GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητέρα δύο παιδιών η 43χρονη Ελένη που βρέθηκε νεκρή στην Καστέλλα

Νεκρή βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η 43χρονη, Ελένη Παραγκουλιά, η οποία παρασύρθηκε την Πέμπτη από χείμαρρο στο Καματερό. Το πτώμα τη...

Μητέρα δύο παιδιών η 43χρονη Ελένη που βρέθηκε νεκρή στην Καστέλλα
Νεκρή βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η 43χρονη, Ελένη Παραγκουλιά, η οποία παρασύρθηκε την Πέμπτη από χείμαρρο στο Καματερό. Το πτώμα της αγνοούμενης γυναίκας εντοπίστηκε στη Φρεαττύδα.
Η άτυχη γυναίκα ήταν γυναίκα δύο παιδιών και διέμενε στο Καματερό, απ’ όπου χάθηκαν τα ίχνη της, το πρωί της Πέμπτης, ενώ είχε πάει να επισκεφθεί τον οδοντίατρο, όπως ανέφερε ο σύζυγός της, Αντώνης Παρασκευόπουλος στον ΣΚΑΙ, μιλώντας από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της.
Το πτώμα ήταν καλυμμένο με κλαδιά και φύκια όταν το εντόπισε ο υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Πειραιά, Χρήστος Φραγκεδάκης.
Στη συνέχεια η σορός της Ελένης παραγκουλιά μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο προκειμένου να γίνει νεκροτομή και νεκροψία.
«Είχαν κλείσει τον δρόμο στη Φυλής και προφανώς δεν μπορούσε να φύγει από εκεί και δοκίμασε να περάσει από εδώ πέρα. Τώρα εικασίες κάνουμε γιατί κανείς δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Μέσα στο αμάξι βρέθηκαν μόνο τα κλειδιά του αυτοκινήτου πάνω στη μηχανή. Προφανώς ή κατάλαβε και άνοιξε την πόρτα και την παρέσυρε το αμάξι και την πέταξε μέσα στο ρέμα που είχε πάρα πολύ νερό από ό, τι μας είπαν. Από την πρώτη στιγμή έχει έρθει ο δήμαρχος του Ιλίου και μου είπαν ότι το νερό πέρναγε από πάνω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο σύζυγός της λίγη ώρα πριν βρεθεί το πτώμα της συζύγου του στην Καστέλλα.
Όταν ρωτήθηκε ποιοι έχουν ενδιαφερθεί και σε ποιους απευθύνθηκε μέχρι τώρα για να απαντήσει: «Εγώ αρχικά γύρισα την περιοχή μπας και δω το αμάξι κάπου σταματημένο ή τρακαρισμένο. Έπαιρνα τηλέφωνο το ΕΚΑΒ να δω αν έχει κάποια κλήση αλλά επειδή δεν μπορούσα να πάω στο αστυνομικό τμήμα στο Καματερό πήγα στους Αγ. Αναργύρους, δήλωσα την εξαφάνιση, ψάξαν οι άνθρωποι, πήραν τηλέφωνο την πυροσβεστική και εκείνη την ώρα με παίρνει η μητέρα μου και μου λέει ότι ένας νεαρός έχει τραβήξει φωτογραφία το αυτοκίνητο και ρωτάει το μεγάλο το παιδί αν είναι της μητέρας σου. Πήγαμε στο σημείο κι έχει βρεθεί το αυτοκίνητο αλλά η Ελένη πουθενά. Εκείνη την ώρα ήρθε η πυροσβεστική κατά τις 18:30 και από τότε ψάχνουμε συνέχεια. Δεν έχω παράπονο ψάχνουν μέρα νύχτα, είναι εδώ πάνω από 50 άτομα, έχουν οργώσει όλο το ποτάμι πέντε φορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση