GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοινωνικός «Καιάδας» για τους συνταξιούχους. Συντάξεις σε ελεύθερη πτώση!

Από τον  ΑΛΕΞΗ  ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΥΠΕΚΚ Μέτρα-«φωτιά» περιλαμβάνει ο κατάλογος των 48 προαπαιτουμένων ! ●Χωρίς ισοδύναμα και ανα...

Από τον ΑΛΕΞΗ  ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.
ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΥΠΕΚΚ

Μέτρα-«φωτιά» περιλαμβάνει ο κατάλογος των 48 προαπαιτουμένων !
●Χωρίς ισοδύναμα και αναδρομικά (από 1-1-2015) η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος!
●Καταργείται οριστικά η σύνταξη για τους ανασφάλιστους υπερήλικες !
●154 € η βασική για τις μειωμένες συντάξεις !
●Βλαπτικές ανατροπές στις 100 δόσεις!

Με το Δελτίο Τύπου της ΕΝΥΠΕΚΚ στις 14-9-2015 είχαμε προειδοποιήσει για το κοινωνικό ολοκαύτωμα του τρίτου-τριπλού Μνημονίου (ν. 4336/2015). Δυστυχώς επαληθευτήκαμε, αφού στον κατάλογο των 48 προαπαιτουμένων, που πρότεινε προχθές η κυβέρνηση στους δανειστές, περιλαμβάνονται μέτρα-«φωτιά» που θα φέρουν νέα δεινά στους συνταξιούχους και τους ασφαλισμένους.
Ειδικότερα, δανειστές και κυβέρνηση συμφώνησαν τα παρακάτω μέτρα:

1ον) την εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές συντάξεις και μάλιστα αναδρομικά από 1-1-2015.
Ειδικότερα στο προαπαιτούμενο 25 ορίζεται: «Υπαγωγή στο ΕΤΕΑ όλων των Ταμείων Επικουρικών Συντάξεων και διασφάλιση ότι όλα τα Επικουρικά Συνταξιοδοτικά Ταμεία θα χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τις ίδιες εισφορές από 1-1-2015». Η εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος αναμένεται να οδηγήσει σε περαιτέρω μείωση των επικουρικών συντάξεων εντός του 2015 καθώς και όλα τα επόμενα χρόνια.

2ον) την περαιτέρω αυστηροποίηση των πρόωρων συντάξεων στο Δημόσιο (προαπαιτούμενα 28-29) και μάλιστα αναδρομικά από 1-1-2015.
Πρόκειται ουσιαστικά για την εφαρμογή του νόμου που ισχύει στον ιδιωτικό τομέα (ν. 4336/2015) με επέκτασή του και στο Δημόσιο. Ουσιαστικά θα προβλέπεται η ισχύς του νέου τρόπου υπολογισμού της σύνταξης για όσους κατέθεσαν αίτηση σύνταξης από 1.1.2015 (υπήρχε πρόβλεψη για εφαρμογή από 1/9/2015), καθώς και για διασφάλιση των θεμελιωμένων δικαιωμάτων από την ψήφιση του νόμου (14-8-2015) και όχι από την υπογραφή της Σύμβασης (19-8-2015). Παράλληλα θα ρυθμιστούν ζητήματα που συνδέονται με την συνταξιοδότηση των ΔΥ σε σχέση με τα όρια ηλικίας και την ενδεχόμενη μεταβατική περίοδο εφαρμογής.

3ον) τη μείωση της βασικής σύνταξης μέχρι και τα 154€ σε όσους και όσες βγουν με μειωμένη σύνταξη στα 62 έτη και με 15 χρόνια ασφάλισης (προαπαιτούμενο 30).
Η ρύθμιση αφορά την έκδοση των δεκάδων εγκυκλίων που απαιτούνται για εφαρμογή του ν. 3863/2010.Ήδη από τις αρχές του έτους, όπως είχαμε ενημερώσει, εκδίδονται μόνο προσωρινές αποφάσεις σύνταξης, ενώ οι οριστικές βγαίνουν με επιφύλαξη για τον νέο τρόπο που δεν έχει διευκρινιστεί πώς θα διατυπωθεί.
Παράλληλα οι τεχνοκράτες σπεύδουν να ρυθμίσουν ότι όσοι βγαίνουν στην σύνταξη με λιγότερα από 40 έτη να παίρνουν μόνο τμήμα της βασικής σύνταξης (Χ/40) και όχι ολόκληρα τα 360 ευρώ που προβλέπει ο νόμος. Έτσι άνδρας με αποδοχές 600 ευρώ θα βγαίνει στη σύνταξη στα 62 λαμβάνοντας 154 ευρώ για τη βασική σύνταξη και 130 ευρώ περίπου για το κομμάτι της αναλογικής με συνολικό ποσό τα 284 ευρώ μικτά.

4ον) την πληρωμή εισφορών για 40 χρόνια, ακόμη και για όσους/οσες βγαίνουν στη σύνταξη με 35, 36, 37 έτη ασφάλισης κατά τη μεταβατική περίοδο 2015-2021 (προαπαιτούμενο 31).
Πρόκειται για προαπαιτούμενο που «μπαίνει από το παράθυρο» και πλήττει τους ασφαλισμένους με απλώς κατοχυρωμένα δικαιώματα που, εκτός από την αύξηση του ορίου ηλικίας, θα κληθούν να καταβάλλουν εισφορές για επιπλέον έτη (από 1 έως 5 έτη, πιθανότατα επί πληρωμή).

5ον) την κατάργηση αρκετών ευεργετικών διατάξεων του νόμου Στρατούλη (ν. 4331/2015) με προτεραιότητα την κατάργηση της σύνταξης των ανασφάλιστων υπερηλίκων (προαπαιτούμενο 48).
Ειδικότερα δανειστές και κυβέρνηση έχουν συμφωνήσει στην κατάργηση των παρακάτω ευεργετικών διατάξεων του νόμου Στρατούλη που είχαν δημοσιονομική επιβάρυνση:
-Άρθρο 21: Ασφάλιση δημοσιογράφων γραφείων τύπου αθλητικών ομοσπονδιών.
-Άρθρο 24: Θέματα ασφάλισης του πρώην Ταμείου Συντάξεων Προσωπικού ΗΣΑΠ. Μητέρες ανηλικων στον ΗΣΑΠ.
-Άρθρο 28: Παράταση προθεσμιών του ν. 4281/2014. Ένταξη στο ΕΤΕΑ κυρίως των επικουρικών αστυνομικών και λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας.
-Άρθρο 31: Χορήγηση και επαναχορήγηση σύνταξης ανασφάλιστων υπερηλίκων. Οι δανειστές επιμένουν στην επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση δηλ ουσιαστικά στη κατάργηση του μέτρου.
-Άρθρο 37: Κατάργηση ποινών για οφειλέτες ατομικής εισφοράς στον Ο.Α.Ε.Ε. και το Ε.Τ.Α.Α.
-Άρθρο 38: Καταβολή σύνταξης σε οφειλέτες ασφαλιστικών εισφορών.
-Άρθρο 39: Διάταξη μείωσης ασφαλιστικών εισφορών ΕΤΑΑ.
Πρόκειται για ρυθμίσεις που είχαν δώσει ανάσα σε χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες που χρωστούσαν μεγάλα ποσά στα Ασφαλιστικά Ταμεία (ακόμα και 50.000 ευρώ), ενώ υπήρχε σημαντική ανακούφιση στις μηνιαίες εισφορές σε ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ.
-Άρθρο 75: Σε περίπτωση χορήγησης σύνταξης λόγω θανάτου από εργατικό ατύχημα, η χήρα ή το τέκνο χάνουν το δικαίωμα λήψης επικουρικής σύνταξης από τον Κλάδο Επικουρικής Ασφάλισης Ναυτικών (Κ.Ε.Α.Ν).
-Άρθρο 76: Κατάργηση της προστασίας από κατασχέσεις για οφειλές των επιχειρήσεων του άρθρου 1 του ν. 3551/2007 (Α΄ 76) προς το ΙΚΑ και τους λοιπούς ασφαλιστικούς φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Η ΕΝΥΠΕΚΚ θα συνεχίσει την έγκυρη και αμερόληπτη επιστημονική ενημέρωση των πληττομένων από το τρίτο Μνημόνιο ασφαλισμένων και συνταξιούχων.
Καλούμε την κυβέρνηση, έστω και την τελευταία στιγμή, να αναστείλει την εφαρμογή του κεφαλαίου για τις συντάξεις και τις Εργασιακές Σχέσεις που οδηγούν σχεδιασμένα στον «κοινωνικό Καιάδα» την πλειοψηφία των συνταξιούχων και των ασφαλισμένων μας και να αναδιαπραγματευθεί εκ νέου τον δανεισμό με όρους εθνικής αξιοπρέπειας, περηφάνιας και σεβασμού στους Έλληνες πολίτες.-

4 σχόλια

  1. (ΚΆΘΕ ΒΔΟΜΆΔΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΈΝΑ ΜΝΗΜΌΝΙΟ ΣΟΥ ΑΞΊΖΕΙ ΚΆΘΑΡΜΑ ΨΗΦΟΦΌΡΕ)...


    Μ. Μπόλαρης: Ψήφισε 3 μνημόνια. Υφ. Υγείας, με υπ. Λοβέρδο, συμμετείχε στον δημόσιο εξευτελισμό οροθετικών γυναικών.... Για αμοιβή το κάθαρμα αυτό τιμήθηκε από τον Α. Τσίπρα, υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης!!!!!

    Από την άλλη έχουμε ΈΝΑ ΚΌΜΜΑ ΤΟΥ ΚΏΛΟΥ που λέγετε ΝΈΑ ΦΑΒΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΨΆΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΌ (που θέλει να είναι κόμμα στην βουλή όλοι τους ) ΆΛΛΑ ΌΧΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΚΆ ΌΧΙ κοινωνικό ΚΡΑΤΟΣ ... ΌΛΟΙ ΘΈΛΟΥΝ ΈΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΌ ΚΡΑΤΟΣ για να τους ξεπληρώσουμε αυτά που ΈΦΑΓΑΝ ΑΥΤΟΊ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΟΓΟΝΊΑ ΤΟΥΣ ... έτσι θα μας το παίζει ως κοινωνικό ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΚΆΘΕ ΣΚΑΙ.....ΌΛΟΙ αυτοί οι ΗΛΊΘΙΟΙ πάνε τον κόσμο ΚΑΡΦΊ στους ΝΕΟΝΑΖΊ- ΦΑΣΙΣΤΕΣ (στης άλλες εκλογές η ψήφος ΣΑΣ θα αξίζει δέκα κιλά πατάτες ) όσο για Κ.Κ.Ε είναι το πλέον αναξιόπιστο κόμμα της ελληνικής Βουλής, το οποίο ακόμα και όταν μουρμουράνε μέσα από τα δόντια του αναφέρονται στον Στάλιν και ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι το μοναδικό καθαρό (πρότυπο) του μοντέλου που υποστηρίζουν είναι ΜΌΝΟ η Βόρεια Κορέα.... Και μπορεί ο κ. Κουτσούμπας να μην είναι .... Και μπορεί ο κ. Κουτσούμπας να μην είναι τόσο αχώνευτος όσο ο Κιμ Γιόνγκ-ουν, αλλά αυτό ποσώς μας ενδιαφέρει ΚΑΙ αν ποτέ πραγματοποιηθεί το απόλυτα απευκταίο ενδεχόμενο να κυβέρνηση , θα να ανέβει η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΣΤΟ 80%, ΌΧΙ ΌΤΙ ΑΛΛΆΖΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΤΟ ΊΔΙΟ ΕΊΝΑΙ με τον ίδιο τρόπο θα κυβερνούν όπως τώρα ο ΣΎΡΙΖΑ πια η διαφορά από τα άλλα μνημονικά από--κόμματα;;..Κανένα..... ΚΑΝΕΝΑΣ αγωνιστής κουμουνιστής δεν δικαιώθηκε ΠΌΤΕ ακόμα και όταν μας είχαν εξορία και για εκτέλεση οι καθοδηγητές έλεγαν παιδιά ηρεμία μην αναστατώσουμε την φυλακή... πια ΦΥΛΑΚΉ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; ΙΣΩΣ ΑΎΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΆΝΕ ΓΙΑ ΕΚΤΈΛΕΣΗ ΚΑΙ μας εσείς μας λέτε να μην τα κάνομε πουτάνα διότι αυτή είναι η γραμμή του κόμματος;...ΆΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ....

    Έτσι λειτουργεί η ΕΛΊΤ της Ευρώπης που βρώμα από την κορφή μέχρι τα νύχια και οι Αμερικανοί , η Ευρώπη και η Αμερική πάει να γίνει χειρότερη και από την εποχή τον σκλάβων...

    Δέστε τι κάνει η μεγαλύτερη οικονομική δύναμή της Ευρώπης η Γερμανία ... είναι ΜΈΣΑ σε όλες της παγκόσμιες κομπίνες Siemens, εξοπλιστικά, υποβρύχια που γερνούν αυτοκίνητα ρυπογόνα... (κόβει τις πωλήσεις των ύποπτων μοντέλων της Volkswagen και η Ελβετία, ενώ την ίδια στιγμή οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ αφαιρούν από την εταιρεία την άδεια πώλησης των νέων οχημάτων της με κινητήρα ντίζελ ... καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή ο πρόεδρος της Μπάγιερ Μονάχου Ούλι Χένες,.... Ο ΦΙΡΕΡ Σόιμπλε είναι μάστορας σε όλα ακόμα και στο ντόπινγκ:
    έλεγε ((Εμείς θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα μέσα ή ουσίες μόνο πολύ περιορισμένα κι επίσης μόνο υπό τον απόλυτο υπεύθυνο έλεγχο των αθλητικών ιατρών, διότι προφανώς υπάρχουν αθλήματα στα οποία, χωρίς τη χρήση αυτών των μέσων στον παγκόσμιο ανταγωνισμό, δεν μπορείς πλέον να αντεπεξέλθει)) Το σχετικό δημοσίευμα είναι από την Suddeutsche Zeitung και η μεταγενέστερη δημοσιοποίηση του πορίσματος είναι 800 σελίδες στα αποδείχτηκα της γερμανικής βουλής....ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΈΕΙ ΑΠΑΤΕΏΝΑ ΚΑΙ ΤΕΜΠΈΛΗ .... κ.τ.λ... κ.τ.λ.....

    Ακούστε τώρα τι συμβαίνει Ο ΣΎΡΙΖΑ εφαρμόζει τους ΝΟΜΟΥΣ που έχουν ψήφιση η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ... Τους Νόμους του ΣΎΡΙΖΑ θα τους εφαρμόσει η άλλη κυβέρνηση ίσως το ποτάμι σε πέντε έξι μήνες ΤΟ ΠΟΛΥ...τώρα πιες κυβέρνησης και μαλακίες... ΟΙ πολίτικοι+η ΌΛΟΙ είναι υπάλληλοι και μάλιστα ΚΑΚΙΑΣ κοπής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Κάνουν εκλογές ΠΆΝΤΑ κάλπικες ώστε να βγάζουν ότι θέλουν ΆΛΛΟΙ. οι μεγάλοι ..ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ με αυτά που μας έχουν πει θα έπρεπε να τους είχαμε ΚΡΈΜΑΣΗ στης πλατείες... αλλά δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι θα ΠΆΝΕ σαν το σκυλιά στο αμπέλια...

    ΌΛΟΙ έχουν κατακλέψει τα ΚΡΆΤΗ ... συγνώμη ΠΟΙΑ ΚΡΆΤΗ; ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΆΤΑ...

    ΔΕΝ υπάρχουν σήμερα κράτη ΟΎΤΕ δημοκρατίες , ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΌΝΟ Η ΑΓΟΡΆ ... δηλαδή:Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΛΈΕΙ Η ΑΓΟΡΆ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΉ....

    Η Ευρώπη και ΑΜΕΡΙΚΉ έχουν ύφεση εδώ και μια δεκαετία, διότι έδιωξαν όλες της βιομηχανίες τους σε Ασία και Κίνα ..Όμως τώρα που Η Κρίση που έρχεται από την ΚΙΝΆ θα την ακούσουν ΌΛΟΙ (ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΔΙΣ ΤΡΙΑΚΌΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΆΝΘΡΩΠΟΙ μόνο η Κίνα)..

    Η ΚΙΝΆ παράγει τα πάντα με φτηνά εργατικά χέρια, 3 με 5 δολάρια μεροκάματο τα αγαθά ΟΛΗΣ της δύσης... ΈΛΑ όμως τώρα της έχουν μείνει ΠΟΛΛΆ ΣΤΟΚ, διότι η ΔΎΣΗ δεν έχει πια αγοραστές ΔΙΌΤΙ είναι πολύ άνεργοι και αυτοί δεν μπορούν να τα αγοράσουν με μεροκάματα 3 με 5 δολάρια !!! και αυτοί που τα αγοράζουν είναι ΌΛΟΙ καθεστωτικοί....μην νομίζετε ότι όλοι αυτοί οι πρόσφυγες-- μετανάστες είναι εργάτες είναι όλοι μορφωμένοι άνθρωποι, διότι την χειρωνακτική εργασία σήμερα κατά 75% παγκόσμιος την κάνουν τα ρομπότ..π.χ.. ένα ρομπότ ανοίγει καρδιά μέσω ενός υπολογιστή που το χειρίζεται ένας χειρουργός από το Πεκίνο ...σας λέει τίποτα ΑΥΤΌ;;;ΑΝΕΡΓΊΑ ΠΑΝΤΟΎ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΦΆΕΙ ΠΟΛΎ ΚΌΣΜΟ ιδικά ηλικίες 45--55 ετών και άνω που δεν έχουν τον χρόνο να μορφωθούν ..άρα πρέπει να ΚΑΟΎΝ...ΦΑΣΙΣΜΌΣ ΠΑΝΤΟΎ ....

    Οι πρόσφυγες λοιπόν που έρχονται προς την ΔΎΣΗ είναι τα νέα και καταρτισμένα ΦΤΗΝΆ χέρια ΈΤΣΙ εξηγούνται και οι αντίεργατικοί νόμοι .. ετοιμάζουν το έδαφος.. ΈΤΣΙ θα φέρουν τα εργοστάσια τους στην ΔΎΣΗ, μήπως και τονωθεί η οικονομία όχι για ΟΛΟΥΣ.... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΆΝΤΑ ..... ΔΙΌΤΙ είναι ΚΟΣΤΊΖΟΥΝ πολλά και τα μεταφορικά .. π.χ Ποιοι χάνουν όταν γίνεται ένας αγωγός αερίου η πετρελαίου ;; ΜΑ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ 50 100 ΠΛΟΊΑ ΚΑΠΙΤΟ.. Ας τους καλωσορίζουμε και αυτούς στο κλαμπ του μονοπώλιου του ΦΥΡΕΡ ΣΟΙΜΠΛΕ..

    Σήμερα ΖΟΎΜΕ τον πρώτο πραγματικό παγκόσμιο πόλεμο σε όλο τον πλανήτη...

    ΤΏΡΑ ΜΑΛΏΝΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ+ΑΓΓΛΙΑ---ΓΕΡΜΑΝΟΙ---ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΉ ΜΑΦΊΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!
    ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΛΗΡΙΣΜΕΝΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩN ROTHSCHILD
    Ο ΛΑΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ
    ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΕΖΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ
    1) EVELYN DE ROTHSCHILD
    https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
    http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
    http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
    http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
    Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

    2) JACOB ROTHSCHILD
    https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
    http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
    http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
    http://www.waddesdon.org.uk/
    Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

    VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
    39,757129° N 19,946010° E

    3) DAVID DE ROTHSCHILD
    http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
    http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
    Château de Reux
    Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

    4) ERIC DE ROTHSCHILD
    http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
    http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835

    5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
    https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
    http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
    http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
    http://www.panoramio.com/photo/77169200
    Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


    6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
    http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
    http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA

    7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
    http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΑΠΟ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ,
    ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΑΛΟ ΧΑΔΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ...
    ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση