GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκιρτζίκης: Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Φινλανδία ξεκαθάρισε πως ο καινούργιος προπονη...

Γκιρτζίκης: Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Φινλανδία ξεκαθάρισε πως ο καινούργιος προπονητής θα είναι ξένος. Ο κ. Γκιρτζίκης αφού ζήτησε συγνώμη από τους φίλους της Εθνικής, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ομάδα θα σηκώσει κεφάλι, ενώ είπε ότι τον Οκτώβριο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει νέο προπονητή.
«Δυστυχώς δεν άλλαξε η ροή, χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ. Ενώ ξεκινήσαμε καλά και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Η ψυχολογία είναι πεσμένη, αλλά θα επανέλθει και αυτή για να έχουμε μία καλύτερη συνέχεια».
«Στο οργανωτικό κομμάτι χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ, έχουμε κάνει κάποια βήματα. Με την πρόσληψη ενός προπονητή θα κάνουμε μία νέα αρχή. Η συμμετοχή στο Euro είχε χαθεί, σήμερα (σ.σ. χθες) ήρθε και μαθηματικά. Θα πρέπει να κάνουμε μία ομάδα που θα παίξει στα προκριματικά του Μουντιάλ. Έχουμε χρόνο για αυτό, αλλά πρέπει να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση