GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοχάρης: Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι συνεργασίες

Αυτό που χρειάζεται η χώρα τώρα είναι να συνεργαστούν όλες οι δυνάμεις που στήριξαν το μνημόνιο, να το στηρίξουν και μετά, να δημιουρ...

Θεοχάρης: Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι συνεργασίες
Αυτό που χρειάζεται η χώρα τώρα είναι να συνεργαστούν όλες οι δυνάμεις που στήριξαν το μνημόνιο, να το στηρίξουν και μετά, να δημιουργηθεί εμπιστοσύνη, ώστε παράλληλα με την υλοποίηση του μνημονίου να γίνονται οι κατάλληλες επενδύσεις και να βρούμε από την πρώτη μέρα τις πρώτες δουλειές και σε βάθος ενός, δύο χρόνων να μειωθεί δραστικά η ανεργία, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υποψήφιος του Ποταμιού στη Β' Αθηνών Χάρης Θεοχάρης.

Κατά τον ίδιο, είναι πρωτεύον ο ελληνικός λαός να δώσει στο Ποτάμι τη δύναμη που χρειάζεται για να μην μπορεί να γίνει κυβέρνηση χωρίς το κόμμα, τονίζοντας πάντως πως το Ποτάμι δεν μπορεί να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση που δεν θα διασφαλίζει σταθερότητα, και για να μπορέσει να το κάνει πρέπει να έχει ένα ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από αυτό που το παρουσιάζουν ή αυτό που πήρε στις προηγούμενες εκλογές.

Ερωτηθείς αν συμμερίζεται τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για διορθώσεις στο μνημόνιο, σχολίασε: “Αυτό είναι και ψέμα και λάθος, το λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ για να παραπλανούν τον λαό, αλλά είναι και λανθασμένη πρακτική, αυτή που οδήγησε να φύγουν τα 5 ευρώ από τα νοσοκομεία και να μπουν 30 ευρώ κάθε μήνα σε κάθε συνταξιούχο, είναι η πρακτική να αφαιρούμε μέτρα μισό δισ. και να βάζουμε μέτρα 700 εκατ. στη θέση τους. Δεν πρέπει να συμβεί αυτό. Το μνημόνιο έχει άσχημα μέτρα και η απλή ανακύκλωση της μιζέριας των μέτρων αυτών δεν μας οδηγεί πουθενά. Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι ή άμεση άρση της αβεβαιότητας, να μπορέσουμε να συνεργαστούμε όλες οι δυνάμεις που στήριξαν το μνημόνιο πριν τις εκλογές να το στηρίξουν και μετά, να υλοποιηθούν για μια ή δύο αξιολογήσεις καλύτερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα και να πάμε όλοι στους διεθνείς και Έλληνες επενδυτές και να αποδείξουμε ότι υπάρχει βούληση ώστε να δημιουργηθούν οι επενδύσεις και θέσεις εργασίας που θα δώσουν δουλειά στον κόσμο. Το νούμερο ένα πρόβλημά μας είναι η ανεργία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση