GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα που δεν έγινε υπουργός! Θυμήθηκε πάλι τις κόκκινες γραμμές ο Νικολόπουλος...

Σε ενδεχόμενη αντίδραση του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου -για το γνωστό tweet- και στην αντίδραση των 53+, απέδωσε τη μη υπουργοποίησή ...

Σε ενδεχόμενη αντίδραση του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου -για το γνωστό tweet- και στην αντίδραση των 53+, απέδωσε τη μη υπουργοποίησή του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος, μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm, δήλωσε ότι «δεν υπήρξε η παραμικρή όχληση από την μεριά μου προς τους επικεφαλής των κομμάτων της συγκυβέρνησης για τη συμμετοχή μου στο υπουργικό συμβούλιο» και ότι ο ίδιος πληροφορήθηκε επισήμως «ότι η πρόταση του κ. Καμμένου απερρίφθη από τον κ. Τσίπρα καθότι η συμμετοχή μου στην κυβέρνηση θα ερέθιζε αρνητικά τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου λόγω του γνωστού τιτιβίσματος, του ατυχούς, που είχα κάνει στο παρελθόν».

«Ως καλός λοιπόν στρατιώτης αντιμετώπισα αυτή την εξέλιξη με ψυχραιμία, συνεχίζοντας τον αγώνα με πάθος και ζέση τιμώντας για μια ακόμα φορά τα λοχιόσημά μου», είπε ο κ. Νικολόπουλος για να συνεχίζει: «Και φτάσαμε σε αυτό τον πρόσφατο σχηματισμό και έχουμε και πάλι τα ίδια γεγονότα να εξελίσσονται όπως τον Γενάρη δηλαδή να απορρίπτεται η πρόταση Καμμένου για να μην ταραχτεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ενδεχομένως και οι “53” και μέσω διαρροών στον Τύπο παρουσιάζομαι ως δυνάμει δεύτερος αντιπρόεδρος της Βουλής. Έχουμε λοιπόν μια επανάληψη του κακόγουστου έργου του Ιανουαρίου…».

Τέλος, έστειλε μήνυμα στο Μαξίμου ότι δεν μπορεί να ανεχτεί εκ νέου το όνομα του «να γίνεται μπαλάκι μεταξύ Κουμουνδούρου και Χαροκόπου» και ότι εκείνο που τον νοιάζει είναι «να μην γίνει απόπειρα παραβιάσεως των κόκκινων γραμμών» γιατί, όπως είπε, χαρακτηριστικά «εγώ αποχρωματισμούς δεν κάνω».

Όσο για το ποιες μπορεί να είναι αυτές οι κόκκινες γραμμές ο κ. Νικολόπουλος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αλλαγών στο μάθημα των θρησκευτικών –για τις οποίες ζήτησε δημοψήφισμα- και στην προεκλογική όπως είπε υπόσχεση «ότι αυτή τη φορά δεν θα την γλιτώσουν οι δημοσκόποι».
thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση