GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώτη δημοσκόπηση μετά το debate...

Ηλίας Τζαφέρης Μισή μονάδα μπροστά η Νέα Δημοκρατία στην πρώτη δημοσκόπηση μετά το debate

Ηλίας Τζαφέρης
Μισή μονάδα μπροστά η Νέα Δημοκρατία στην πρώτη δημοσκόπηση μετά το debate

2 σχόλια

  1. ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΛΑΣΠΗ , ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 10.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΜΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ.



    Ο κ. Φλαμπουράρης υποστήριξε ότι, έχει μεταβιβάσει τις μετοχές του στον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας και δήλωσε ότι ο ισολογισμός που δημοσιεύτηκε είναι του 2012, όταν και ήταν αντιπρόεδρος της εταιρείας.

    Όπως εξήγησε, μόλις του ανακοινώθηκε ότι θα υπουργοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου, έδωσε εντολή να προχωρήσει η διαδικασία αποχώρησης του από το διοικητικό συμβούλιο και την μετοχική σύνθεση της εταιρείας, κατάθεσε στο ΥΠΕΧΩΔΕ το πτυχίο του υποψήφιου εργολάβου και σταμάτησε την επαγγελματική του δραστηριότητα ως απλός μηχανικός υποβάλλοντας αίτηση συνταξιοδότησης.

    Ο κ. Φλαμπουράρης υποστήριξε ότι, έχει μεταβιβάσει τις μετοχές του στον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας και δήλωσε ότι ο ισολογισμός που δημοσιεύτηκε είναι του 2012, όταν και ήταν αντιπρόεδρος της εταιρείας.

    «Υπάρχει προσπάθεια σπίλωσης σε εμένα και εμμέσως και του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή 50 χρόνια στην Αριστερά ανιδιοτελώς όπως γνωρίζουν όλοι, 40 χρόνια στο επάγγελμα, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό και βγαίνει το Πρώτο Θέμα με στοιχεία του 2011 και 2012 προσπαθεί να αποδείξει ότι εγώ είμαι μέτοχος στην εταιρεία Διάτμηση που ήμουν μέτοχος το 2012 και το 2013 και το 2014, γιατί ήταν η δουλειά μου, από αυτή ζούσα. Εγώ την είχα ιδρύσει το 2002», είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαπιστώνω μια απώλεια ψυχραιμίας και επιχειρήματα που αναλώνονται σε κατάρες και ύβρεις...Η καταστροφή που επέφερε η "Πρώτη φορά Αριστερά" σε 7 μήνες διακυβέρνησης δεν συγκρίνεται με τις αναμφισβήτητες ευθύνες για τα λάθη των προηγούμενων Κυβερνήσεων...Τα λάθη των Βαρουφάκηδων, Τσιπραίων, Παπάδων και δεν συμμαζέυεται ισοδυναμούν με μια οικονομική "Μικρασιατική Καταστροφή"...Επιπλέον, δε νομίζω πως είναι άμοιροι ευθυνών για παλιές αμαρτίες κάτι Κουρουπλήδες, Μπολαραίοι, Τζάκρηδες που υπερασπίζονται το ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ... Η αλήθεια ειναι πως όσο πιο γρήγορα φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο πιο καλό για τον τόπο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση