GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητέρα Παύλου Φύσσα: Όλα έγιναν με εντολή αρχηγού, δεν έχουν ενδοιασμό

"Ο Παύλος εξελίχθηκε από ώριμος έφηβος σε αξιόλογο άνδρα. Μια καθαρή προσωπικότητα , ελεύθερο πνεύμα με ωραίες ιδέες και ιδανικά α...

Μητέρα Παύλου Φύσσα: Όλα έγιναν με εντολή αρχηγού, δεν έχουν ενδοιασμό "Ο Παύλος εξελίχθηκε από ώριμος έφηβος σε αξιόλογο άνδρα. Μια καθαρή προσωπικότητα , ελεύθερο πνεύμα με ωραίες ιδέες και ιδανικά αυτά ήταν τα μόνα του όπλα" . Τα λόγια αυτά ανήκουν στη μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα, η οποία καταθέτοντας για δεύτερη ημέρα στη δικη της Χρυσής Αυγής κλήθηκε να μιλήσει γαι το παιδί της.

Η Μάγδα Φύσσα αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό έργο του γιου της και τη μουσική του και εξέφρασε την άποψη ότι αυτοί ήταν οι λόγοι που το παιδί της στοχοποιήθηκε απο τη Χρυσή Αυγή " Ότι ειναι αντίθετο σφάζεται " είπε χαρακτηριστικά.

" Δεχόμαστε απειλές... Δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό"

Η Μάγδα Φύσσα αποκάλυψε ότι μετά τη δολοφονία του Παύλου δέχονται απειλές "Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν ακόμη και τώρα , ακομη και αν βρίσκονται εδώ" είπε και συνέχισε "Δεν είχαν περάσει 50 μέρες απο τη δολοφονία και ένα  ολοκληρο τάγμα πέρασε απο την Τσαλδάρη. Βεβήλωσαν το μνημείο του παιδιού μου και υποχρέωναν τον κόσμο να πάρουν τα έντυπα τους. Συνέχισαν και έσπασαν το στέκι  Ρεσάλτο  . Ακόμη και τώρα συνεχίζουν τις  βεβηλώσεις στο μνημείο...Περνάνε μηχανές, με τα χαρακτηριστικά τους, κάτω απο το σπίτι μας σαν να μας λένε "είμαστε εδώ" . Το ίδιο κάνουν και στους φίλους του...Απειλητικά μηνύματα και στους δικηγόρους . Δεν εχουν κανένα ενδοιασμό ...δεν υποχωρούν σε τίποτα. Ξυλοφόρτωσαν τα παιδια, τους μάρτυρες με το που ξεκινησε το δικαστήριο"


" Ο Ρουπακιάς είναι γερό στέλεχος της Χρυσής Αυγής"

Με ψυχραιμία και αξιοπρέπεια η μαυροφορεμένη γυναίκα περιέγραψε στο δικαστήριο όσα έμαθε για το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας αλλά και για τα στοιχεία που προέκυψαν στην πορεία από την έρευνα . Ελάχιστες ήταν οι φορές που η μητέρα του Παύλου Φύσσα ανέφερε το ονομα του Γιώργου Ρουπακιά καθώς τον αποκαλούσε " δολοφόνο" . Μάλιστα, η συγκεκριμένη αναφορά προκάλεσε τη αντίδραση του συνηγόρου του κατηγορύμενου , με την πρόεδρο του δικαστηρίου να τον διακόπτει και τους φίλους της οικογένειας Φύσσα να φωνάζουν από το ακροατήριο " Κάτσε κάτω...".

"Υπάρχουν άπειρα αποδεικτικά στοιχεία ότι ο Ρουπακιας  είναι γερό στέλεχος στη ΧΑ και ότι δεν είναι περαστικός. Ειναι δίπλα σε Λαγό , Μιχαλολιακο, παντού δίπλα τους"  είπε η Μάγδα Φύσσα στο δικαστήριο " Υπάρχει πειθαρχία , εκπαίδευση . Μέσα σε δεκαπέντε λεπτα ολοκληρο τάγμα βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας" συμπλήρωσε.

Η Μάγδα Φύσσα είπε ακομη πως ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του γιου της μετά τη σύλληψη του, όπως της μετέφεραν , είχε οικειότητα στο αστυνομικό τμήμα καθώς τον άφησαν ελεύθερο και του ζήτησαν , χωρίς να τον συνοδεύουν να ανέβει στον τρίτο όροφο του κτιρίου. «Τα παιδιά νόμιζαν (σ.σ. φίλοι θύματος ) πως είναι υπάλληλος του αςτυνομικουλ τμήματος καθόταν σταυροπόδι με το κινητό του στο χέρι».


Είναι χαρακτηριστικό όπως είπε η μάρτυρας οτι με το που έβαλαν τον δράστη στο περιπολικό οι αστυνομικοί, εκείνος τους είπε «εντάξει ρε παιδιά, δικός σας είμαι» και όταν εκείνοι τον ρώτησαν αν είναι αστυνομικός, ο Ρουπακιάς τους είπε: «Είμαι της Χρυσής Αυγής».

" Όλα γίνονται με εντολή αρχηγού"

Απαντώντας σε ερώτηση για βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο κατηγορύμενος Πατέληςνα μιλά σε μέλη της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας και να λεει πως παίρνει οδηγίες απο τον βουλευτή Λαγό και δεν ενεργεί μόνος η μάρτυρας επέμεινε πως

"Ο Λαγός δεν ειναι μόνος του και όλοι οι βουλευτές παίρνουν εντολή απο τον αρχηγό. Προκύπτει απο την ιεραρχία. Αρχηγός , βουλευτές , πυρηνάρχης...Δυο χρόνια  ασχολούμαι με τη δολοφονία του παιδιού μου απο τα στοιχεία προκύπτει οτι όλα γίνονται με εντολή αρχηγού"

Πρόεδρος: Απο που προκύπτει αυτό ;
Μάρτυρας: Απο συνεντεύξεις , βιντεο .Είναι η ιεραρχία η ιδεολογία αυτό ειναι η ΧΑ.
Μάλιστα , η μάρτυρας έκανε λόγο και για ηχητικό ντοκουμέντο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία , στο οποίο κατηγορούμενος φέρεται να χαρακτηρίζει τη δολοφονία Ρουπακιά " επαγγελματικό χτύπημα"  να λέει πως  " έτσι εκπαιδεύονται" και ζητεί να ειδοποιηθεί η μητέρα του για να πετάξει τα όπλα που έχει στο σπίτι.

Νωρίτερα, το δικαστήριο αποφάσισε ότι τα dvd και cd που περιλαμβάνονται στη δικογραφία θα προβληθούν στο χρόνο ανάγνωσης εγγράφων.
Η δίκη διεκόπη για λίγο καθώς η Μάγδα Φύσσα ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε ένα μικρό διάλειμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση