GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Θα έχουμε κυβέρνηση σε τρεις μέρες

Οι πρώτες αντιδράσεις από τα εκλογικά επιτελεία των κομμάτων έρχονται λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των εκτιμήσεων των exit poll. Στην...

ΣΥΡΙΖΑ: Θα έχουμε κυβέρνηση σε τρεις μέρες

Οι πρώτες αντιδράσεις από τα εκλογικά επιτελεία των κομμάτων έρχονται λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των εκτιμήσεων των exit poll.

Στην Κουμουνδούρου μιλούν για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και του "ελληνικού λαού" παρά τη σχετικά μικρή διαφορά που δίνει το exit poll με το δεύτερο κόμμα, τη ΝΔ. O ΣΥΡΙΖΑ τηρεί στάση αναμονής για την τελική διαμόρφωση των συσχετισμών στη νέα Βουλή, κάτι που εκτιμά ότι θα ξεκαθαρίσει αργά το βράδυ.

"Η χώρα θα έχει κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και την έχει σύντομα" αναφέρουν στενοί συνεργάτες του κ. Τσίπρα.

Εδώ και κάποια ώρα στα γραφεία του κόμματος συγκεντρώνονται στελέχη αλλά και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ από τις ίδιες πηγές εκφράζεται η επιθυμία για σχηματισμό κυβέρνησης εκ νέου με τους ΑΝΕΛ.  

"Σε τρεις μέρες θα έχουμε κυβέρνηση", δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις πρώτες εκτιμήσεις των εταιριών δημοσκοπήσεων για το εκλογικό αποτέλεσμα. Επισημαίνοντας ότι ακόμα αυτές οι εκτιμήσεις δεν μπορούν να αποτυπώσουν την ακριβή σύνθεση της νέας Βουλής, το ίδιο στέλεχος τόνισε ότι "είναι αδιαμφισβήτητο το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ", προσθέτοντας ότι η διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία θα κυμανθεί μεταξύ 2 και 6 μονάδων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση