GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εργαζόμενοι στους δήμους απαντούν με καταλήψεις και απεργίες

Σε καταλήψεις και απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οι εργαζόμενοι των δήμων αντιδρώντας σε μέτρα που προβλέπει το νέο μνημόνιο. Το Γενι...

Οι εργαζόμενοι στους δήμους απαντούν με καταλήψεις και απεργίες

Σε καταλήψεις και απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οι εργαζόμενοι των δήμων αντιδρώντας σε μέτρα που προβλέπει το νέο μνημόνιο.

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ – ΟΤΑ, ειδικότερα,αποφάσισε την πραγματοποίηση καταλήψεων σε όλα τα δημαρχεία και τους ΧΥΤΑ της χώρας την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, καθώς και να μπει λουκέτο στους δήμους την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου με 24ωρηπανελλαδική απεργία.

Για την προετοιμασία των κινητοποιήσεων καθώς και για την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Παρασκευή, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, πανελλαδική σύσκεψη με τη συμμετοχή των μελών των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων – μελών της Ομοσπονδίας.

Ο κλάδος ζητεί να διατηρηθούν σε καθεστώς των βαρέων και ανθυγιεινών οι υπάλληλοι στην καθαριότητα, ενώ εκφράζονται αντιρρήσεις και σε επικείμενες αλλαγές στο μισθολόγιο, την κινητικότητα και την αξιολόγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση