GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Νατάσα Καραμανλή (στα 49 της) με κίτρινο μπικίνι στην Πάτμο...

Στην Πατμο βρέθηκαν ο Κώστας Καραμανλής και η οικογένεια του, απολαμβάνοντας ολιγοήμερες διακοπές στο νησί της Αποκάλυψης. Εξάλλου, αποτ...

Στην Πατμο βρέθηκαν ο Κώστας Καραμανλής και η οικογένεια του, απολαμβάνοντας ολιγοήμερες διακοπές στο νησί της Αποκάλυψης.
Εξάλλου, αποτελεί αγαπημένο προορισμό της οικογένειας και σχεδόν κάθε καλοκαίρι επικέπτονται το νησί. Ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του, Νατάσα Παζαϊτη απόλαυσαν χαλαρές στιγμές με τα δυο τους παιδιά στην παραλία.
Εκεί, βρέθηκε και ο φακός του περιοδικού You απαθανατίζοντας την οικογένεια Καραμανλή να απολαμβάνει τις βουτιές της σε πολυσύχναστη παραλία του νησιού. Μάλιστα, το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος μιλούσε με τους λουόμενους που τους πλησίαζαν, ενώ όλη τους η προσοχή ήταν στραμμένη στα δίδυμα παιδιά τους, Αλέξανδρο και Αλίκη που σήμερα είναι 12 ετών κι έχουν μεγαλώσει πολύ.
©
Ωστόσο, για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις "έκλεψε" η Νατάσσα Καραμανλή. Άλλωστε, πριν λίγες μέρες και άλλο περιοδικό είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες της με μαγιό. Η πρώην Πρώτη Κυρία της χώρας, φορούσε ένα κίτρινο μπικίνι (οικονομικής σειράς) κι εντυπωσίασε τους πάντες με το καλλίγραμμο κορμί της. Μάλιστα, τον ερχόμενο Απρίλιο θα κλείσει τα 50 της χρόνια.

1 σχόλιο

  1. Η Νατάσα Καραμανλή γεννήθηκε την Πέμπτη του Πάσχα,
    Ορθοδόξων και Δυτικών(εξού και Αναστασία ;),
    14 Απρ.1966.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση