GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομία περίμενε ώρες ζευγάρι να κάνει σεξ πριν τους συλλάβουν!

Ώρες χρειάστηκε να περιμένουν Αμερικανοί αστυνομικοί ένα ζευγάρι για να το συλλάβουν καθώς οι δυο εραστές (μεταξύ τους εραστές αλλά κα...

Αστυνομία περίμενε ώρες ζευγάρι να κάνει σεξ πριν τους συλλάβουν!
Ώρες χρειάστηκε να περιμένουν Αμερικανοί αστυνομικοί ένα ζευγάρι για να το συλλάβουν καθώς οι δυο εραστές (μεταξύ τους εραστές αλλά και εραστές της παρανομίας) ήθελαν να κάνουν έρωτα για τελευταία φορά, προτού συλληφθούν. Καθώς ο 34χρονος εραστής, Πάτρικ Μπαουτίστα, ήταν κατηγορούμενος για ένοπλη ληστεία ήξερε ότι θα περάσει πολλά χρόνια μέσα και έτσι ήθελε μια τελευταία φορά με την 30χρονη σύντροφο του Λιάν Χουν.
Χρειάστηκαν 6 ώρες αναμονή και επέμβαση των ειδικών δυνάμεων για τη σύλληψη καθώς το ζευγάρι είχε κλειδωθεί στο τροχόσπιτο του στην πόλη Τζάκσονβιλ.
Η σύντροφός του, Λιάν Χουν, 30 ετών, συνελήφθη επίσης.
Οι αστυνομικοί πήγαν το βράδυ της Τετάρτης στο τροχόσπιτο και διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι βρισκόταν μέσα. Ήταν άοπλοι αλλά αρνήθηκαν να βγουν. Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις και η Λιάν Χουν είπε στους αστυνομικούς ότι δέχονταν μεν να παραδοθούν αλλά εκείνη ήθελε "να κάνει έρωτα μαζί του μια τελευταία φορά".
Παραβλέποντας το πάθος των δύο εραστών οι αστυνομικοί αποφάσισαν τελικά να καλέσουν τις ειδικές δυνάμεις για να τους αναγκάσουν να βγουν έξω.
Και οι δύο κατηγορούνται για παράνομη κατακράτηση, επειδή είχαν περιορίσει στο σπίτι τους μια γυναίκα και δεν την άφηναν να φύγει και για αντίσταση κατά της αρχής χωρίς να προβάλουν βία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση