GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σπίλμπεργκ θέλει να κάνει Ιντιάνα Τζόουνς το Χάρισον Φορντ για 5η φορά

Για 5η (και τελευταία μάλλον) φορά, ο Αμερικανός σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ θέλει να κάνει Indiana Jones τον Χάρισον Φορντ, πριν ο γν...

Ο Σπίλμπεργκ θέλει να κάνει Ιντιάνα Τζόουνς το Χάρισον Φορντ για 5η φορά

Για 5η (και τελευταία μάλλον) φορά, ο Αμερικανός σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ θέλει να κάνει Indiana Jones τον Χάρισον Φορντ, πριν ο γνωστός ηθοποιός "κλείσει τα 80 του χρόνια", όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Σπύλπμπεργκ, σε συνέντευξή του στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο RTL.

"Ελπίζω ότι θα μπορέσω να σκηνοθετήσω τον Ιντιάνα Τζόουνς 5" προτού ο Χάρισον Φορντ πατήσει τα 80. Κι έπειτα κι εγώ δεν θα ξαναγίνω πιο νέος, πρέπει να το πούμε κι αυτό", υπογράμμισε ο Σπίλμπεργκ, που διανύει ήδη το 68ο έτος της ηλικίας του.

Ο Χάρισον Φορντ, ο μεγάλος πρωταγωνιστής των ταινιών, είναι ήδη 73 ετών.

Ο Ιντιάνα Τζόουνς έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 1981 με τους "Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού". Το τελευταίο σίκουελ, ο "Ιντιάνα Τζόουνς και το Κρυστάλλινο Κρανίο", προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2008.

Η τελευταία ταινία του διάσημου σκηνοθέτη "Η γέφυρα των κατασκόπων", ένα θρίλερ για τον Ψυχρό Πόλεμο, θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση