GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΙΣΧΟΣ! Ο Δήμος Αίγινας χάρισε 4.000 ευρώ στον… «φτωχούλη» Φλαμπουράρη για το νερό του εξοχικού του!

Είναι απίστευτο, αλλά αληθινό! Την… πατέντα του «κουρέματος» στην κατανάλωση νερού που κατά κόρον χρησιμοποιείται από πολλούς στην πολύπα...

Είναι απίστευτο, αλλά αληθινό! Την… πατέντα του «κουρέματος» στην κατανάλωση νερού που κατά κόρον χρησιμοποιείται από πολλούς στην πολύπαθη Αίγινα, εκμεταλλεύτηκε και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμποράρης, κερδίζοντας 4.000 ευρώ, την ώρα που ο Δήμος Αίγινας έχει τα χάλια του, χρωστάει σε πολλούς προμηθευτές και φυσικά στους περίφημους «νερουλάδες» -με ανοιχτό και αδιευκρίνιστο το τι συμβαίνει με τη μεταφορά και κατανάλωση νερού!

Ο Γιώργος Παπαχρήστος αποκαλύπτει σήμερα στα «ΝΕΑ» ότι το «κούρεμα» έφθασε το 60%!Από 6.659,47 θα πληρώσει 2.600 ευρώ!
Έτσι ο Δήμος Αίγινας «κούρεψε» 4.000 ευρώ από οφειλές για την κατανάλωση νερού στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που ελήφθη στις 31 Αυγούστου και αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» στις 14 Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Επικρατείας «έσβησε» το 60% της οφειλής με το αιτιολογικό της «αυξημένης κατανάλωσης»!!!

Έτσι ο υπουργός Επικρατείας καλείται πλέον να πληρώσει το ποσό των 2.618,76 ευρώ, μειωμένο δηλαδή κατά 4.040,71 ευρώ.

Η είδηση αυτή είναι πραγματικά μια άσχημη είδηση, που δείχνει ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει σε αυτή τη χώρα, όποιος κι’ αν κυβερνά.
Είναι μια είδηση που εκθέτει ένα κορυφαίο υπουργό, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργόπου πολλές φορές το χρόνο, φιλοξενείται στο σπίτι του «κουρέματος», οικογενειακώς!
Και τίθενται δύο ερωτήματα:
1. Είχε ανάγκη ο κ. Φλαμπουράρης αυτή την πατέντα για να γλυτώσει 4.000 ευρώ;
Εδώ εμφανίζεται να έχει τρελά λεφτά από την επιχειρηματική του δράση!
2. Γιατί ο καταχρεωμένος Δήμος Αίγινας κάνει αυτές τις κινήσεις;
Είναι δυνατόν να χρωστάει εκατομμύρια σε τράπεζες και προμηθευτές και να χαρίσει λεφτά;
• Κάθε απάντηση δεκτή…
ΠΗΓΗ: http://limani24.gr/

3 σχόλια

  1. Μπράβο στο δήμαρχο της Αίγινας.
    Ενδιαφέρεται για τους εκατομμυριούχους αριστερούς δημότες του.
    Για τους υπόλοιπους σαν θρήσκος που είναι θα μεριμνήσει ο Θεός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος ...

    Είναι ντροπή και αίσχος στα δυο κόμματα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ να μιλάνε για συνολική ευθύνη ΛΆΟΥ..(ΜΑΖΊ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ) Λάθος μεγάλο διότι αυτά τα δυο κόμματα έκαναν το μεγάλο έγκλημα και εξηγώ σε καμιά χώρα του μνημονίου η ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών ΔΕΝ έγινε από την Ευρωπαϊκή ένωση και να Χρεώνεται ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΌ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ που καλούνται οι πολίτες της χώρας μας να της ξεπληρώνουν εις τον αιώνα τον αιώνων ΑΜΉΝ... και συνεχίζει ο ΣΎΡΙΖΑ το ίδιο βιολί ..

    Με απλά λόγια πήραν τα ιδιωτικά ΔΆΝΕΙΑ τον τραπεζών και τα έκαναν δημόσια Δ.Λ όλα αυτά τα χρήματα που έφαγαν, η χάλασαν για ιδίων όφελος και τον κουλαούζον τους , η τα έδωσαν σε κομματικούς πελάτες τους ΤΑ ΈΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΣΊΑ ΧΡΕΗ και δεν φτάνει αυτό πήραν και τις καταθέσεις τον ασφαλιστικών ταμείων 20 δις το λεγόμενο PSI Βενιζέλου ώστε να σώσουν (που δεν σώζονται) της ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τράπεζες ΖΌΜΠΙ..και αυτοί οι αλήτες βγαίνουν στα κανάλια και μας λένε ένταξη , εμάς μας έκρινε ο λαός από 48% πήγαμε στο 6% !!!!! τι λέτε ρε; σοβαρές ποινές σας έβαλαν !!!! ...Λένε βγήκε η Κύπρος στης αγορές κ.τ.λ ΔΕΝ ΛΈΝΕ ΟΜΩΣ ΠΌΤΕ ΌΤΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΧΡΕΟΣ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΏΝ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΔΗΜΌΣΙΟ ..Έτσι οι προδότες ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ έδωσαν όμως χρόνο να βγάλουν έξω 90 δις ευρώ οι καταθέτες νόμιμοι και παράνομοι ΕΊΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΉ ΚΟΜΠΊΝΑ ΤΟΥ 20Υ αιώνα ... (αυτά έλεγε και ο Βαρουβάκης και δεν άρεσε).. Τώρα μείναμε με τράπεζες ΖΌΜΠΙ , με ένα κράτος μπουρδέλο, και που μακάρι να διαψευστώ ΙΣΩΣ αλλάξει χέρια το τραπεζικό μας σύστημα για 15--20 δις ευρώ ΠΆΝΤΑ με της εγγύησης την υποθηκευμένη περιουσία τον Ελλήνων πολιτών ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΘΉΚΕΥΑΝ για να πληρώνουν τόκους και για να ζουν ΕΔΏ ΚΑΙ ΈΞΙ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ...

    Δεν είμαστε ΚΑΝ χώρα, αλλά ένα μεγάλο μπουρδέλο που μας κάνουν ότι θέλουν οι νταβατζήδες ..και ξέρετε αν πάρουν η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ η τράπεζες κάποιοι εταίροι μπορεί να ζητήσουν πωληθούν και της εγγύησης σας (σπίτια χωράφια- παιδιά γυναίκα) τα κακά δάνεια που είναι σήμερα 80 δις ευρώ σε φανς πακέτο για 20 δις ..και να αρχίσει το πανήγυρη διότι αν αυτοί δώσουν 20 δις και πάρουν όλο το πακέτο και 30-35 να εισπράξουν βγάζουν αμέσως 15 δις κέρδος...Θα πει κάνεις μα γιατί δεν το κάνουν οι τράπεζες σε αυτούς που χρωστούν ΔΙΌΤΙ ΠΟΛΎ ΆΠΛΑ αυτοί δεν έχουν μετρητά για να αγοράσουν όλο το δάνειο τους με μια πράξη ΚΑΙ δεύτερον η πράξει αυτή θα γίνει σε μια ήμερα σε ένα αγοραστή και όχι σε 800.000 χιλιάδες-αγοραστές που θα θέλουν και δόσεις ,και που θα πληρώσουν μια και μετά ΈΧΕΙ Ο θεός...

    ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΘΑ ΤΑ ΓΛΊΤΩΝΕ Η ΧΩΡΆ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΔΆΝΕΙΑ ΚΡΑΤΙΚΆ....κατανοητή ΤΏΡΑ η προδοσία του ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ--ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ--ΣΑΜΑΡΆ-- ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ--ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗ ....τώρα για τι ΣΥΝΑΙΧΕΙΖΕΙ και ο ΤΣΙΠΡΑ τον ίδιο χορό; είναι απλό ελπίζει ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΘΑΎΜΑ ΣΕ ΤΕΣΕΡΗΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ από βάρβαρες της καταστάσεις που θα έχουν δημιουργηθεί στην ΧΩΡΆ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτήν την περίοδο διεξάγονται στην Ελλάδα τέσσερις μεγάλες ενδοσυστημικές μάχες: ξένα κράτη είτε δια κρατικών εταιρειών είτε δια ιδιωτικών που απολαμβάνουν προνομιακών σχέσεων με τις κυβερνήσεις τους διεκδικούν τα δημόσια μονοπώλια και τους στρατηγικούς κλάδους- επιχειρήσεις του ελληνικού δημοσίου, που η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να τους προσφέρει.

    Πρόκειται για την από- εθνικοποίηση της εθνικής οικονομίας, στο πλαίσιο της νεοαποικιακής εξάρτησης. Στις τράπεζες οι Έλληνες τραπεζίτες, χάρη στον πρωτοφανούς έκτασης νεοφιλελεύθερο παρασιτικό κρατισμό επιχειρούν να διατηρήσουν τα “μαγαζιά” τους από τη μια, ενώ από την άλλη αυτά ήδη έχουν περάσει υπό τον ουσιαστικό έλεγχο της ΕΚΤ.

    Στα ΜΜΕ, ο νέος νόμος διατηρεί τη διαπλοκή ιδιοκτητών ΜΜΕ και πολιτικών ελίτ, αποπειρώμενος ένα διακανονισμό μεταξύ παλιών και νέων επίδοξων καναλαρχών. Το μεγάλο ξένο κεφάλαιο προς το παρόν δε δείχνει να ενδιαφέρεται για την ελληνική μιντιακή αγορά.

    Στο επίπεδο της πραγματικής οικονομίας, ο σφαγιασμός του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης στρώνει το δρόμο σε μια νέα παρασιτική αγορά ιδιωτικής ασφάλισης εισάγοντάς μας στον πιο άγριο νεοφιλελευθερισμό, η επίθεση στη μικρή και μεσαία ιδιοκτησία ανοίγει διάπλατα τις πύλες σε κερδοσκοπικά funds ενώ η εξακολούθηση της επίθεσης στην εργασία προσφέρει φτηνό ανθρώπινο δυναμικό στο τμήμα της εργοδοσίας που βασίζει εξ ολοκλήρου ή σχεδόν εξ ολοκλήρου την κερδοφορία της στην υποτίμηση της εργατικής δύναμης.

    Το σύνολο της εθνικής οικονομίας- υποδομές, πόροι, άνθρωποι, στρατηγικοί κλάδοι- καθίστανται πεδίο ενδοσυστημικής αντιπαράθεσης, δηλαδή αντιπαράθεσης διαφορετικών επιχειρηματικών συμφερόντων, εντός της στρατηγικής κατεύθυνσης συνολικά του μεγάλου κεφαλαίου για μεταφορά πλούτου και ισχύος από τους “μέσα” και τους “κάτω” στους “έξω” και στους “πάνω”.

    Οι ισχυρότερες μερίδες του κεφαλαίου σε αυτή τη μάχη- κυρίως ξένο κεφάλαιο ή ελληνικής προέλευσης αλλά διεθνοποιημένο διεκδικούν τα βέβαια κέρδη: στρατηγικούς κλάδους με εγγυημένα έσοδα και ενδεχομένως τράπεζες, δια των οποίων μπορούν έμμεσα να ελέγχουν και τα ΜΜΕ και την πολιτική ελίτ.

    Το εγχώριο κεφάλαιο θα διεκδικήσει αύξηση της κερδοφορίας δια της περαιτέρω υποτίμησης της εργασίας και μαζί με φιλικά προς τη νέα κυβέρνηση πρόσωπα- συστημικούς δημοσιογράφους κλπ- συμμετοχή στη διαπλοκή δια των πιθανών αλλαγών του ιδιοκτησιακού τοπίου των ΜΜΕ.

    Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, έχοντας αποφασίσει να υλοποιήσει μέχρι τέλους τον όλεθρο του τρίτου μνημονίου ολοκληρώνει την πρωτοφανή ιστορικά αποστασία του εις βάρος του λαού, επιχειρώντας να γίνει ο τροχονόμος της ενδοσυστημικής μάχης ή με άλλα λόγια των αντικρουομένων επιχειρηματικών συμφερόντων. Πρόκειται για αναγκαστική επιλογή από πλευράς του πρωθυπουργού εφόσον αποφάσισε να καταστεί ο πιο πιστός υπηρέτης των στρατηγικών συμφερόντων που υποτίθεται ότι αντιπάλευε.

    Έτσι, εντός της στρατηγικής κατεύθυνσης του κεφαλαίου επιδιώκει να χρησιμοποιήσει την όποια πολιτική του ισχύ προκειμένου να ενισχύσει τη θέση του με την προώθηση σε θέσεις κλειδιά ευνοϊκότερων προς τον ίδιο συμφερόντων και με την ένταξη του ιδίου του πρωθυπουργού και της ομάδας του σε ένα ευρύτερο σύστημα εξουσίας.

    Ελπίζει ότι με αυτόν τον τρόπο θα επιβιώσει περισσότερο ως πρωθυπουργός, εμφανίζοντας τη θέση του ως τροχονόμου συμφερόντων ως μάχη κατά της διαπλοκής, ενώ στην πραγματικότητα διαπραγματεύεται με τη διαπλοκή για έναν ευνοϊκότερο για τον ίδιο εσωτερικό διακανονισμό της.

    Πρόκειται για συστημικό κρετινισμό κατ' αναλογία του κοινοβουλευτικού κρετινισμού.

    Νομίζει ότι δρα σε κοινωνικό και ιστορικό κενό επειδή οι κοινοβουλευτικοί του αντίπαλοι είναι αξιοθρήνητοι. Δείχνει να μην αντιλαμβάνεται ότι η αρχή του τέλους του- που θα είναι και οδυνηρό μάλιστα- έχει ξεκινήσει διότι έχει διαρρήξει τον πυρήνα της πολιτικής συνθήκης που τον έφτασε έως τη θέση του πρωθυπουργού.

    Η ταυτόχρονη επίθεση που ο ίδιος διευθύνει στη μικρομεσαία ιδιοκτησία, στην κοινωνική ασφάλιση, στη μισθωτή εργασία και εν γένει στα μικρά και μεσαία εισοδήματα θα παράξει συνέπειες πολύ πιο γρήγορα από ό,τι ελπίζει και νομίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση