GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ronda Rousey από το ρινγκ στο πλατώ με δυνατό uppercut δημοφιλίας

Το μεγάλο αστέρι των πολεμικών τεχνών του Ultimate Fighting Championship (UFC) ακούει στο όνομα Ronda Rousey (Ρόντα Ρούσεϊ) και είναι ...

Ronda Rousey από το ρινγκ στο πλατώ με δυνατό uppercut δημοφιλίας
Το μεγάλο αστέρι των πολεμικών τεχνών του Ultimate Fighting Championship (UFC) ακούει στο όνομα Ronda Rousey (Ρόντα Ρούσεϊ) και είναι έτοιμη να αφήσει το ρινγκ και να μπει στο πλατώ δίνοντας ένα γερό... uppercut στη φήμη και τη δημοφιλία της. Η Ρούσεϊ θα συμμετάσχει στο ριμέικ της ταινίας Road House, στη θέση του αείμνηστου Patrick Swayze (Πάτρικ Σουέιζι) στο ρόλο του μπράβου στο περιβόητο μπαρ Double Deuce (δείτε το βίντεο).
Η Rousey πριν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις βρέθηκε με την χήρα του Swayze την Lisa Niemi (Λίσα Νιέμι) για να πάρει την έγκριση της.
Το 1989 ο Swayze χάρη στη συμμετοχή του στην ταινία έγινε το αγαπημένο αστέρι των ταινιών δράσης με τις γραφικές βίαιες και σκληρές σκηνές.
Η Rousey, από ό,τι φαίνεται στον ορίζοντα, έχει μια πολλά υποσχόμενη σταδιοδρομία στις ταινίες δράσης, καθώς ακόμα συνεχίζει να μαζεύει νίκες στην αρένα.
Νωρίτερα φέτος, συμμετείχε, σε δεύτερους ρόλους, στις ταινίες Furious 7 και Entourage. Επίσης πρωταγωνιστεί στην αυτοβιογραφική ταινία My Fight/Your Fight.
Η MGM ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ξαναγυρίσει το Road House το 2013 μαζί με το Fast & Furious του Rob Cohen (Ρομπ Κοέν), ωστόσο δεν είναι γνωστό αν ο ίδιος θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση