GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει ΦΠΑ 23% για τα μέσα μαζικής μεταφοράς...

Yannis Siatras Είναι απατεώνες! Το ξαναλέω! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει ΦΠΑ 23% για τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Λένε ό...

Yannis Siatras
Είναι απατεώνες! Το ξαναλέω! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει ΦΠΑ 23% για τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Λένε ότι καταστράφηκαν οι αστικές συγκοινωνίες επειδή δεν χρέωναν εισιτήριο επί 10 μέρες τον Ιούλιο στα capital controls.
Στο μεταξύ οι τζαμπατζήδες εξακολουθούν και βασιλεύουν. Πριν 5 χρόνια, υποτίθεται θα έκαναν διαγωνισμούς για να βάλουν τις "μπάρες ελέγχου" όπως έχουν σε όλα τα μετρό του κόσμου. Όμως, μας δουλεύουν. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Σε σχέση με το μέγεθος του Μετρό και τον κατώτατο μισθό, έχουμε το πιο ακριβό μετρό στην Ευρώπη!
(Το 2012, ως "Έλληνες Φορολογούμενοι" είχαμε υποβάλει σχετική μελέτη στο Υπουργείο Συγκοινωνιών. Θα την αναδημοσιεύσουμε στις επόμενες μέρες.)

3 σχόλια

  1. .... ωραία !!! Τώρα που πιάσανε τον Ντίλιγκερ της Ελλάδας, ησύχασα ! Δεν θα κλειδώνω πια την εξώπορτα τις νύχτες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αιματοβαμμένα στην κυριολεξία είναι τα ενημερωτικά που στέλνει η αμερικανική πρεσβεία στα κεντρικά του State Department για τις εξελίξεις στην Αθήνα. Για την ακρίβεια είναι σοκαριστικά μια και περιγράφουν έναν κολασμένο χειμώνα με σκηνικό πολέμου στο κέντρο των μεγάλων πόλεων της Ελλάδας.

    Η ελληνική κυβέρνηση-για την ακρίβεια το υπ. Δημόσιας Τάξης-έχει προετοιμασθεί ήδη για μια σιδερόφρακτη Αθήνα, ενώ για την προστασία της Βουλής η ελληνική κυβέρνηση έχει παραγγείλει σιδερένιο τείχος ύψους 15 μέτρων!

    Σύμφωνα με τα ενημερωτικά των Αμερικανών τουλάχιστο δύο υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα έχουν ύποπτα πόθεν έσχες κάτι που θα επιταχύνει τις εξελίξεις και την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ενας από τους δύο υπουργούς είχε ξεχάσει για τρία χρόνια να δηλώσει ένα εκατ. ευρώ, κάτι που έκανε με συμπληρωματική δήλωση φέτος, ενώ ο άλλος εμφανίζεται να έχει στην κατοχή του μετοχές σε εταιρεία, ενάντια στους περιορισμούς για τη συμμετοχή στο κυβερνητικό συμβούλιο.

    Παράλληλα, φέρεται να έχουν εντοπιστεί και δύο βουλευτές που έχουν φορολογικές εκκρεμότητες, οι οποίοι και αναμένεται να κληθούν για εξηγήσεις στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες.

    Οι Αμερικανοί εκτιμούν πως ο Δεκέμβρης του 2008 θα είναι εισαγωγή στα κολασμένα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2015.

    Mάλιστα προβλέπουν εκλογές την Ανοιξη του 2016 μέσα σε μια Ελλάδα-κόλαση.

    (ΈΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΊ...Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΝΆ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΆ).. Μες στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, χώρεσε και η τακτοποίηση της σύμβασης με την εταιρεία security.

    Δείτε άρθρο 2 παρ. 8
    Η σύμβαση φύλαξης της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σ.Δ.Ο.Ε., των Κεντρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας 10 και επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας 8 και των Κεντρικών Υπηρεσιών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους επί της οδού Πανεπιστημίου 37 και επί της οδού Κάνιγγος 29, οι οποίες έληξαν ή λήγουν την 28.9.2015, την 31.10.2015, την 31.10.2015, την 17.6.2015 και την 17.6.2015 αντίστοιχα, κατά παρέκκλιση των οριζομένων στο εδάφιο 2 της παραγράφου 1 του άρθρο 133 του Ν. 4270/14 (Α’ 143), παρατείνονται για το χρονικό διάστημα από την ψήφιση του παρόντος έως την 31.12.2015.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής οι Αμερικανοί έχουν καλέσει στις ΗΠΑ πρώην πρωθυπουργό ώστε να περάσει από interview για το κατά πόσο μπορεί να αποσοβήσει ένα αιματοκύλισμα στην Ελλάδα τους προσεχείς μήνες....Η Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) των Ηνωμένων Πολιτειών...(Πρόκειται για τη μυστική υπηρεσία που είναι αρμόδια για τις παρακολουθήσεις στο εξωτερικό) Το θεωρούν δεδομένο πια .....

    ΡΕ παπάρες πολιτικάντηδες τα ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ δεν τα ΑΚΟΎΤΕ δίπλα στην ΤΟΥΡΚΙΆ!!!!

    Φαντάζεστε ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΊ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΥΣ--ΑΝΕΡΓΟΣ--ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΝΑ σ κάνει στην πλατεία Α-συντάγματος ΕΝΑ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ άλλα τούρκα με 150-200 ΝΕΡΚΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟΝ (ΣΩΡΌ) ΤΟ ΤΙ ΈΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!!!!!

    ΈΤΣΙ ΜΌΝΟ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΈΤΣΙ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΎΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ...

    ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΆ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΘΑΊΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ((ΚΆΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΊΔΑ Λ-ΕΠΊΔΑ).....ΚΑΙ ΜΑΖΊ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΏΛΟ ΤΣΥΡΙΖΕΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥ---ΠΑΣΟΚ--ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ--ΑΝΕΛ---ΠΟΤΑΜΙ.... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΆ ΚΑΝΕΙΣ ..

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΏΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ--ΤΟΥ ΚΌΨΙΜΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΆΞΕΩΝ--ΤΗΝ ΑΥΞΉΣΕΙ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΊΟΥ ΣΕ ΛΑΪΚΆ ΜΈΣΑ----ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΉ ΜΝΗΜΟΝΊΩΝ ΡΕ ΓΑΜΗΜΈΝΟΙ .ΤΙΜΉ ΚΑΙ ΔΌΞΑ ΣΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ--ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΆΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΈΚΟΝΤΑΙ ΌΡΘΙΟΙ ----

    ΡΕ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ;;;;;ΓΙΑΤΊ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΎΣ ΑΛΛΑ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥΣ ΠΆΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΈΝΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν σας τιμά, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, να λέτε "είμαστε προτεκτοράτο, και εφαρμόζουμε μέτρα που δεν θέλουμε"
    ------------------------------------------------

    Δήλωση του Αλεξιάδη....του εφαρμοστή της φορολογικής μας αφαίμαξης:

    Δημοσιογράφος: -κ. Αλεξιάδη, με την κατάσχεση μέρος του μισθού για πληρωμή οφειλών, πολιτών που δεν έχουν ούτε ευρώ καταθέσεων, αυξάνετε τον αριθμό των εξαθλιωμένων πολιτών.
    -Αλεξιάδης: -μα δεν μας αρέσει αυτό που κάνουμε, δεν είμαστε σαν τους προηγούμενους που τους άρεσε, αυτή είναι η πολιτική μας διαφορά.


    Λοιπόν....Στις 20 Σεπτέμβρη, ο Τσίπρας έβαλε το δίλλημα που θέλει να μας κυβερνήσει εμφανίζοντας τον εαυτό του σαν επιλογή, έναντι του Μεϊμαράκη.... Δεν θυμόμαστε να μπήκε η επιλογή, "ψηφίστε την τρόικα"

    Παράλληλα ο Τσίπρας υποσχέθηκε την εφαρμογή ενός "παράλληλου" προγράμματος που θα απαλύνει τα συμφωνηθέντα με τους δανειστές...Δηλαδή θα τα εφαρμόσετε αυτά των δανειστών, θα μας εξαθλιώσετε και άλλο, και μετά βλέπουμε......;;

    Η δική σας αποδοχή, ότι η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει προτεκτοράτο, δεν συνιστά και δική μας. Και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα!

    ΑΙΜΑ--ΑΙΜΑ ---ΑΙΜΑ---ΑΙΜΑ ...ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΌ ΑΊΜΑ ΚΑΡΔΙΟΛΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ... ΟΛΩΝ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση