GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο εκλογικό στρατηγείο του Βασίλη Λεβέντη...

Η πρώτη που σε υποδέχεται στο εκλογικό στρατηγείο του Βασίλη Λεβέντη στην οδό Καρόλου 28 (απέναντι από το Περοκέ) είναι η πιστή γραμμ...


Στο εκλογικό στρατηγείο του Βασίλη Λεβέντη...

Η πρώτη που σε υποδέχεται στο εκλογικό στρατηγείο του Βασίλη Λεβέντη στην οδό Καρόλου 28 (απέναντι από το Περοκέ) είναι η πιστή γραμματέας του και πολλάκις ανεπιτυχούσα υποψήφια σε κάθε εκλογική αναμέτρηση Αννα Αρχοντούλη, υποψήφια τώρα με την Ενωση Κεντρώων στη Β' Αθηνών, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.
«Εχεις fb;», «θέλεις να γίνουμε φίλοι;» είναι μερικές από τις ερωτήσεις υποδοχής που γίνονται στους επισκέπτες του κόμματος κάτω από μια αφίσα με τέσσερις νεαρούς (τρεις μουσάτους και έναν με γυαλιά ηλίου) που κρατούν τέσσερις πινακίδες που γράφουν: «Είμαστε πολλοί και απλά πρέπει να ενωθούμε», «Δεν φοβάμαι να εκφράσω τα πιστεύω μου», «Γιατί είμαι λεβέντης» και «Γιατί του χρωστάω».
Εξω από το κτίριο κόσμος πολύς, θέλει η πλειονότητα των συγκεντρωθέντων να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια (είδαν κάποιες δημοσκοπήσεις και σου λένε «να η ευκαιρία»...). «Ολοι περνούν από έλεγχο, δεν δεχόμαστε όποιον-όποιον και κυρίως μέλη άλλων κομμάτων» εξηγεί ο 77χρονος «αρχηγός» Β. Λεβέντης, ο οποίος φιλοδοξεί να έρθει τρίτο κόμμα στις εκλογές. Οποια θέση όμως κι αν καταλάβει δεν τον ενοχλεί, φτάνει να μπει στη Βουλή και θα στηρίξει όποιο κόμμα έρθει πρώτο, με την προϋπόθεση το κόμμα αυτό να δεχθεί με τη σειρά του εννέα όρους που βάζει. Ανάμεσά τους: απαγόρευση της διπλής ή τριπλής σύνταξης, απαγόρευση της πολυθεσίας, κανείς συνταξιούχος να μην εργάζεται με σύνταξη πάνω από 1.000 ευρώ, απόλυση όλων των αργόμισθων, μείωση των αποδοχών κατά 50% όλων των δημόσιων λειτουργών, κατάργηση της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων, μέγιστος χρόνος παραμονής στο βουλευτικό αξίωμα τα 12 έτη κ.τ.λ.
Ο πρόεδρος είναι πεπεισμένος ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρει, αφού από το 1992 ως σήμερα που βάζει υποψηφιότητα εκεί γύρω στο 0,25% εισπράττει, με εξαίρεση τις τελευταίες εκλογές που ξεπέρασε το 1,7%. «Ερχονται πρώην υπουργοί και μου ζητούν να είναι υποψήφιοι, όπως ο Γ. Αδαμόπουλος, υφυπουργός Οικονομικών επί ΠαΣοΚ, καθηγητές πανεπιστημίου κ.ά. Εχω ήδη δύο που θα τους έχω στο Επικρατείας, νεολαίους αλλά και επιχειρηματίες» λέει. Οταν τον ρωτάς αν έχει συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του κανέναν επώνυμο, απαντά: «Ναι, αυτόν που παίζει στο 11880, αλλά δεν τον θυμάμαι. Αννα, πώς τον λένε αυτόν;» απευθύνεται στη συνεργάτιδά του.  Του έκανε αίτηση και ένας συνεργάτης του Σάκη Ρουβά (ένας συνθέτης) αλλά δεν τον έχει ακόμη εγκρίνει.  
Πηγή:Βηματοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση