GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας νεκρός, μία τραυματίας και μεγάλες καταστροφές - Συνεχίζεται η κακοκαιρία - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας νεκρός και μία τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός της κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα. Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συ...

Ένας νεκρός, μία τραυματίας και μεγάλες καταστροφές - Συνεχίζεται η κακοκαιρία - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας νεκρός και μία τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός της κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα. Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συγκαλεί το πρωί της Παρασκευής, έκτακτη σύσκεψη προκειμένου να γίνει η πρώτη αποτίμηση της κατάστασης στο Λεκανοπέδιο της Αττικής. Στη σύσκεψη θα υπάρξει και η συμμετοχή του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή, των Χωρικών Αντιπεριφερειαρχών, καθώς και των επικεφαλής των αρμόδιων υπηρεσιών, ώστε να υπάρξει συνολική εικόνα της κατάστασης.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία η κακοκαιρία θα συνεχιστεί σε όλη σχεδόν τη χώρα και την Παρασκευή, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Ωστόσο από το βράδυ της Παρασκευής, θα υπάρξει σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων στα δυτικά και τα βόρεια. Στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί άνεμοι 7 με 8 μποφόρ. Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο.

Φονική κακοκαιρία - Νεκρός 40χρονος στο Μενίδι

Από την κακοκαιρία, ένας 40χρονος έχασε τη ζωή του στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας 40 ετών και μια 70χρονη,  είχε ακινητοποιηθεί καθώς ο δρόμος είχε μετατραπεί σε ποτάμι. Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όταν απεγκλωβίστηκε ο άνδρας διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 40χρονος κατέληξε. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Η 70χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς με τραύματα στο κεφάλι.

Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Έρευνες για αγνοούμενους σε Καματερό και Μενίδι

Την ίδια στιγμή, συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς στο ρέμα της Πικροδάφνης στα σύνορα του Καματερού με το Ίλιον εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο σε δύσβατο σημείο.

Πηγές από την πυροσβεστική αναφέρουν πως το όχημα το οδηγούσε μια γυναίκα που δεν έχει επικοινωνήσει με τους συγγενείς της. Στο σημείο γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό της.

Ταυτόχρονα στο ρέμα Χελιδονούς στο Μενίδι ένα ακόμη αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις που προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν στο οχήματα βρίσκεται ο οδηγός.

Λάμπα κρέμεται πάνω από διερχόμενα οχήματα στην Εθνική – ΦΩΤΟ

Από ένα καλώδιο κρέμεται μια λάμπα φωτισμού, πάνω ακριβώς από τα οχήματα που κινούνται στην αριστερή λωρίδα στο ρεύμα καθόδου της εθνικής οδού στο ύψος του Περιστερίου. Τη φωτογραφία ανέβασε στο Facebook, o χρήστης Andreas Moraitis.

Πλημμύρισαν δρόμοι στη Φυλή – ΦΩΤΟ

Σε ποτάμια γεμάτα λασπόνερα μετατράπηκαν οι δρόμοι από την δυνατή νεροποντή, στο δήμο Φυλής, στην περιοχή Λίμνη, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστρια του enikos.gr. 

Δέντρο έπεσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο – ΦΩΤΟ

Ένα δέντρο έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στα κάτω Πατήσια, στην οδό Κωστή Παλαμά, εξαιτίας της δυνατής νεροποντής που έπληξε την Αττική.

Πλημμύρισαν οι δρόμοι στον Διόνυσο - ΦΩΤΟ Αναγνώστη

Απεγκλωβίστηκε ο μαθητής που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Πετρούπολη- ΒΙΝΤΕΟ

Αίσια κατάληξη είχε το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη περιοχή της Πετρούπολης, με τον εγκλωβισμό ενός μαθητή κάτω από ένα αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, τα ορμητικά νερά παρέσυραν το νεαρό παιδί, με αποτέλεσμα να τεθεί σε κίνδυνο η ίδια του η ζωή.

Τέλος, καταβλήθηκαν προσπάθειες για τον απεγκλωβισμού του νεαρού παιδιού τόσο από τους γονείς του όσο και από τους γείτονες και έτσι η υπόθεση είχε θετική έκβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση