GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπ. Εργασίας: Μυθεύματα τα περί εισφοράς 100 ευρώ σε ελευθ. επαγγελματίες

Κατηγορηματικά διαψεύδει με ανακοίνωση του το υπουργείο Εργασίας δημοσιεύματα που αποδίδονται στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασ...

Υπ. Εργασίας: Μυθεύματα τα περί εισφοράς 100 ευρώ σε ελευθ. επαγγελματίες

Κατηγορηματικά διαψεύδει με ανακοίνωση του το υπουργείο Εργασίας δημοσιεύματα που αποδίδονται στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και αναφέρονται σε επιβολή εισφοράς 100 ευρώ υπέρ του ασφαλιστικού συστήματος από τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Όπως υπογραμμίζει χαρακτηριστικά το υπουργείο, “τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επιβολή εισφοράς 100 ευρώ υπέρ του ασφαλιστικού συστήματος από τους ελεύθερους επαγγελματίες ή σε επιβολή οποιασδήποτε άλλης εισφοράς συνιστούν μυθεύματα και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα”.

Το υπουργείο Εργασίας επισημαίνει ακόμα ότι “η πρόταση της κυβέρνησης θα ανακοινωθεί εντός των ημερών και η τελική νομοθετική ρύθμιση, που θα γίνει περί τα μέσα Νοεμβρίου, θα λάβει υπόψη της τις προτάσεις που θα προκύψουν από τον κοινωνικό διάλογο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση