GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!"

Της  Ράνιας Παπαβασιλείου - Μπαλλή.  Σ' αυτές τις εκλογές, πολλοί επιμένουν να μιλούν για το χθες. Όμως το αύριο είναι αυτό που ...


 Σ' αυτές τις εκλογές, πολλοί επιμένουν να μιλούν για το χθες. Όμως το αύριο είναι αυτό που πρέπει να μας απασχολεί περισσότερο. Τα λάθη που έγιναν έως τώρα δεν πρόκειται να διορθωθούν αν επιτρέψουμε να συνεχιστεί ένα μεγαλύτερο: Η μεμψιμοιρία και η ομφαλοσκόπηση.

Οι πολιτικοί έχουν συνηθίσει να σκιαμαχούν και -προσπαθώντας να δικαιώσουν εαυτούς- να κατηγορούν τους αντιπάλους τους. Οι εποχές αυτές όμως πέρασαν και τα σημάδια που άφησαν τα νιώθουμε όλοι δυστυχώς με οδυνηρό τρόπο. Οι πολίτες εμφανίζονται πιο ώριμοι και ήδη στέλνουν μέσω των δημοσκοπήσεων τα μηνύματά τους για την ανάγκη συνεργασίας, μετριοπάθειας και αυτοκριτικής από όλους. Αυτές είναι οι λέξεις - κλειδιά για να προχωρήσουμε από εδώ και πέρα.

Η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει αυτά τα μηνύματα και κάνει με σταθερότητα βήματα μπροστά για το καλό της πατρίδας και της κοινωνίας μας. Προτάσσει τη συσπείρωση αντί του διχασμού και επιλέγει το ρεαλισμό αντί της παρωχημένης συνθηματολογίας.

Η Νέα Δημοκρατία θέλει το μέλλον στα χέρια των Ελλήνων. Κι ο μόνος δρόμος για να συμβεί αυτό είναι οι μεταρρυθμίσεις και η ανταγωνιστικότητα. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο. Το κράτος δεν μπορεί να είναι παραγωγός πλούτου και επιχειρηματίας με χρήματα που δεν έχει ή με δανεικά που κανείς δεν δανείζει. Αυτό το μοντέλο έχει αποτύχει παντού στον κόσμο. Έστω κι αργά, αυτό το καταλαβαίνει πια και η συντριπτική πλειονότητα στην Ελλάδα.

Ο τόπος μας χρειάζεται νοικοκύρεμα με διαφάνεια και ορθολογισμό.Και πρέπει να αρχίσει, επειγόντως, να παράγει πάλι. Με υγιή ανταγωνιστικότητα και λελογισμένη εξωστρέφεια. Μόνον έτσι θα μεγαλώσει ξανά η εθνική μας πίτα.

Η απλοποίηση της αδειοδότησης νέων επενδύσεων, η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και η εξάλειψη των «εμποδίων εισόδου» νέων επιχειρήσεων στις αγορές καθώς και η απελευθέρωση των «κλειστών επαγγελμάτων» που αποτελούν σοβαρή στρέβλωση του ανταγωνισμού αλλά και κοινωνική αδικία, είναι οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για να δημιουργηθεί ευνοϊκό περιβάλλον που θα προσελκύσει ιδιωτικές επενδύσεις.

Το έθνος μας διαθέτει αστείρευτες δυνάμεις. Ο Πολιτισμός και η Ιστορία του δεν είναι μόνο πηγή υπερηφάνειας για το παρελθόν μας αλλά και πηγή έμπνευσης για το μέλλον. Αυτές οι δυνάμεις πρέπει λοιπόν να απελευθερωθούν, να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, να διευρύνουν τον εθνικό πλούτο, να φέρουν την αληθινή Ανάπτυξη.

Για όλα αυτά πρέπει να μιλήσουμε σε τούτες τις εκλογές. Και όλα αυτά θα πρέπει να κάνουμε ενωμένοι από την επόμενη κιόλας ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση