GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Είμαστε όλοι αγαπημένοι φίλοι - ΒΙΝΤΕΟ

«Είμαστε όλοι αγαπημένοι φίλοι, οι εκλογές θα γίνουν» τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ...

Γεωργιάδης: Είμαστε όλοι αγαπημένοι φίλοι - ΒΙΝΤΕΟ
«Είμαστε όλοι αγαπημένοι φίλοι, οι εκλογές θα γίνουν» τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο Star, σχολίασε για την χθεσινή συνάντηση των 4 υποψηφίων: «Είμαι υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, είχα μία μικρή διακοπή της εκστρατείας μου. Κατέβηκα χθες εσπευσμένα για να κάνω αυτή τη συνάντηση των “4” όπου πήρα την πρωτοβουλία να γίνει για να τελειώνει αυτή η εικόνα η προχθεσινή, που δεν θέλω καν να τη θυμάμαι, την έχω ξεχάσει ήδη» και συνέχισε:
«Είμαστε όλοι αγαπημένοι φίλοι, οι εκλογές θα γίνουν, η παράταξη θα είναι ενωμένη, μετά τις εκλογές όποιος και να βγει οι υπόλοιποι θα τον υπηρετήσουμε».
Για την ένταση που δημιουργήθηκε στο εσωτερικό του κόμματος τις τελευταίες ημέρες, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε: «Καμιά φορά στις οικογένειες οι άνθρωποι λένε και μία κουβέντα παραπάνω».
Οι εκλογές θα γίνουν στις 22 Νοεμβρίου διαβεβαίωσε και εξήγησε τη διαδικασία: «Όποιος είναι εγγεγραμμένος στη βάση του υπουργείου Εσωτερικών, με την ταυτότητά του θα μπορεί να πηγαίνει στα περίπου 1350 εκλογικά κέντρα, θα δίνει την ταυτότητά του, θα εγγράφεται στην ομάδα φίλων της Νέας Δημοκρατίας, θα δίνει 3 ευρώ και θα ψηφίζει».
«Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Δεν υπάρχει διάσπαση στη Νέα Δημοκρατία, τελεία και παύλα» τόνισε, ενώ συμπλήρωσε πως: «Αν εκλεγώ εγώ ο κύριος Τσίπρας θα χάσει τον ύπνο του».

Δείτε το βίντεο του Star:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση