GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αντίο" στο ΔΝΤ είπε η Ισλανδία - Αποπλήρωσε νωρίτερα ολόκληρο το δάνειο

Η Ισλανδία αποπλήρωσε πλήρως το υπόλοιπο των υποχρεώσεών της, ύψους 322 εκατ. δολαρίων, προς το ΔΝΤ σύμφωνα με ανακοίνωση του τελευταίου. Μά...

Αντίο στο ΔΝΤ είπε η Ισλανδία - Αποπλήρωσε νωρίτερα ολόκληρο το δάνειο

Η Ισλανδία αποπλήρωσε πλήρως το υπόλοιπο των υποχρεώσεών της, ύψους 322 εκατ. δολαρίων, προς το ΔΝΤ σύμφωνα με ανακοίνωση του τελευταίου.

Μάλιστα, η αποπληρωμένη έγινε νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία (31 Αυγούστου 2016).

«Η πρόωρη αποπληρωμή από την Ισλανδία σηματοδοτεί την επιτυχημένη ολοκλήρωση μιας εντατικής συνεργασίας με το Ταμείο που ξεκίνησε στο απόγειο μιας βαθιάς χρηματοπιστωτικής κρίσης. Το ΔΝΤ προσβλέπει να συνεχίσει την στενή και εποικοδομητική σχέση με τις ισλανδικές αρχές» ανέφερε η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

 

1 σχόλιο

  1. Καλημέρα,

    Σε αυτό το ένα νέο έτος, η επιθυμία σας είναι γιανα αποκτήσει μια αξιόπιστη και γρήγορη πίστωσηστο 48h ώστε να επενδύσει μέσα σε ένααπροσδιόριστο πρόγραμμα δηλαδή για να πραγματοποιήσει αγορές δηλαδή να επιστρέψουνμια παρούσα πίστωση ή για προσωπικές αιτίες.

    Το επιτόκιο ποικίλλει του 2% στο 3% σύμφωνα μετο που χορηγείται ποσό. Η διάρκεια τηςαποπληρωμής καθορίζεται από το δανειολήπτηστη λειτουργία των εισοδημάτων του.

    Μπορείτε επομένως να με έρθετε σε επαφή μεαπό το e-mail: το deroute.jeanne@gmail.com να επωφεληθεί αυτού του δανείου.

    Εγκάρδια;

    Κα Jeanne DEROUTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση