GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται το... "Μάλιστα, Σεφ!" την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 22.00

Στην κουζίνα του πιο κομψού γαλλικού εστιατορίου της πόλης, τα μαχαίρια ακονίζονται καθημερινά και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Σεφ, ...

Έρχεται το...

Στην κουζίνα του πιο κομψού γαλλικού εστιατορίου της πόλης, τα μαχαίρια ακονίζονται καθημερινά και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Σεφ, επίδοξοι μάγειροι, μάνατζερ και ανταγωνιστές σε μια καθημερινή μάχη.

Ο σεφ Βασίλης Κόκκορης είναι ο άρχοντας της κουζίνας του «Chez Philippe». Εξαιρετικά ταλαντούχος, αλλά και ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, κάνει σε όλους τη ζωή δύσκολη και δε σηκώνει κουβέντα.

Ο Μάνθος είναι νέος, φιλόδοξος κι αποφασισμένος να γίνει μια μέρα ένας καταξιωμένος σεφ. Προσλαμβάνεται σχεδόν κατά λάθος στο εστιατόριο του νάρκισσου Φίλιππου, όπου το όνειρο του θα γίνει πραγματικότητα... ή ένας καθημερινός εφιάλτης;

Ανακατεύεται παντού, εξοργίζει τον Βασίλη, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και την δυναμική μάνατζερ του εστιατορίου, Κίκα, με την οποία είχε μια σύντομη ερωτική περιπέτεια, χωρίς να γνωρίζει ποια είναι, ένα βράδυ πριν προσληφθεί.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή...

Η κουζίνα θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης με τον αφοσιωμένο στον σεφ Βασίλη, Τρύφωνα, με τους σκανταλιάρηδες μάγειρες Φώτη και Σάββα, τον συνεσταλμένο και όμορφο μπάρμαν Κωστή, τη ρομαντική χορτοφάγο και ακτιβίστρια Νάντια, τον κυκλοθυμικό και παρεξηγιάρη ζαχαροπλάστη Λουί, την σκληροτράχηλη λαντζέρισσα Ιβάνκα, την «περπατημένη» σερβιτόρα Σίσσυ και την ναζιάρα hostess, Αθηνά.

Και σα να μην έφταναν όλ' αυτά, απέναντι από το «Chez Philippe» θα ανοίξει ένα ανταγωνιστικό εστιατόριο με σεφ την κοσμοπολίτισσα Έλενα και ιδιοκτήτη τον ιντριγκαδόρο Νικήτα.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Μάλιστα, Σεφ!» θα μεταδοθεί την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, στις 22:00, στο Mega και έχει τίτλο «Ο καινούριος μάγειρας κι ένα στοίχημα».

Στο γαλλικό εστιατόριο «Chez Philippe», η μέρα του σεφ Βασίλη Κόκκορη έχει ξεκινήσει στραβά. Έχει χάσει ένα στοίχημα, έχει κακοκοιμηθεί, έχει νεύρα, τσακώνεται με τη μάνατζερ Κίκα που τον πιέζει να ανανεώσει το μενού, ενώ ο ιδιοκτήτης Φίλιππος του αναθέτει να εντυπωσιάσει με τις μαγειρικές του ικανότητες τον ιδιοκτήτη του ανταγωνιστικού εστιατορίου που πρόκειται να ανοίξει δίπλα τους. Αυτά όμως δεν είναι τίποτα, μπροστά στην ξαφνική εμφάνιση του νεαρού πεισματάρη μάγειρα Μάνθου, που έχει όνειρο να δουλέψει στο «Chez Philippe». Ο Βασίλης τον θεωρεί άχρηστο, οι άλλοι μάγειροι του βάζουν τρικλοποδιές και η Κίκα θέλει να τον ξεφορτωθεί, καθώς το προηγούμενο βράδυ είχε μαζί του μια άδοξη ερωτική περιπέτεια. Οι αντιρρήσεις όλων θα οδηγήσουν σε μια παρεξήγηση προς όφελος του Μάνθου, που θα καταφέρει να προσληφθεί δοκιμαστικά. Και τότε οι περιπέτειες αρχίζουν! Το πρώτο του «κατόρθωμα» είναι να στείλει στο νοσοκομείο τον επίσημο καλεσμένο και να φέρει σε σύγκρουση τον Βασίλη με την Έλενα, τη γοητευτική σεφ του διπλανού ανταγωνιστικού εστιατορίου. Και κάπως έτσι ξεκινάει ο χαμός...

Συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης (σεφ Βασίλης), Προμηθέας Αλειφερόπουλος (Μάνθος), Άννα Μενενάκου (Κίκα)
Στο ρόλο του Φίλιππου, ο Κώστας Αποστολάκης και στο ρόλο της Έλενας, η Κλέλια Ρένεση.

Συμπρωταγωνιστούν: Αναστάσης Κολοβός (Φώτης), Αλέξανδρος Τρανουλίδης (Τρύφωνας), Ευάγγελος Πετρόπουλος (Σάββας), Αντώνης Τακτικός (Λουί), Σοφία Αλεξανιάν (Ιβάνκα), Κατερίνα Δημητρόγλου (Σίσσυ) Πηνελόπη Σεργουνιώτη (Νάντια), Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Κωστής), Αθηνά Βαλκώνη (Αθηνά), Θανάσης Κουρλαμπάς (Νικήτας)

Απόδοση Σεναρίου: Βίκυ Αλεξοπούλου

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης

Εκτέλεση Παραγωγής: JK Productions

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση