GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο ηλίθιος κοίταζε το δάχτυλο!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Ένα λιτό ανακοινωθέν που τα λέει όλα! Όλα όσα κρύβει ή προσπαθεί να αποκρύψει...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Ένα λιτό ανακοινωθέν που τα λέει όλα!
Όλα όσα κρύβει ή προσπαθεί να αποκρύψει η δύση, χρησιμοποιώντας μάλιστα τον...
Ερντογάν, τον Σαουδάραβα μονάρχη και αποικίες όπως η Ελλάδα, που πρόσφερε άμεσα κι απλόχερα την υποστήριξή της στον κραυγάζοντας από υστερία σουλτάνο Ερντογάν.
Το ανακοινωθέν: "Ο Ρωσικός στόλος στην Κασπία Θάλασσα, αποτελούμενος από τα πλοία "Dagestan", "Grad Sviyazsk" "Uglich" και "Veliky Ustyug", κτύπησε στόχους της ISIS (ισλαμικό κράτος) στη Συρία. Εκτοξεύτηκαν πύραυλοι "Kalibr-NK", οι οποίοι κτύπησαν με ακρίβεια τους επιλεγμένους στόχους".
Τώρα, πλέον, οι Ρώσοι δεν έχουν καμία ανάγκη στρατιωτική, οικονομική, στρατηγική και κυρίως ΠΟΛΙΤΙΚΗ, να ξαναστείλουν τα "δωράκια" τους από την Κασπία, εναντίον των αποκεφαλιστών φονιάδων, των μισθοφόρων της"πολιτισμένης" δύσης για τον "εκδημοκρατισμό" της Συρίας. Αρκούν τα Sukhi Su 24, Su 25, άντε και των Su 34!


Έτσι τελείωσε, με λίγα λόγια και 26 μη ανιχνεύσιμους πυραύλους, από τα "υπερσύγχρονα" αμυντικά συστήματα της δύσης, η μέχρι σήμερα "λογική" του πως θα είναι οι πόλεμοι του αύριο.
Τελείωσε εκείνο το ΝΑΤΟϊκό μοντέλο, βασισμένο στην δήθεν υπεροπλία, του πως επεμβαίνει η δύση να επιβάλλει την κυριαρχία της: Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Λιβύη, Αφγανιστάν και η τελευταία αποτυχημένη απόπειρα στη Συρία. Με άμεσες εισβολές ή δημιουργία οργανώσεων όπως η Αλ Κάιντα, το ισλαμικό κράτος και επιχειρήσεις, όπως η "αραβική άνοιξη".
Το Ρωσικό μήνυμα δεν απευθύνεται στις ΗΠΑ και την ηγεσία του ΝΑΤΟ. Αυτοί γνώριζαν...

Απευθύνεται στους "ηλίθιους του δικού μας σπιτιού"* (* εκφραση που απαλλοτριώθηκε από τον Giulietto Chiesa), της Ελλάδας και των υπόλοιπων αποικιών της Ε.Ε.-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.
Εμείς μπορούμε να σε προστατεύσουμε από τον Οθωμανό, ήταν το μήνυμα στην Ελλάδα.

Καμία αποικία της δύσης δεν είναι ασφαλής, αν κινηθεί στρατιωτικά εναντίον μας, ήταν το σαφές μήνυμα στις χώρες με κυβερνήσεις "Γκάουλάιτερ" του διευθυντηρίου της Ε.Ε., αλλά και της Μέσης Ανατολής.
Η Ρωσία δεν χρειάζεται να στείλει δυνάμεις στη Συρία, ή όπου κριθεί αναγκαίο για να προστατεύσει εθνικά της συμφέροντα και χώρες που εξυπηρετούν τα συμφέροντά της.
Ακόμη και η Ρωσική αεροπορική παρουσία στη Συρία, είναι ενταγμένη σ' αυτό το "μήνυμα": Οι αεροπορικές δυνάμεις στη Συρία, είναι αναγκαίες για να εμποδίσουν όποιον ΝΑΤΟϊκό θελήσει, του έρθει μια "τρέλα" να παραβιάσει τον εθνικό αέριο χώρο της Συρίας.
Συνεπώς, το μήνυμα δεν αφήνει περιθώρια και απευθύνεται στις ΗΠΑ... μπορείτε πλέον να σταμάτησετε το χολιγουντιανό θέατρο με τις χρηματοδοτούμενες από τους σιωνιστές κινηματογραφικές παραγωγές των ανίκητων πολεμιστών, όπως παλιότερα των γουέστερν, με τα καθρεφτάκια και θύματα τους Ινδιάνους...

Η εκτόξευση των πυραύλων "Kalibr-NK", που δεν μπορούν να εντοπίσουν, να ανιχνεύσουν και να σταματήσουν οι δυτικοί, είναι μία προειδοποίηση με ονοματεπώνυμο:
"Μπορούμε να κτυπήσουμε βάσεις, θέσεις στρατευμάτων, αποθήκες υλικού, οποιονδήποτε στόχο... όποτε κι αν το θελήσουμε. Κι αυτό μπορούμε να το κάνουμε με απόλυτη ασφάλεια, από την Κασπία (τη μεγαλύτερη λίμνη του πλανήτη), όπου εσείς είναι ουσιαστικά αδύνατον να φθάσετε...".
Οι ΗΠΑ κι η ανώτατη ηγεσία του ΝΑΤΟ γνώριζαν την ουσιαστική υπεροπλία της Ρωσίας απέναντι στη δύση. Γνώριζαν και σιωπούσαν για να μην επέλθει ο πανικός στους συμμάχους-μαριονέτες. Γι' αυτό και έβαλαν "την ουρά στα σκέλια", όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Σιώπησαν μετά την ανάληψη αεροπορικών επιχειρήσεων της Ρωσίας στη Συρία και μόνον οι ΗΠΑ ψέλλισαν πως "κτυπήθηκαν δυνάμεις εκπαιδευμένων από τη Cia που απλώς ήθελαν την ανατροπή του Άσαντ". Για τα μάτια του κόσμου η γελοία ομολογία των Αμερικανών, πως παραβίαζαν κάθε αρχή δικαίου με εκπαίδευση δυνάμεων από τη μυστική τους υπηρεσία, που δρούσαν εντός κυρίαρχης κι ανεξάρτητης χώρας, για την ανατροπή μιας νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης. Ταυτόχρονα, η αμερικάνικη Γερουσία, "χεσμένη" -θα ήταν η χαρακτηριστική λαϊκή έκφραση-, διέκοψε το "πρόγραμμα εκπαίδευσης εξεγερμένων στη Συρία", που κόστισε πολλά εκατομμύρια δολάρια και έκανε "μια τρύπα στο νερό", απέναντι στον πρόεδρο Άσαντ.
Βέβαια, δεν είναι σίγουρο, μάλλον είναι απολύτως σίγουρο, πως τα "μηνύματα" δεν έγιναν αντιληπτά από τις χώρες-λακέδες, που  μετά την παραβίαση του εναέριου χώρου της Τουρκίας από ρωσικό μαχητικό (sic!) δήλωσαν πως οι χώρες τους είναι έτοιμες να εισβάλουν στη Συρία (Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Ισραήλ και Τουρκία), όπως επίσης από τις χώρες που δήλωσαν πλήρη συμπαράσταση την "πληγωμένη" Τουρκία από τη Ρωσία, μεταξύ των οποίων κι η Ελλάδα. Όλοι αυτοί θυμίζουν τον παρορμητικό (;) και πρόθυμο Ε. Βενιζέλο, που βασιλικότερος του βασιλέως (ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, Ε.Ε.) δήλωνε για τα δήθεν "χημικά όπλα" του Άσαντ (ενώ ήταν γαλλικά των "εκδημοκρατιστών" φονιάδων-τζιχαντιστών), έτοιμος να συνεισφέρει η Ελλάδα στην τιμωρία του απάνθρωπου καθεστώτος Άσαντ.
Άραγε, πως αισθάνεται σήμερα η γηραιά αλεπού των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, ο Ζμπίγκνιου Μπρζεζίνσκι, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε γράψει στους "Financial Times" το εμετικό άρθρο (δείτε κι εδώ: Brzezinski: Obama should retaliate if Russia doesn't stop attacking), όπου καλούσε σε αντίποινα εναντίον των Ρώσων, ώστε να "μην θίγονται οι υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ δυνάμεις", δηλαδή οι τζιχαντιστές του ισλαμικού κράτους και της Αλ Κάιντα και τόνιζε πως: "Η ναυτική κι αεροπορική παρουσία της Ρωσίας στη Συρία είναι αδύναμη, απομονωμένη γεωγραφικά από τη μητέρα πατρίδα";
Τώρα, μετά την επίδειξη από την Κασπία, κατανόησε κι αυτός ποιες είναι οι αληθινές αποστάσεις από τη "μητέρα πατρίδα";
Στην περιοχή μας οι γεωστρατηγικές ανακατατάξεις είναι ραγδαίες.
Ήταν η μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα, να είναι στο κέντρο του "παιχνιδιού". Όμως αυτό απαιτούσε κι απαιτεί ένα πολιτικό προσωπικό με σαφή ιδεολογική κι εθνική θωράκιση. Δυστυχώς το σημερινό πολιτικό προσωπικό είναι πολύ φτωχό και λίγο! Δεν μπορεί να παίξει εκείνο τον ρόλο του πρωταγωνιστή των εξελίξεων και να έχει τα κέρδη που δικαιούται σ' αυτές τις αλλαγές. Ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει φύγει και δεν μπορεί κανείς να τον αντικαταστήσει...
Ο πρωθυπουργός Τσίπρας, όχι μόνον ταύτισε την Ελλάδα με τα γελοία επιχειρήματα της Τουρκίας (όταν οι δικές της παραβιάσεις στο Αιγαίο έχουν ρεκόρ Γκίνες, η επιβολή γκρίζων ζωνών, η υφαλοκρηπίδα, τα 12 ναυτικά μίλια, η ΑΟΖ, η κατοχή του 40% της Κύπρου...), αλλά και στράφηκε εναντίον της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ.
Ο Τσίπρας κι η μεγάλη πλειοψηφία του κοινοβουλευτικού πολιτικού τοπίου, έγιναν οπαδοί του δόγματος που είχε ο "εθνάρχης" Κωνσταντίνος Καραμανλής: "Τα μεγάλα είναι για τους μεγάλους"... τόνιζε στον πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου, όταν έσωζε κι έφερνε στην Ελλάδα από τον Λίβανο, τους Φενταγίν της Παλαιστινιακής Επανάστασης και τον Γιάσερ Αραφατ, ώστε να τον αποτρέψει, να μην "στεναχωρήσει" την τότε ΕΟΚ, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
Ο Τσίπρας, ομιλεί στα λόγια περί "σταθερότητας" (όπως ανέξοδα θα καταργούσε μνημόνια με ένα νόμο κι ένα άρθρο), αλλά η πατρίδα μας έχει ανάγκη δίκαιων και νόμιμων -σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο- δικαιωμάτων. Δεν έχει ανάγκη τη "σταθερότητα των δανειστών" μέσω τοκογλυφικών δανείων και φονικών μνημονίων, που βαραίνουν μέχρι το 2070 (κι αν έχουμε την “αριστερή επιμήκυνση” των δανείων, ως το άπειρο...).
Η Ελλάδα, σ' αυτό το γίγνεσθαι, τις μεγάλες γεωστρατηγικές αλλαγές, περιορίζεται σε "αντισταθμιστικά" αποικίας. Ούτε καν ένα πιο "ελαφρύ" μνημόνιο, ούτε καν τον ρόλο χωροφύλακα του ΝΑΤΟ.
Αρκείται, η σημερινή Ελλάδα, τον ρόλο που της ανέθεσαν με εξευτελιστικά ποσά (35 ευρώ ημερησίως το κεφάλι για μετανάστες ή “πρόσφυγες” και κάποιο ποσό για τη “διαλογή” και μόνιμη εγκατάσταση όσων δεν παίρνουν οι βόρειοι “δανειστές”), του καταγραφέα "προσφύγων", μεταναστών νόμιμων ή παράνομων, την αποστολή των στοιχείων στο διευθυντήριο, ώστε οι χώρες του διευθυντηρίου -όπως την εποχή των παζαριών αγορών γαϊδουριών, που τα κοιτούσαν στα δόντια για να τ΄ αγοράσουν-, να “διαλέγουν” σύμφωνα με τις "παραγωγικές ανάγκες" τους (διάβαζε φθηνά εργατικά κι επιστημονικά χέρια) ποιους θα πάρουν και ποιους θ΄ αφήσουν στο αποθετήριο Αποικία-Ελλάδα (όπως χαρακτήριζε την Ελλάδα των μνημονίων ο φίλος Νίκος Κοτζιάς, πριν γίνει υπουργός του Αλέξη Τσίπρα).
Σήμερα, δεν απαιτεί κάποιος από τους ταγούς της πολιτικής εξουσίας να γίνουν Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά το ερώτημα είναι: τα μηνύματα με ρώσικη γεύση ελήφθησαν από την κυβέρνηση Τσίπρα, που στρατεύτηκε στην υπηρεσία της Τουρκίας και των “δανειστών” μας, εναντίον της Συρίας;
Σχετικά:
Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας




 

1 σχόλιο

  1. ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΥΣΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ,ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΦΙΦΙ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΥΣΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ
    1) EVELYN DE ROTHSCHILD
    https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
    http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
    http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
    http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
    Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

    2) JACOB ROTHSCHILD
    https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
    http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
    http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
    http://www.waddesdon.org.uk/
    Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

    VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
    39,757129° N 19,946010° E

    3) DAVID DE ROTHSCHILD
    http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/
    http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
    Château de Reux
    Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

    4) ERIC DE ROTHSCHILD
    http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
    http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835

    5) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
    https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
    http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
    http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
    http://www.panoramio.com/photo/77169200
    Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E


    6) EDOUARD DE ROTHSCHILD
    http://en.wikipedia.org/wiki/Edouard_Etienne_de_Rothschild
    http://www.zimbio.com/photos/Edouard+de+Rothschild/Gucci+Paris+Masters+2012+Opening+Day/T3NwWmxHTNA

    7) NATHANIEL DE ROTHSCHILD
    http://wikibin.org/articles/nathaniel-robert-de-rothschild.html http://www.newyorksocialdiary.com/node/2354/print

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση