GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Suzuki: Παγκόσμια πρώτη για το νέο Baleno στην Φρανκφούρτη

Στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτη η Suzuki πραγματοποιεί την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του νέου Baleno, ενός νέου compac...

Suzuki: Παγκόσμια πρώτη για το νέο Baleno στην Φρανκφούρτη
Στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτη η Suzuki πραγματοποιεί την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του νέου Baleno, ενός νέου compact hatchback που ανεβάζει τον πήχη σε θέματα σχεδιασμού, συνολικής απόδοσης και τεχνολογίας.
Εξωτερικά, ο σπορτίφ και κομψός σχεδιασμός, ο οποίος βασίζεται στο concept του “Liquid Flow” design, παραπέμπει στο γεμάτο ενέργεια και δυναμικό χαρακτήρα του μοντέλου. Ενώ, στο εσωτερικό, η καμπίνα εξασφαλίζει την άνετη φιλοξενία των επιβατών τόσο στα μπροστινά όσο και στα πίσω καθίσματα, καθώς και έναν κορυφαίο για την κατηγορία χώρο αποσκευών 355 λίτρων. 
Για υψηλά επίπεδα επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, το Baleno διαθέτει νέες τεχνολογίες, όπως μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα αμαξώματος, turbo βενζινοκινητήρα BOOSTERJET με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού και το σύστημα SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki).
Επίσης, το νέο μοντέλο ενσωματώνει πληθώρα τεχνολογικών καινοτομιών, οι οποίες προσφέρουν ασφάλεια, άνεση και σιγουριά. Ορισμένες από αυτές είναι, η εξελιγμένη έγχρωμη οθόνη πολλαπλών πληροφοριών, το adaptive cruise control με περιοριστή ταχύτητας, ηχοσύστημα με οθόνη 7’’ και δυνατότητα σύνδεσης με Smartphones (Smartphone Linkage Display Audio, συμβατό πλέον με Apple CarPlay), αλλά και το σύστημα υποβοήθησης φρεναρίσματος (Radar Brake Support).
Nέο Vitara S 
Η νέα έκδοση S έχει προστεθεί στη γκάμα του Vitara, το οποίο πραγματοποιεί μια πολύ καλή εμπορική πορεία από την παρουσίασή του την άνοιξη του 2015. Η νέα έκδοση εφοδιασμένη με τον κινητήρα 1.4 BOOSTERJET για βελτιωμένη οδηγική επίδοση, τη νέα εμπρός μάσκα, καθώς και τα νέα σχεδιαστικά στοιχεία στο εσωτερικό και όχι μόνο, προσφέρει συνολικά μια πιο σπορτίφ αίσθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση