GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ 1307! Γιατί οι εκτελεστές επέλεξαν "Παρασκευή και 13"...

Evagelia Michalopoulos Ο συμβολισμός της ημέρας μόνο τυχαίος δεν είναι για τους εκτελεστές. "Παρασκευή και 13" εκτελέστηκαν εκα...

Evagelia Michalopoulos
Ο συμβολισμός της ημέρας μόνο τυχαίος δεν είναι για τους εκτελεστές. "Παρασκευή και 13" εκτελέστηκαν εκατοντάδες σταυροφόροι στην Ευρώπη. Νίκη για τους πιστούς του Ισλάμ αφού σχεδόν εξολοθρεύτηκε ένα από τα μεγαλύτερα τάγματα ιπποτών. Όλα έγιναν με την απόφαση του Πάπα να εκδώσει διάταγμα για τη σύλληψη και θανάτωση των ναϊτών ιπποτών. Το διάταγμα εκδόθηκε σε συνεννόηση με τον βασιλιά της Γαλλίας Φίλιππου του Δ΄, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 1307.
Σήμερα έρχεται μια νέα "τιμωρία" για τους "σταυροφόρους". Είναι εδώ παρόν να εκτελέσουν σε αντίποινα κάθε ευρωπαίο πολίτη.
Όσοι πιστεύετε σε κάτι ανώτερο, μην προσευχεστε μόνο για το Παρίσι. Αλλά για όλους εμάς. Είναι ήδη εδώ. Είναι ήδη οργανωμένοι. Είναι επαρκώς λοβοτομημενοι και πολύ καλά εκπαιδευμένοι.
Προσευχηθείτε, όσοι πιστεύετε, για αυτά που έρχονται. Οι υπόλοιποι ετοιμαστειτε για νέα λουτρά αίματος.
Μια απλή παρένθεση. Οι ισλαμιστές ήδη είχαν προειδοποιήσει τη Γαλλία. Τους αγνόησε και ιδού τα αποτελέσματα.
"Καλή" νύχτα...
ΓΙΩΤΑ ΧΟΥΛΙΑΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση