GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To FBI βρήκε τα e-mail που είχε διαγράψει η Κλίντον

Τα μηνύματα που είχε διαγράψει η Χίλαρι Κλίντον από ιδιωτικό διακομιστή που χρησιμοποιούσε όσο ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ανέκτ...

To FBI βρήκε τα e-mail που είχε διαγράψει η Κλίντον
Τα μηνύματα που είχε διαγράψει η Χίλαρι Κλίντον από ιδιωτικό διακομιστή που χρησιμοποιούσε όσο ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ανέκτησε το FBI. Η υπόθεση με την ηλεκτρονική αλληλογραφία της πρώην υπουργού έχει προκαλέσει σοβαρές νομικές και πολιτικές κόντρες στην Ουάσινγκτον.
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, προηγείται στις δημοσκοπήσεις όσον αφορά τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016.
Εδώ και αρκετούς μήνες πάντως έχει δεχτεί σφοδρές επικρίσεις επειδή χρησιμοποιούσε το ιδιωτικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της όταν ήταν επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, μεταξύ 2009-2013. Η ίδια υποστήριζε ότι στο διάστημα αυτό έλαβε περίπου 60.000 μηνύματα, τα μισά εκ των οποίων ήταν ιδιωτικής φύσης και για αυτό τα διέγραψε. Τα υπόλοιπα τα παρέδωσε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, που επικαλείται μη κατονομαζόμενους κυβερνητικούς αξιωματούχους, το FBI ξαναβρήκε τα σβησμένα μηνύματα, χωρίς να αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες. Το δημοσίευμα δεν διευκρινίζει αν ανακτήθηκαν όλα τα διαγραμμένα μηνύματα.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης έκρινε πρόσφατα ότι η Χίλαρι Κλίντον είχε το δικαίωμα να σβήσει τα ιδιωτικά μηνύματα και ότι θα μπορούσε να κάνει το ίδιο ακόμη και αν χρησιμοποιούσε τον διακομιστή του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση