GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βορίδης ανακοίνωσε (μέσω του Mega) ότι δεν θα είναι υποψήφιος...

«Το σκέφτηκα πολύ, αλλά δεν θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στο κεντρικό δελτί...

«Το σκέφτηκα πολύ, αλλά δεν θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Mega.
Ο πρώην υπουργός εξήγησε ότι περίμενε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη για την πολιτική του διαδρομή και εκτίμησε πως θα μπορούσαν να προκαλέσουν διαίρεση στη βάση της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Βορίδης τόνισε ότι η απόλυτη προτεραιότητά του είναι η διαφύλαξη της ενότητας και διευκρίνισε ότι πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος αποπροσανατολισμού της συζήτησης για την ηγεσία της Ν.Δ.
Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι ο στόχος της εκλογικής διαδικασίας θα πρέπει να είναι το πώς θα ανασυγκροτηθεί η Νέα Δημοκρατία, ώστε να συνδράμει και στην ανασυγκρότηση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση