Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

  EKTAKTO! Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν διακοπή του "προγράμματος" εκπαίδευσης κι εξοπλισμού των "εξεγερμένων" στη Συρία

  Από το "PRESS-GR"
  Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας
  www.nikosklitsikas.gr/ 
  Η "αραβική άνοιξη made in USA" σταμάτησε στη Συρία κι ο λαός της χώρας με την...
  νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή του και τον πρόεδρο Άσαντ, άντεξε τη σκληρή ιμπεριαλιστική επίθεση που μπήκε στον 5ο χρόνο.
  Η ήττα της "πολιτισμένης" δύσης είναι πραγματικότητα.
  Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε τη διακοπή του "προγράμματος" εκπαίδευσης των εξεγερμένων Σύρων, διότι "δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες".
  Μια απόφαση-ομολογία της προσωπικής ήττας του Ομπάμα, από τον πρόεδρο Πούτιν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
  Η εγκληματική δράση του διευθυντηρίου της γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ στη Συρία, αποκαλύφθηκε με τα πιο επίσημα χείλη, την απόφαση του Λευκού Οίκου.
  Η αντίσταση του λαού της Συρίας, μαζί με τη Χεζμπολά, έφεραν την πρώτη νίκη. Λαοί που δεν υποτάσσονται... νικούν!
  Η Ελλάδα, δυστυχώς, για μια ακόμη φορά εκτέλεσε πειθήνια και δουλικά εντολές "συμμάχων", ως αποικία... Οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, αλλά και η κυβέρνηση Τσίπρα,  συμμετείχαν στον εγκληματικό οργανισμό "Φίλοι της Συρίας" για την ανατροπή της εκλεγμένης ηγεσίας της Συρίας, διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις με τη φίλη χώρα "μέχρι να απομακρυνθεί ο πρόεδρος Άσαντ κι εκδημοκρατιστεί το καθεστώς", όπως και σε εμπάργκο φονικό (τρόφιμα, φάρμακα, γεωργικά εργαλεία... όλες τις συναλλαγές). Είναι ώρα, έστω τώρα, η Ελλάδα να προχωρήσει στην Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας και να ζητήσει συγνώμη από τον λαό της Συρίας, που οι σημερινές και χθεσινές μνημονιακές κυβερνήσεις "ξέχασαν" τον Μάρτη του ΄87, όταν η Συρία σε αίτημα του Ανδρέα Παπανδρέου ζήτησε βοήθεια, ο Άσαντ παρέταξε τα στρατεύματα της πατρίδας του, στα σύνορα με την Τουρκία, τον χωροφύλακα των ΗΠΑ στη Μεσόγειο και Μέση Ανατολή, με σαφή διακήρυξη προς την Τουρκία: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!".
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: EKTAKTO! Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν διακοπή του "προγράμματος" εκπαίδευσης κι εξοπλισμού των "εξεγερμένων" στη Συρία Rating: 5 Reviewed By: press-gr