GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To μήνυμα της Καρντάσιαν για τον Λαμάρ Όντομ - ΦΩΤΟ

«Έσπασε» τη σιωπή της η Κλόε Καρντάσιαν για την περιπέτεια του εν διαστάσει συζύγου της Λαμάρ Όντομ, ο οποίος  έχει διαφύγει τον κίνδυνο κα...

To μήνυμα της Καρντάσιαν για τον Λαμάρ Όντομ - ΦΩΤΟ

«Έσπασε» τη σιωπή της η Κλόε Καρντάσιαν για την περιπέτεια του εν διαστάσει συζύγου της Λαμάρ Όντομ, ο οποίος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και μεταφέρθηκε σε ειδική κλινική του Λος Άντζελες, ώστε να αναρρώσει πλήρως.

Η Κλόε ανέβασε στην προσωπική της ιστοσελίδα ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, με το οποίο αναφέρθηκε στην «χειρότερη εβδομάδα της ζωής της», αφότου έμαθε πως ο Λαμάρ Όντομ βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής μετά από χρήση ναρκωτικών και έδινε μάχη για την ζωή του.

Η Καρντάσιαν ευχαρίστησε όλους όσοι της συμπαραστάθηκαν στην περιπέτειά της, ενώ ιδιαιτέρως στάθηκε στην βοήθεια των γιατρών και του προσωπικού. 

«Η περασμένη εβδομάδα ήταν τρομακτικά δύσκολη. Είμαι τόσο ευγνώμων στην οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές, που έστειλαν τις προσευχές τους και τις ευχές για να γίνει καλά ο Λαμάρ. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στο Νοσοκομείο Sunrise, μεταξύ αυτών των καταπληκτικών γιατρών και των νοσοκόμων για την καλοσύνη και την εξαιρετική δουλειά τους. Υπό την δική τους καταπληκτική φροντίδα, έγιναν απίστευτα πράγματα. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι προετοιμασμένος για μια εμπειρία σαν κι αυτή, αλλά χωρίς την αστείρευτη αγάπη και τις ατέλειωτες προσευχές για τον Λαμάρ και τη δύναμη που μου έδωσαν οι αγαπημένοι μου, θα ήταν πολύ δύσκολο να αντέξω. Σας ευχαριστώ για την συνεχιζόμενη υποστήριξή σας. Ο Θεός είναι μεγάλος. Φιλάκια, Κλόε» έγραψε. 

Δείτε επίσης:

Σοκάρει η εικόνα του Όντομ στο κρεβάτι του οίκου ανοχής - ΦΩΤΟ

Πλήρωσε 80.000 δολάρια για το 4ημερο πάρτι που λίγο έλειψε να τον σκοτώσει

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση