GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη για τη σχέση Δέλλα - Μπάγεβιτς!

Το ξέρετε αυτό για τη σχέση των δύο ανδρών, στην κοινή τους θητεία στην ΑΕΚ; Ο Θρυλικός Αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει στον SportDog... Με την...


Το ξέρετε αυτό για τη σχέση των δύο ανδρών, στην κοινή τους θητεία στην ΑΕΚ; Ο Θρυλικός Αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει στον SportDog...

Με την επιστροφή Μελισσανίδη στην ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναλαμβάνει εν λευκώ οτιδήποτε έχει σχέση με τα αποδυτήρια. Είναι λίγο να τον πεις «τεχνικό διευθυντή», να του δώσεις έναν συγκεκριμένο ρόλο. Ο Μπάγεβιτς ήταν όλα και τίποτα. Ακριβώς.

Να μιλήσουμε συγκεκριμένα. Ο Μπάγεβιτς είχε άποψη για τον προπονητή, για τη δουλειά του Τραϊανού Δέλλα, αλλά δεν επενέβαινε στο έργο του. Ούτε καν υπόδειξη! Εκτός κι αν ο Δέλλας, που τον στήριξε και στις στιγμές που ο προπονητής της ΑΕΚ βρέθηκε στο κενό, ζητούσε εκείνος από τον Μπάγεβιτς να «συζητήσουν» κάτι.

Υπ' όψιν, ότι όσα χρόνια ήταν προπονητής ο Μπάγεβιτς, στην ΑΕΚ και σε κάθε ομάδα που εργάστηκε, δεν σήκωνε κανέναν πάνω από το κεφάλι του. Τι θα πει «τεχνικός σύμβουλος» και «τεχνικός διευθυντής» στη ΠΑΕ, έλεγε ο Σέρβος, που θεωρεί δεύτερη πατρίδα του την Ελλάδα. Δεν ανεγνώριζε τέτοιο ρόλο, όλα τα είχε επάνω του.

Να, που στην ΑΕΚ σήμερα, λόγω της προσωπικής σχέσης του με τον Μελισσανίδη, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από... διακριτικά μέχρι παρεμβατικά έγινε το αφεντικό στον αγωνιστικό, προπονητικό, ποδοσφαιρικό κομμάτι της ΠΑΕ. Ποια ήταν η σχέση του με τον Δέλλα;

Πιο σωστά το ερώτημα πρέπει να τεθεί αλλοιώς. Ποια ήταν η σχέση του Δέλλα με τον «προϊστάμενό» του. Πριν δοθεί η απάντηση αξίζει να αναφερθεί ότι τον Δέλλα δεν τον έφαγε ο Μπάγεβιτς. Στην πραγματικότητα ο Μπάγεβιτς δεν μπορούσε να τον κρατήσει άλλο, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν, ακόμα κι όταν η ΑΕΚ έπαιζε στην Γ' εθνική.

Αντιληπτό ότι «θέμα Δέλλα» πάντα έπαιζε στην ΑΕΚ και κάθε φορά έσωζε τον κολοσσό ο Μπάγεβιτς. Γιατί, όμως; Έλπιζε ότι ο άπειρος προπονητής θα εξελιχθεί με το καιρό τουλάχιστον περισσότερο «επικοινωνιακός». Να μη ψάχνεται, αν ψαχνόταν ο Δέλλας μονάχα με τον... εαυτό του. Να γίνει προσιτός, συζητήσιμος και κυρίως να μην παραμένει μονολιθικός στις προπονητικές του ιδέες.

Ασφαλώς και ο Μπάγεβιτς έχει ευθύνη για τον Δέλλα, ο οποίος έστω αργά, κρίθηκε ότι τελικά δεν πληροί τα προσόντα στο μέτρο των απαιτήσεων της ΑΕΚ. Φταίει ο Μπάγεβιτς διότι ως αρμόδιος, ως προϊστάμενος δεν είχε εισηγηθεί ενωρίτερα τη διακοπή της συνεργασίας της ΠΑΕ με τον προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση