GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δεξί χέρι του Βαρουφάκη! Ο Ν. Θεοχαράκης διευθυντής του ΚΕΠΕ...

Ο Νίκος Θεοχαράκης αναπληρωτής καθηγητής της Πολιτικής Οικονομίας και Ιστορίας στο Τμήμα Οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών ...


Ο Νίκος Θεοχαράκης αναπληρωτής καθηγητής της Πολιτικής Οικονομίας και Ιστορίας στο Τμήμα Οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών αναλαμβάνει διευθυντής του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) με απόφαση του υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γ. Σταθάκη.
Ο Ν. Θεοχαράκης ήταν συμφοιτητής του Γ. Στουρνάρα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, έχει διδακτορική διατριβή στο Κέμπριτζ και ανήκει σε πολύ γνωστή επιχειρηματική οικογένεια. Είναι για την ακρίβεια ανηψιός του επιχειρηματία Βασίλη Θεοχαράκη που μεταξύ άλλων έχει την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Nissan. Ο ίδιος μετέχει σε ΔΣ εταιρειών του ομίλου της οικογένειας.
Ο κ. Θεοχαράκης ήταν ο πιο στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη -ως Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής- και επικεφαλής της ομάδας διαπραγμάτευσης με την τρόικα έως το τέλος Απριλίου, όταν τη θέση αυτή ανέλαβε ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση