GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς έμαθε η Ντορέττα ότι θα είναι η παρουσιάστρια του πρωινού

Το όνομα της Ντορέττας Παπαδημητρίου ακουγόταν έντονα ως την κεντρική παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega. «Δεν έ...

Πώς έμαθε η Ντορέττα ότι θα είναι η παρουσιάστρια του πρωινού
Το όνομα της Ντορέττας Παπαδημητρίου ακουγόταν έντονα ως την κεντρική παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega.
«Δεν έπεσα από τα σύννεφα στο άκουσμα της πρότασης. Είχα διαβάσει τα δημοσιεύματα που με παρουσίαζαν ως το επικρατέστερο πρόσωπο για να αναλάβει φέτος το πρωινό. Οπότε διαβάζοντας και μόνο τόσες φορές ότι εγώ θα είμαι αυτή που θα πω αυτόν τον χειμώνα «καλημέρα» στους τηλεθεατές, μία ιδέα για το τι ακριβώς με περίμενε την είχα» εξήγησε στο tvέθνος.
Kαι συνέχισε:
«Ε, με έπιασαν τα άγχη μου, το συζητήσαμε, το αναλύσαμε, το σκεφτήκαμε, μου εξήγησαν οι άνθρωποι του καναλιού τι ακριβώς ήθελαν από μένα και κάπως έτσι καταλήξαμε. Να καταφέρουμε να φτιάξουμε μία εκπομπή η οποία να ταιριάζει με μένα, να ταιριάζει με την Ντορέττα, για να μπορέσω να την υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις. Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να παρουσιάσω μία εκπομπή στην οποία να νιώθω έξω από τα νερά μου. Αυτό το κατάλαβαν οι άνθρωποι του καναλιού, με τους οποίους έχω εξαίρετη σχέση. Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές, έχουμε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας, νιώθω ασφαλής δίπλα τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση