GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Ν. Νικολόπουλος ζητάει τώρα τη θέση του β' αντιπροέδρου της Βουλής, αλλιώς...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.  Σε οριακό σημείο έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις του Νίκου Νικολόπουλου με τον Πάνο Καμμένο ύστερα ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. 

Σε οριακό σημείο έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις του Νίκου Νικολόπουλου με τον Πάνο Καμμένο ύστερα και από τη δημοσιοποίηση της επιστολής του πρώτου για τον αποκλεισμό του από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του press-gr, ο κ. Καμμένος -αντί της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ- κάλεσε τον κ. Νικολόπουλο να συναντηθούν αύριο (Πέμπτη) το απόγευμα αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο βουλευτής θα ανταποκριθεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Νικολόπουλος περιμένει και τη σύνθεση του νέου προεδρείου της Βουλής. Και αφήνει να διαχέεται ότι αν δεν προταθεί από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία (το επιτρέπει όμως ο Κανονισμός της Βουλής;) για τη θέση τουλάχιστον του δεύτερου αντιπροέδρου της Βουλής, θα πάρει σοβαρές αποφάσεις για την πολιτική του πορεία. (Δηλαδή; Μπορεί να υπαινίσσεται κάτι υπογράφοντας την επιστολή του προς τον Π. Καμμένο μόνο με την ιδιότητα του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και όχι του βουλευτή των ΑΝΕΛ;"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση