GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια ανάσα από Δέλλα ο Ατρόμητος

Πολύ κοντά στο να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Τραϊανού Δέλλα είναι ο Ατρόμητος μετά τη σημερινή συνάντηση των δύο πλευρών στις πρ...

Μια ανάσα από Δέλλα ο Ατρόμητος
Πολύ κοντά στο να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Τραϊανού Δέλλα είναι ο Ατρόμητος μετά τη σημερινή συνάντηση των δύο πλευρών στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Περιστεριωτών.

Στη συνάντηση βρέθηκαν ο «Τράι» και ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος και μέσω της συζήτησης που είχαν, προέκυψε πλήρης ταύτιση σε όλα τα λειτουργικά, οργανωτικά και αγωνιστικά ζητήματα και κατόπιν ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός τηλεφωνικά, αφού μίλησε για αυτά τα θέματα με τον υποψήφιο τεχνικό, κατέθεσε την οικονομική πρόταση.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται τόσο η δική του αμοιβή, όσο και των 3-4 συνεργατών που θέλει να φέρει μαζί του και πλέον ο Γιώργος Σπανός αναμένει την απάντησή του αύριο το πρωί, αν και φαίνεται πολύ δύσκολο να χαλάσει τώρα το deal στο οικονομικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την «καραντίνα» αναμένεται να βγει ο Μαρσελίνιο που δείχνει μετανιωμένος.

Αν και εφόσον αύριο το πρωί, ο «Τράι» απαντήσει θετικά, τότε δεν τίθεται κανένα ζήτημα για το αν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας το Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση