GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέσπασε στον Ηρακλή η πεντάστερη ΑΕΚ!

Τέσσερα γκολ εισέπραξε την περασμένη εβδομάδα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, με πέντε γκολ φιλοδώρησε το βράδυ του Σαββάτου ...

Ξέσπασε στον Ηρακλή η πεντάστερη ΑΕΚ!

Τέσσερα γκολ εισέπραξε την περασμένη εβδομάδα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, με πέντε γκολ φιλοδώρησε το βράδυ του Σαββάτου τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, παίρνοντας το αίμα της πίσω για την εμφάνιση και την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας. Στον πάγκο των κιτρινόμαυρων καθόταν ο προσωρινός προπονητής Στέλιος Μανωλάς, μετά την αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα στα μέσα της εβδομάδας και ενώ ο δικέφαλος βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης προπονητή.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 31'. Έπειτα από ωραία σέντρα του Μπαρμπόσα από αριστερά, ο Βάργκας βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας και με υποδειγματική κεφαλιά-ψαράκι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Λίγα λεπτά αργότερα στο 35' ήρθε το δεύτερο γκολ για την ΑΕΚ. Ο Μάνταλος πάσαρε κάθετα στον Βάργκας, εκείνος άφησε για τον Αραβίδη, που μπήκε από αριστερά στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Περνίς.

Στο 60' η ομάδα του Μανωλά έκανε τρία τα τέρματά της. Μετά από όμορφο γύρισμα του Γκάλο από δεξιά, ο Βάργκας ήρθε από πίσω και με μακρινή προβολή στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία.

Οι Θεσσαλονικείς μείωσαν προσωρινά στο 64'. Ο Πασάς έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Βέλλιος προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο χορός των γκολ έκλεισε στο 70'. Ο Μπαρμπόσα δοκίμασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα -αφού κόντραρε στον Στάμου και άλλαξε πορεία- κατέληξε στην αριστερή γωνία του Περνίς.

Το τελευταίο γκολ για τους κιτρινόμαυρους σημειώθηκε στο 89'. Αόλο του Γιόχανσον και πλασέ που απέκρουσε ασθενώς ο Περνίς.Ο Μπουονανότε στην επαναφορά έκλεισε πανηγυρικά το σκορ για την ομάδα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση