GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλαξαν τελευταία στιγμή πτήση για 170 ευρώ και έσωσαν τη ζωή τους!

H προσπάθειά τους να εξοικονομήσουν χρήματα τους χάρισε τη ζωή. Ο λόγος για δύο γυναίκες, οι οποίες δηλώνουν συγκλονισμένες μετά το παι...

Άλλαξαν τελευταία στιγμή πτήση για 170 ευρώ και έσωσαν τη ζωή τους!

H προσπάθειά τους να εξοικονομήσουν χρήματα τους χάρισε τη ζωή. Ο λόγος για δύο γυναίκες, οι οποίες δηλώνουν συγκλονισμένες μετά το παιχνίδι της μοίρας δεδομένου ότι επρόκειτο να ταξιδέψουν με το Airbus A321, το οποίο συνετρίβη στην Αίγυπτο. 

Οι δύο γυναίκες από την Αγία Πετρούπολη, θα βρίσκονταν ανάμεσα στους επιβάτες της πτήσης. 

Παρόλ' αυτά η Ekaterina Gyunninen, αποφάσισε την τελευταία στιγμή να μην επιβιβαστεί στο Airbus της Kogalymavia που συνετρίβη 23 λεπτά μετά την απογείωση από το Σαρλ ελ Σέιχ της Αιγύπτου με προορισμό την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. "Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν είχα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Τι θα συνέβαινε στη μαμά μου, τον μπαμπά μου, την αδερφή και τον αδερφό μου", είπε στο Russia Today.

Όπως εξήγησε, η απόφαση να μην μπει στο αεροπλάνο ήταν καθαρά... οικονομική. Το εισιτήριο για τη Μόσχα ήταν 170 ευρώ φθηνότερο αντί της Αγίας Πετρούπολης και έτσι η ίδια και η φίλη της αποφάσισαν να αλλάξουν πτήση. 

Μόλις έμαθε για το αεροπορικό δυστύχημα, η Εκατερίνα τηλεφώνησε αμέσως στη μητέρα της για να την ειδοποιήσει ότι είναι καλά. "Η μητέρα μου, μου τηλεφώνησε 15 λεπτά αργότερα. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή, γιατί η μητέρα μου, που ζει εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά μου, μου είπε με δάκρυα στα μάτια: Δόξα τω Θεώ που είσαι ζωντανή". Ήταν η στιγμή που η νεαρή γυναίκα συνειδητοποίησε το μέγεθος της τραγωδίας. "Θα μπορούσαμε να είμαστε σε αυτό το αεροπλάνο", σκέφτηκε.

10 ώρες μετά την τραγωδία, το αεροπλάνο για τη Μόσχα στο οποίο επιβιβάστηκαν τελικά οι δυο γυναίκες, απογειώθηκε από την Αίγυπτο. Όλοι ήξεραν τι είχε συμβεί: πως 224 άνθρωποι, ανάμεσά τους 25 παιδιά είχαν όλοι πεθάνει. "Στο αεροπλάνο επικρατούσε νεκρική σιγή" λέει η Εκατερίνα, προσθέτοντας πως όλοι ήταν στην... τσίτα για τον παραμικρό θόρυβο που ίσως άκουγαν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση