GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

22 μήνες με αναστολή σε άνεργο χωρίς εισιτήριο

Σε 22 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση καταδικάστηκε άνεργος, ο οποίος είχε επιβιβαστεί...

22 μήνες με αναστολή σε άνεργο χωρίς εισιτήριο

Σε 22 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση καταδικάστηκε άνεργος, ο οποίος είχε επιβιβαστεί σε λεωφορείο της Θεσσαλονίκης χωρίς εισιτήριο.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο ίδιος, το Μάιο του 2011, μπήκε σε λεωφορείο χωρίς εισιτήριο, διαπομπεύτηκε, εξυβρίστηκε και κρατήθηκε για περισσότερες από τρεις στάσεις από δύο ελεγκτές στο λεωφορείο της γραμμής 11 στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε επιδείξει την κάρτα ανεργίας, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι άνεργος.

Ένας συνεπιβάτης κατέθεσε υπέρ του άνεργου στο αστυνομικό τμήμα Χαριλάου, στο οποίο οδηγήθηκαν όλοι.

Ο άνεργος-επιβάτης από την πλευρά του, υπερασπιζόμενος τα δικά του δικαιώματα κατέθεσε μήνυση για παράνομη παρακράτηση και εξύβριση προς τους ελεγκτές, οι οποίοι με τη σειρά τους κατέθεσαν επίσης μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Στις 4/11/2015 εκδικάστηκε η μήνυση των ελεγκτών κατά του άνεργου-επιβάτη, και του επιβλήθηκε ποινή 22 μήνες με 3ετή αναστολή, ενώ όπως υποστηρίζει η πλευρά του ανέργου η δική του μήνυση μπήκε στο αρχείο χωρίς ποτέ να εκδικαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση