GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αλλάζει στον τρόπο που κάνουμε like στο Facebook

Στα μέσα του προηγούμενου μήνα, ο Mark Zuckerberg επιβεβαίωσε ότι η Facebook εργάζεται επάνω στη δημιουργία συστήματος έκφρασης δυσαρέσκει...

Τι αλλάζει στον τρόπο που κάνουμε like στο Facebook
Στα μέσα του προηγούμενου μήνα, ο Mark Zuckerberg επιβεβαίωσε ότι η Facebook εργάζεται επάνω στη δημιουργία συστήματος έκφρασης δυσαρέσκειας (όχι “Dislike” όπως βιάστηκαν να κρίνουν οι περισσότεροι) και σήμερα έχουμε μια πρώτη εικόνα από το σύστημα “Reactions” που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε Like.
Η αποκάλυψη έρχεται από την ιστοσελίδα Engadget, η οποία σημειώνει ότι οι δοκιμές θα ξεκινήσουν από αύριο στην Ιρλανδία και την Ισπανία. Η αλλαγή στο “Like” θα μας δώσει τη δυνατότητα να διευκρινίζουμε τα συναισθήματα μας για κάποιο θέμα με περισσότερους τρόπους προσθέτοντας εικονίδια αγάπης, γέλιου, θυμού κλπ., αν και η μέτρηση των ανταποκρίσεων θα εξακολουθήσει να μετράται σαν “Likes” για το σύστημα διαφημίσεων.
Φανταζόμαστε ότι η λίστα των “Reactions” θα μεγαλώσει με τον καιρό και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δούμε τις νέες επιλογές σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση