.
Εσείς τα έχετε παραβιάσει όλα αυτά με καταστροφικές συνέπειες.

Αντί λοιπόν να κάνετε κάθαρση στο θλιβερό κόμμα σας ζητάτε θρασύτητα να έρθετε στην εξουσία ξανά ,για να μας αποτελειώσετε.
Οι Έλληνες όμως δεν έχουν πάθει Άνοια,αν καί είστε πρώτοι στην πλύση εγκεφάλου.
Ενθυμούνται πολύ καλά τί έπαθαν επί Σαμαρά.
Ή Νέα Δημοκρατία βλάπτει πολύ σοβαρά πλέον την υγεία καί το συμφέρον των Ελλήνων.

Θρασύτατα καί αλαζονικά ζητάτε μετεκλογική συνεργασία.
Με τί προσόντα κύριε Μεϊμαράκη;
Το κόμμα σας των super σκανδάλων να συνεργαστεί με την αριστερά πού τόλμησε να ανοίξει φακέλους διαφθοράς;
Ή έχετε την εντύπωση αν (υποθετικά πάντα)υπάρξει συνεργασία αριστεράς μέ δεξιά ,ότι τα υγιεί καί ηθικά στελέχη καί μέλη καί των δύο κομμάτων δεν θα τρέξουν να φύγουν αγανακτισμένοι;
Δεν έχετε ιδέα τί αναταραχή υπάρχει στην βάση καί των δύο κομμάτων.
Εγώ που δέχομαι άπειρα ηλεκτρονικά μηνύματα, έχω άποψη.

Επειδή λοιπόν στην Δημοκρατία ο λαός μπορεί να τιμωρήσει παραδειγματικά διά της ψήφου του, καλώ όλους τούς Έλληνες πολίτες αφ'ενός να τρέξουν να ψηφίσουν κι αφ'ετέρου να αντιδράσουν με την αρνητική ψήφο τους σε αυτή την αγνώριστη, αδιόρθωτη καί επίορκη Νέα Δημοκρατία.
Πρωθυπουργικές καρέκλες σε αυτό το κόμμα δεν θα ξανά δείτε Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όσο αφήνετε να κυκλοφορούν σκοτεινές φυσιογνωμίες με σκάνδαλα,διαπλοκές καί διαφθορά.
Ή Νέα Δημοκρατία δεν θα ορθοποδήσει αν δεν φύγετε όλοι εσείς, πού μας φέρατε ως εδώ.
Δώστε την θέση σας σε άφθαρτους νέους,σοβαρούς μέ ένσημα εργασίας, ώστε να έχουν νοιώσει τον παλμό της κοινωνίας.

Γιατί να στηρίξουν την Νέα Δημοκρατία οι Έλληνες ψηφοφόροι Βαγγέλη ;
Τί είπες γιά να πείσεις;
Αναφέρθηκες στούς άνεργους;
Σε αυτούς πού αυτοκτόνησαν εξ αιτίας της διακυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου;
Αναφέρθηκες στην πείνα καί στην δυστυχία;
Αναφέρθηκες στα ατέλειωτα χαράτσια σε φτωχούς,μισθωτούς καί συνταξιούχους;
Αναφέρθηκες στην κατηφόρα των μισθών καί των συντάξεων;
Αναφέρθηκες στα χιλιάδες λουκέτα των επιχειρήσεων καί στην κατηφόρα τού κοινωνικού συνόλου;
Αναφέρθηκες στην πλήρη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;
Ξέχασες τα κάγκελα στις παρελάσεις καί το ξύλο από τα ΜΑΤ στούς συνταξιούχους;
Πού ήσουν τότε εσύ Βαγγέλη Μεϊμαράκη,καί τί έκανες;;
ΤΙΠΟΤΑ,περίμενες το δαχτυλίδι Σαμαρά.
Οι Έλληνες όμως δεν ξεχνάμε!

Αρρωστήσατε ένα Έθνος καί ακόμα ψάχνετε την θεραπεία ,αλλά αν έρθετε ξανά στην εξουσία ,το φάρμακο πού έχετε στο ντουλαπάκι σας είναι ληγμένο καί με ληγμένα οι ασθενείς πεθαίνουν.
Είστε η κατάρα της Ελλάδας,ο ένας καλύπτει τα σκάνδαλα τού άλλου,γιατί αν αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι θα γίνει σεισμός μέ τσουνάμι 100 μέτρων.
Εσείς μας κάνατε να πιστέψουμε ότι όποιος θέλει να τηρείται το Σύνταγμα καί οι νόμοι είναι αναρχικός.

Αγαπητοί αναγνώστες ,επειδή το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών εξασφαλίζει την διακυβέρνηση της χώρας, προστατεύστε την Ελλάδα διά της ψήφου σας καί μην ανέχεστε να σας εξευτελίζουν κόμματα διαπλεκόμενα καί διεφθαρμένα όπως αυτό της Νέας Δημοκρατίας.
Μην επιτρέπετε να σας δουλεύουν ψιλό-γαζί.
Γιατί όπως είχε πεί καί ο Αμερικανός πρόεδρος Τζών Κέννεντυ: "Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη,οι ζόρικοι συνεχίζουν"!

2 σχόλια

  1. Κατά καιρούς έχουν γίνει πολλές προσπάθειες καταγραφής όλων των σκανδάλων και των μυστηρίων υποθέσεων που σχετίζονται με την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

    ( ...Eλπίδα ανάκαμψης υπάρχει; Aν σαρωθεί ολόκληρο το σημερινό κομματικό σύστημα από μία καθολική έκρηξη κοινωνικής αξιοπρέπειας, ανυποχώρητων απαιτήσεων ποιότητας…)(Απόσπασμα από άρθρο κ.κ. Γιανναρά)

    Η αναξιοκρατία, η οικογενειοκρατία και ο νεποτισμός κυριαρχεί στη Νου-Δουλα .

    Σε μια χρονική στιγμή που η ΝΔ αναζητεί λαϊκή στήριξη για να προχωρήσει μπροστά , οι ψηφοφόροι και τα μέλη του κόμματος διαπιστώνουν αρκετές περιπτώσεις ανά την επικράτεια που αποδεικνύουν,την δομημένη οικογενειοκρατία ,την αναξιοκρατία και την πατρωνία !!!

    Θα ξυπνήσουν επιτέλους οι Νεό-Δούλοι δεξιοί να τιμωρήσουν αυτούς, που τους ξεφτιλίζουν εδώ και είκοσιπέντε χρόνια …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάσου... τι θα μας κάνουν αν είναι όλοι μαζί στην κυβέρνηση και δεν θα υπάρχει κάποιος να φωνάζει και να λέει ΟΧΙ ...

    Αρκετές δημοσκοπήσεις δείχνουν οριακά μπροστά τη ΝΔ. Παρά την προσποιητή αισιοδοξία που εκπέμπει το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, τα δημοσκοπικά ευρήματα μιλούν για «στιβαρή» δημοσκοπική τάση, η οποία τροφοδοτείται από: α) την επανασυσπείρωση της ΝΔ, όχι κυρίως λόγω της αλλαγής ηγεσίας (αποχώρηση Σαμαρά) αλλά πρωτίστως εξαιτίας της διάψευσης της ελπίδας που εκπροσωπούσε η Αριστερά διά του ΣΥΡΙΖΑ ότι μπορεί να ανατρέψει τη λιτότητα και να καταργήσει τα μνημόνια..

    β) την κατάρρευση των ΑΝΕΛ, επειδή κατέρρευσε το «αντιμνημονιακό» προσωπείο τους ύστερα από τη συμμετοχή τους στην ψήφιση του μνημονίου, γ) τον «επαναπατρισμό» δεξιών ψηφοφόρων που στις εκλογές του Ιανουαρίου ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από την απογοήτευσή τους εξαιτίας της μνημονιακής στροφής του ΣΥΡΙΖΑ..

    δ) τον «επαναπατρισμό» μικρού αλλά υπαρκτού τμήματος ψηφοφόρων της ΝΔ από τη Χρυσή Αυγή, στο γενικό πλαίσιο της διαφαινόμενης μνημονιακής σταθεροποίησης με την «αριστερή» σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ.

    Βάση της εκλογικής-πολιτικής ανάκαμψης της ΝΔ, μέχρι του σημείου μάλιστα να διεκδικεί πολύ σοβαρά την πρώτη θέση και άρα το ρόλο του πολιτικού «κουμανταδόρου» στο πολιτικό σκηνικό μετά τις εκλογές, είναι η μνημονιακή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ....Η μνημονιακή αυτή στροφή δημιουργεί τους όρους για την ανάκαμψη του βασικού κόμματος του κεφαλαίου, της ΝΔ, με αξιώσεις να ξαναγίνει ο βασικός πυλώνας της μνημονιακής διαχείρισης...


    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι και δεν μπορεί να είναι ο πραγματικός αντίπαλος της επικίνδυνης προοπτικής επανόδου της ΝΔ σε κυβερνητικό ρόλο ή και στο κυβερνητικό «τιμόνι»...

    Η βάναυση διάψευση των ελπίδων για κατάργηση των μνημονίων και ανατροπή της λιτότητας από την Αριστερά δυναμώνει το «δεξιό άνεμο», «ξεπλένει» τα αστικά-μνημονιακά κόμματα ισχυροποιώντας τον ισχυρισμό τους ότι το μνημόνιο είναι μονόδρομος (ιδού ποιες είναι οι καταστροφικές συνέπειες του «Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση»), δημιουργώντας τους όρους για την εκλογική και πολιτική τους ανάκαμψη.... Δεν είναι τυχαίο ότι τα δημοσκοπικά ευρήματα δείχνουν σημάδια... ζωής (δηλαδή δημοσκοπικής ανάκαμψης) ακόμη και για το πολιτικό πτώμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ...

    Εντελώς αντίθετα, λοιπόν, με τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι πρέπει να ψηφιστεί γιατί αποτελεί το πολιτικό «ανάχωμα» απέναντι στη ΝΔ, στην πραγματικότητα ισχύει το ανάποδο: ο μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ είναι ο «μεγάλος χορηγός» της ανάκαμψης της ΝΔ και άρα ο μόνος ακατάλληλος να της κόψει το δρόμο προς την εξουσία –πέραν του γεγονότος ότι ο δρόμος για τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και των άλλων μνημονιακών «δορυφόρων» (ΠΑΣΟΚ - Ποτάμι) είναι ορθάνοιχτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση