GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Τσίπρα: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπονομεύουν τη διαπραγμάτευση...

"Αυτοί που έχουν ευθύνη για εξόντωση λαού τελευταία χρόνια δεν επέδειξαν σοβαρότητα και υπευθυνότητα", επισήμανε ο πρωθυπουργός...

"Αυτοί που έχουν ευθύνη για εξόντωση λαού τελευταία χρόνια δεν επέδειξαν σοβαρότητα και υπευθυνότητα", επισήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην επίσημη δήλωσή του μετά το τέλος του συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών.
Ανέφερε ότι η ΝΔ εμφανίζεται κατώτερη των περιστάσεων, καθώς διαφοροποιήθηκε πλήρως σε πρόσφυγες και ασφαλιστικό και καθιστά προβληματική την συνεννόηση μαζί της. "Έχει δομικά προβλήματα η ΝΔ. Και ενώ ψήφιζε όλα τα μνημόνια από το 2010, σήμερα δεν υπέγραψε ώστε να βρεθεί λύση για το ασφαλιστικό".

Χαρακτήρισε επίσης υπονομευτική τη στάση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στη διαπραγματευτική γραμμή της κυβέρνησης, καθώς αρνούνται να καταθέσουν προτάσεις σε συντεταγμένο διαλόγους.
"Αρνήθηκαν να συνταχθούν σε κόκκινη γραμμή να μην μειωθούν συντάξεις. Η κυβέρνηση θα καταθέσει πρόταση χωρίς νέες επώδυνες μειώσεις".
"Η στάση της αντιπολίτευσης καθιστά ιδιαίτερα προβληματική τη συνεννόηση σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα. Ιδιαίτερα όταν διαφωνεί ο αρχηγός της ΝΔ στο θέμα των hot spots, διαπιστώνουμε ότι κινδυνεύει με υπονόμευση η διεθνή θέση της χώρας. Στο ασφαλιστικό ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συνεχίζουν να υπονομεύουν τη χώρα", είπε τέλος ο πρωθυπουργός.

5 σχόλια

  1. Ο Αλέξης απεδείχθη ολίγιστος, εθνικά επίορκος και αδίστακτος.
    N.Βράχος
    *Σήμερα , που απεγυμνώθη ως άλλη …Σαλώμη, επιχειρεί να ‘’ρίξει στάχτη’’ στα μάτια του λαού, προκειμένου να αποκρύψει την αδυναμία , την ακαταλληλότητά του και την αγραμματοσύνη του, επιχειρεί ..εθνική ‘’ συστράτευση ’’ δήθεν, αυτήν που αιδημόνως απέρριπτε και μποϋκοτάριζε από το 2009 μέχρι σήμερα , σε κάθε εθνική προσπάθεια προκειμένου να μην χρεοκοπήσουμε.
    Υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες.
    *Ισοπέδωσε αγώνες και θυσίες ανθρώπων που έδωσαν το αίμα τους για μια δημοκρατική και ευνομούμενη Ελλάδα.
    *Συκοφάντησε και έβρισε προκλητικά και αδιάντροπα θεσμούς και αντιπάλους λες ήταν εχθροί του.
    *Κατέστρεψε και πυρπόλησε την Ελλάδα από τη μία άκρη μέχρι την άλλη παραπληροφορώντας ζωντανούς …και νεκρούς.
    *Εκμεταλλεύτηκε και καλλιέργησε την αδυναμία, τη φτώχεια , τη στέρηση, τη δυστυχία.
    * Διέσυρε και ξευτέλισε κάθε πολιτικό αντίπαλο ΠΛΗΝ του... καΜένου ! και
    * πρωτοστάτησε στη δημιουργία του κινήματος δεν ΠΛΗΡΩΝΩ, τινάζοντας στον αέρα την προσπάθεια ‘’αίματος’’ για την σωτηρία από την χρεοκοπία.

    *Σαμποτάρισε με κάθε τρόπο κάθε κυβερνητικό θετικό αποτέλεσμα ‘’εν τη γενέσει του’’ συμμετέχοντας στην προδοσία, την αποστασία τον οικονομικό θάνατο της Ελλάδας και τον ξενιτεμό των παιδιών της.
    *Διαστρέβλωνε, μαζί με τους προδότες Σαμαρά και Τούρκογλου, κάθε προσπάθεια δανεισμού και κάθε προσπάθεια συγκρότησης της Κοινοτικής αλληλεγγύη που παρά ταύτα, τελικά επέτυχε να δημιουργήσει ο ΕΝΤΙΜΟΣ πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με τους εργατικούς και αθόρυβους ‘’κηπουρούς του’’.
    *Η μόνη λύση για την Ελλάδα, εν όψει όλων αυτών που συμβαίνουν και θα συμβούν, είναι η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του επικίνδυνου για την πατρίδας μας, Αλέξη Τσίπρα, με άλλη προσωπικότητα, που τουλάχιστον θα είναι ελληνικών αντιλήψεων και συμφερόντων.
    *Η απομάκρυνση Τσίπρα, αποτελεί ‘’ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ’’ Σωτηρίας για την Ελλάδα.
    *Η παραμονή του στην εξουσία, αποτελεί μέγιστο κίνδυνο αφελληνισμού και ανεπανόρθωτης καταστροφής για το μέλλον των παιδιών μας και την επιβίωση μας.
    *Ας συστρατευτούμε όλοι οι Έλληνες , να σώσουμε την πατρίδα μας από το ξεπούλημα των επίορκων και των επικίνδυνων πρακτόρων που συγκυβερνούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτη φορά αριστερό Μνημόνιο»

    - Το βίντεο που σαρώνει στο YouTube vinteo-poy-saronei-sto-youtube#ixzz3g4lYMf9S



    Λένε ότι τα γραπτά μένουν. Με την σύγχρονη τεχνολογία, μένουν και οι δηλώσεις on camera. Ενα απάνθισμα τέτοιων δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ προεκλογικά σε αντίστιξη με τη στάση τους κατά την χθεσινή ψηφοφορία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
    Στο βίντεο υπό τον τίτλο «Πρώτη φορά Μνημόνια Αριστερά» έχει γίνει συρραφή παλαιότερων δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα («αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ψηφίσει νέο μνημόνιο»), του Πάνου Καμμένου («ούτε νεκρός δεν πρόκειται να συνεργαστώ με όποιον ψήφισε έστω και ένα μνημόνιο»), του Νίκου Παππά, του Νίκου Βούτση κ.λπ. Και αμέσως μετά παρατίθενται τα «ναι» που ψήφισαν κατά την χθεσινή ψηφοφορία με τα προαπαιτούμενα για το 3ο Μνημόνιο.
    Το εν λόγω βίντεο έχει αναρτηθεί στο youtube από τον χρήστη ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ και υπενθυμίζει σκωπτικά:
    «Πέντε χρόνια αντι-μνημονίου τελείωσαν χτες. Και μη ξεχνάτε: Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, Αφορολόγητο 12.000, Βασικός Μισθός 751, Δημιουργία 300 χιλ. θέσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, Επαναφορά των συντάξεων στα επίπεδα προ μνημονίου».
    Το βίντεο το αναπαρήγαγε με ενθουσιασμό, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης με την προτροπή: Δείτε το! Διαδώστε το! Απολαύστε το υπεύθυνα. Είναι το πρώτο από τα εκατοντάδες που θα έρθουν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρης Κλ.29 Νοε 2015, 1:08:00 π.μ.

    Ο ανάγωγος Τσίπρας που καθύβριζε τους ηγέτες της Ευρώπης, ενώ τους εκλιπαρούσε να του δώσουν δανεικά, ζήτησε συναίνεση και από τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης και αφού δεν την πήρε, τους μιλά ότι έχουν θράσος!
    Ποιός; Ο θρασύτατος, ανάγωγος και απαίδευτος πολιτικός, που δεν παρέσχε ούτε καν την ανοχή του στο πρώτο μνημόνιο, αυτός που θα το καταργούσε μ'ένα νόμο, μ'ένα άρθρο, αυτός που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, αυτός που έλεγε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, αυτός που θα χορηγούσε τη 13η σύνταξη και τα 762 ευρώ κατώτερο μισθό, αυτός που βάφτισε το "ΟΧΙ" του δημοψηφίσματος σε "ΝΑΙ", ζητά συναίνεση!
    Τί άλλο μπορεί να πει κανείς για ένα πλήρως ανυπόληπτο άνθρωπο,που οι λέξεις ήθος, συνέπεια, αλήθεια, ειλικρίνεια, του είναι παντελώς άγνωστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξαναψηφιζουμε για να καταρρεύσει το σάπιο πολιτικό σύστημα. -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η οργανωμένη χρεοκοπία από τη δεξιάς και η...ασυλία του Αλέξη στον Κωστάκη ‘’τους’’ !
    ===================================================================================

    Πόσα ΔΙΣ. έχασαν που δεν πτωχεύσαμε?

    Μια αλήθεια χωρίς ψεγάδια και χωρίς ..σοφάδες.

    Η χρεοκοπία της Ελλάδας τελικά είναι σύμπτωση καιρών ή είναι μια καλά οργανωμένη επιχείρηση μιας παρακυβερνητικής ΚΑΜΟΡΑ?

    Ας περιγράψουμε το πρώτο στάδιο , την πρώτη μεθοδευμένη φοροδιαφυγή των παρανόμως πλουτησάντων.

    *Το 2005-06, η κυβέρνηση Καραμανλή ψήφισε νόμο με τον οποίο χορηγούσε φοροδοτική ‘’ΑΣΥΛΙΑ» για κάθε γονική παροχή οιουδήποτε ποσού και αντικειμένου.
    Έτσι ΜΥΡΙΑΔΕΣ ‘’ έγγειοι πρόσοδοι’’ πέρασαν από τους επαγγελματίες ‘’μπαμπάδες’’ της πολιτικής και της επιχειρηματικότητας στους ‘’νεοσσούς’’ τύπου Πάνου, Μιλτιάδη και τόσων χιλιάδων ακόμη.

    Μυριάδες φοροαπαλλακτικά τεχνάσματα ισοπέδωσαν και εξαφάνισαν τα δημόσια έσοδα και ταυτόχρονα συνέβαλαν στην ασύλληπτη σε μέγεθος φοροδιαφυγή των γονικών καταστρατηγήσεων της παρανόμου αποκτήσεως των μεταβιβασθέντων ακινήτων.

    Έτσι η Ελλάδα βούλιαξε από την οργανωμένη ''στέρηση εσόδων'' και την συνέχιση της φοροδιαφυγής και της κλοπής !!!
    Ταυτόχρονα όλο το ‘’ΜΑΥΡΟ’’ και βρόμικο χρήμα ‘’πέταξε’’ για τις τράπεζες όλου του κόσμου.

    *Από το 2002 μέχρι το 2012 με 765.000 ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ 300Δις Ευρώ, γέμισαν τα ξένα χρηματοφυλάκια εν αναμονή της χρεοκοπίας της Ελλάδας που θα διπλασιαζόντουσαν , τουλάχιστον.

    *Κι όμως ! Κανένας έλεγχος ! Καμία τιμωρία ! από την δικαιοσύνη των Κοκκινοβασίληδων, των Σανιδάτων, των Κεδικογλέων, των Αθανασίων και των γόνων τους !
    Δυστυχώς! Ο μεγάλος και αθεράπευτος επί πολλά χρόνια ασθενής ήταν και παραμένει
    Η ‘’ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ’’ της Χουντοσποράς !!!
    ΝΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση