GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για 50 εκατ δολάρια επικήρυξε η Μόσχα τους τρομοκράτες που έριξαν το Airbus

Μετά την επίσημη παραδοχή ότι το ρωσικό αεροσκάφος κατέπεσε στο Σινά από τρομοκρατική ενέργεια, η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι προσφέρει...

Για 50 εκατ δολάρια επικήρυξε η Μόσχα τους τρομοκράτες που έριξαν το Airbus

Μετά την επίσημη παραδοχή ότι το ρωσικό αεροσκάφος κατέπεσε στο Σινά από τρομοκρατική ενέργεια, η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι προσφέρει αμοιβή 50 εκατ. δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό των "τρομοκρατών".

"H FSB απευθύνεται στη ρωσική και τη διεθνή κοινότητα για να βοηθήσει στον εντοπισμό των τρομοκρατών. Μια αμοιβή 50 εκατομμυρίων δολαρίων θα δοθεί για τις πληροφορίες που θα βοηθήσουν στη σύλληψη των εγκληματιών αυτών", αναφέρει η Ομοσπονδιακή Yπηρεσία Aσφάλειας (FSB).σε ανακοίνωσή της που δημοσιεύτηκε στο Ίντερνετ.

Την ίδια ώρα υψηλόβαθμο στέλεχος της γαλλικής κυβέρνησης δήλωσε ότι η Ρωσία εξαπέλυσε σήμερα αεροπορικές επιδρομές στη Ράκα, στη βόρεια Συρία, που είναι το προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους.

"Αυτήν τη στιγμή, οι Ρώσοι πραγματοποιούν ισχυρά πλήγματα εναντίον της πόλης της Ράκα, το οποίο αποτελεί απόδειξη ότι και αυτοί συνειδητοποιούν (την απειλή από το Ισλαμικό Κράτος)", σημείωσε το στέλεχος αυτό, το οποίο δεν κατονομάστηκε.

Η ρωσική επιδρομή στη Ράκα γίνεται μετά την ανακοίνωση του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η Μόσχα θα εντείνει τα αεροπορικά της πλήγματα στη Συρία μετά την επιβεβαίωση από την FSB ότι η συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους στο Σινά τον Οκτώβριο οφείλεται σε βόμβα.

Το Ισλαμικό Κράτος είχε αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση αυτή, όπως έκανε και για τις αιματηρές επιθέσεις της περασμένης Παρασκευής στο Παρίσι, που προκάλεσαν το θάνατο 129 ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση