GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόσφυγας 3 ετών σκοτώθηκε στο πάρτυ υποδοχής που του έκαναν...

Είχε την τύχη και τη δύναμη να κάνει το μακρύ ταξίδι της προσφυγιάς από το Ιράκ μέχρι τη Γερμανία. Και μετά από 4.000 χλμ που διένυσε ...

Πρόσφυγας 3 ετών σκοτώθηκε στο πάρτυ υποδοχής που του έκαναν!
Είχε την τύχη και τη δύναμη να κάνει το μακρύ ταξίδι της προσφυγιάς από το Ιράκ μέχρι τη Γερμανία. Και μετά από 4.000 χλμ που διένυσε με την οικογένεια του, ο μόλις 3 ετών πρόσφυγας σκοτώθηκε σε ατύχημα στο πάρτυ υποδοχής που του έκαναν στη Γερμανία.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το αγοράκι έκανε κούνια κρεμασμένο από ένα σχοινί που είχαν στερεώσει μεταξύ δύο μεγάλων γλαστρών όταν μία από αυτές έπεσε και τον καταπλάκωσε.
"Έχουμε διατάξει να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή", πάντως "δεν υπάρχει καμία ένδειξη για τη διάπραξη εγκλήματος" είπε ο εισαγγελέας του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας.
Το πάρτυ υποδοχής είχαν οργανώσει για το πολίτες της περιοχής όπου θα διέμενεκαι ανθρωπιστικές οργανώσεις, μαζί με τους γονείς του και τον 9χρονο αδελφό του, επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου του δήμου Ρένε Κοσταντίνι.
"Ήταν ένα πολύ τραγικό δυστύχημα" τόνισε ο ίδιος και προσέθεσε ότι στους γονείς και τον αδελφό του προσφέρεται ψυχολογική υποστήριξη.
Ο εκπρόσωπος τύπου σημείωσε ότι η οικογένεια είχε φθάσει από το Ιράκ στο Εσβάιλερ πριν από μόλις 4 εβδομάδες, με την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής στη Γερμανία.
(Φωτογραφία αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση