GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Με έναν σωστό προπονητή μπορούμε πολλά"

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο Δημήτρης Πέλκας και ο Άνταμ Τζανετόπουλος μίλησαν για την επιτυχία της Εθνική και αλλά και το μέλλον. Ταχτσίδης: ...



Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο Δημήτρης Πέλκας και ο Άνταμ Τζανετόπουλος μίλησαν για την επιτυχία της Εθνική και αλλά και το μέλλον.

Ταχτσίδης: «Δεν έχει σημασία η εμφάνιση αλλά η νίκη. Το είχαμε ανάγκη και εμείς και όλος ο κόσμος για να αλλάξει η ψυχολογία. Ελπίζω και ο κόσμος σήμερα να χάρηκε το παιχνίδι. Η Εθνική δεν άλλαξε σε 24 ώρες. Όλοι προσπαθούσαμε πάντα για να κάνουμε κάτι καλό. Το ότι δεν μας βγήκαν τα αποτελέσματα είναι γεγονός. Εμείς σήμερα είπαμε θα το γυρίσουμε και το κάναμε. Πλέον κοιτάμε το Μουντιάλ. Κοιτάμε μπροστά και με έναν σωστό προπονητή μπορούμε να πάμε μπροστά. Βλέπετε έχει ταλέντο η ομάδα και με έναν σωστό προπονητή μπορούμε πολλά».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέλκας:

«Θέλαμε να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι και να δώσουμε το 100%. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, θέλει πολύ δουλειά και σιγά-σιγά για να έρθει και πάλι αυτή η ομάδα εκεί που της αρμόζει».

Για τη χρησιμοποίηση τριών παικτών με το ίδιο προφίλ (Φορτούνη, Μάνταλου και του ίδιου) στο κέντρο:«Ήμασταν τρεις μέσοι που μπορούσαμε να αλλάζουμε και να κινούμαστε ελεύθερα. Πρώτη φορά παίξαμε έτσι, δεν ήταν εύκολο όμως, επειδή σε όλα τα παιδιά μας αρέσει να έχουμε κάτω τη μπάλα μας βοήθησε να παίξουμε. Προσπαθήσαμε να έχουμε κάτω την μπάλα, κάτι που μόνο εύκολο δεν ήταν γιατί παίζαμε για πρώτη φορά μαζί. Είπαμε βήμα-βήμα κοιτάζουμε τη συνέχεια. Όλοι μας δείξαμε διάθεση γιατί δεν έχουμε πολλές συμμετοχές με την Εθνική. Είχαμε όρεξη, τρέξαμε και μας βγήκε το καλό παιχνίδι».

Τζανετόπουλος: «Η κλήση ήταν ένα όνειρο για εμένα. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή και μπήκα λίγο αγχωμένος αλλά προσπάθησα να το ξεπεράσω και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Η νίκη αυτή μπορεί να είναι έναυσμα για μια νέα αρχή, ένα καλό ξεκίνημα ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ, όπου μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση