GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τις συναντήσεις Σαμαρά - Βορίδη‏

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας Δημοσιογράφος. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι βιάζονται να "κάψουν υποψηφίους" για την προεδρία της ΝΔ. Δ...

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος.

Δεν ξέρω γιατί κάποιοι βιάζονται να "κάψουν υποψηφίους" για την προεδρία της ΝΔ. Δημοσιεύματα μιλούν για δήθεν συναντήσεις του κ. Βορίδη με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά . Όλοι παραξενεύτηκαν όχι τόσο για την δήθεν συνάντηση Βορίδη - Σαμαρά στο σπίτι του όσο για τον τρόπο που έντεχνα σκηνοθετήθηκε.
Μόλις πριν λίγο βρήκα κάποιες δημοσιευμένες σκέψεις που με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο για το όλο θέμα που αναφέρουν σχετικά:
"Όπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει. Κάποιοι θέλουν τη Νέα Δημοκρατία μικρή, διχασμένη, διαλυμένη και έρμαιο στις ορέξεις του Αλέξη. Θέλουν να προκαλέσουν εσωτερικό πόλεμο βγάζοντας διάφορα σενάρια, στοχοποιώντας ανθρώπους που έχουν προσφέρει όσο λίγοι στην παράταξη και αποδομώντας ακόμη και πρώην πρωθυπουργούς. Έτσι, βγήκε σήμερα η πληροφορία ότι ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με τον Μάκη Βορίδη στο σπίτι του στην Κηφισιά και συνέφαγαν χθες το απόγευμα. Αμέσως ο νους όλων πήγε σε βυζαντινά παρασκήνια και ίντριγκες που στήνει ο Σαμαράς και σε δαχτυλίδια διαδοχής ή άλλες τέτοιες ανοησίες.

Ο ίδιος βγήκε και διέψευσε κατηγορηματικά ότι έγινε σε ρεπορτάζ που μετέδωσε το Mega, και απέδωσε την παραφιλολογία που υπάρχει τα τελευταία 24ωρα σε μικροκομματικούς σκοπούς, καθώς όπως λέει, γίνεται προσπάθεια από διάφορες πλευρές να αναδειχθούν στον «διαγωνισμό» των υποψηφίων και να κερδίσουν στήριξη, με την ένταξή τους σε εσωκομματικά στρατόπεδα. Πράγματι έτσι είναι. Η διαδοχή γίνεται πασαρέλα και το κάθε... μοντέλο θέλει να βάλει τρικλοποδιά στο άλλο για να αναδειχθεί. Κατ' αρχάς αν ήθελε ο Σαμαράς να αποδείξει τη δύναμή του θα το έκανε. Το έργο του από το 2009 μιλάει μόνο του. Πήρε τη ΝΔ διαλυμένη και την έκανε κυβέρνηση σε 2,5 χρόνια. Πήρε την καυτή πατάτα της οικονομίας και τη διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο. Όσο κι αν θέλουν κάποιοι να τα ξεχάσουν όλα αυτά η ιστορία έχει γραφτεί.

Ας μην παίζουν παιχνιδάκια ορισμένοι που νομίζουν ότι έτσι θα μειώσουν τον Αντώνη Σαμαρά και θα αναδείξουν τον εαυτό τους. Δυστυχώς η ΝΔ ξεκίνησε ένα κύκλο εσωστρέφειας που δεν θα της βγει σε καλό. Και μαζί με την εσωστρέφεια ήρθαν και οι γκρίνιες, οι αντιπαραθέσεις, οι συγκρίσεις «μοντέλων» και οικογενειών. Λες και δεν είναι ένα το κόμμα. Λες και κάποιοι επιχειρούν να κάνουν τη Νέα Δημοκρατία... ΣΥΡΙΖΑ με συνιστώσες. Όλη αυτή η «μούχλα» που αναδύεται από τη Συγγρού πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να τελειώσει η διαδικασία που άρχισε, αν και σχεδιάστηκε πολύ πρόχειρα και χωρίς να προηγηθεί η συζήτηση για την ταυτότητα που θα πρέπει να έχει το κόμμα. Μέχρι τις 2 Οκτωβρίου θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες, ελπίζουμε να μη γίνει η ΝΔ... θέαμα για τον Τσίπρα.
Αλλά μέχρι να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος ας σταματήσουν την παραφιλολογία και το «σκότωμα» στα τηλεπαράθυρα.
Όπως βεβαίως και τα ύπουλα χτυπήματα κάτω από τη μέση σε ανθρώπους που έχουν υποστεί πολιτική και προσωπική φθορά για να κρατήσουν το κόμμα όρθιο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση