GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια ακριβά αυτοκίνητα "ξεπούλησαν" εν μέσω... capital controls

Αύξηση 13,7% σημείωσαν οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων τον Αύγουστο σύμφωνα με πληροφορίες του enikonomia σε σχέση με τον αντίστοιχο μή...

Ποια ακριβά αυτοκίνητα ξεπούλησαν εν μέσω... capital controls
Αύξηση 13,7% σημείωσαν οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων τον Αύγουστο σύμφωνα με πληροφορίες του enikonomia σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρσι.
Ειδικότερα τον Αύγουστο του 2015 πουλήθηκαν πάνω από 4.500 καινούρια αυτοκίνητα έναντι 3.963 οχημάτων που διατέθηκαν το 2014.
Ωστόσο το άκρως εντυπωσιακό αλλά «ειρωνικό» εύρημα στα αποτελέσματα του Αυγούστου έχει να κάνει με το γεγονός πως οι 'Ελληνες αποδείχθηκε πως διέθεσαν αρκετά χρήματα για να αποκτήσουν κάποιο πολυτελές Mercedes-Benz ή BMW τον Αύγουστο εν μέσω capital controls!
Μάλιστα μεταξύ των 30 εισαγωγικών εταιρειών που πούλησαν κάποιο καινούριο όχημα η Mercedes-Benz βρέθηκε στην 4η θέση της σειράς κατάταξης με 300 μονάδες σημειώνοντας αύξηση σχεδόν 80% ενώ η BMW βρέθηκε στην 6η θέση με 268 ταξινομήσεις σημειώνοντας αύξηση 137% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση