GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι Φορτούνης, τι Ιντέγε: Άλλο αστέρι του Ολυμπιακού ποθούν οι μεγάλες ομάδες!

O Ολυμπιακός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Που κάθε χρόνο έχει σαν στόχο να κατακτήσει...

O Ολυμπιακός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ.

Που κάθε χρόνο έχει σαν στόχο να κατακτήσει και τους δύο εγχώριους τίτλους, αλλά και να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Αυτό που θα λέγαμε στην πιάτσα... μαγαζί - γωνία, για αυτό και σε όλη την Ευρώπη ασχολούνται με το υλικό του.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σπουδαίες πωλήσεις ποδοσφαιριστών: Από τον Φέισα και τον Φετφατζίδη, στον Σάμαρη, τον Μήτρογλου, τον Μανωλά.

Τώρα, όμως, υπάρχει ρεπορτάζ που πηγαίνει πιο... βαθιά!

Όχι σε έναν εκ των Φορτούνη, Κασάμι και Μαζουάκου, που βγάζουν μάτια και δεδομένα υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή τους, αλλά στην... άκρη του πάγκου!

Εκεί που ο Μάρκο Σίλβα βγάζει μάτια με την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά του!

Όπως προκύπτει από την πιάτσα των μάνατζερ, αρκέτες ευρωπαϊκές ομάδες παρακολουθούν με ενδιαφέρον την πορεία του Σίλβα στο Λιμάνι,.

Με την ομάδα του να έχει 9Χ9 στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να κάνει... παπάδες!

Κι εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν απέκτησε τυχαία τον Μάρκο Σίλβα το περασμένο καλοκαίρι, ούτε τον περίμενε να ξεμπλέξει με τη Σπόρτινγκ ενώ έπρεπε να είχε αρχίσει η προετοιμασία, γιατί δεν υπήρχε άλλος προπονητής να αναλάβει.

Τον περίμεναν οι "ερυθρόλευκοι", γιατί γνώριζαν για τι λαχείο πρόκειται!

Είναι τυχαία τα πρόσφατα κολακευτικά λόγια του προέδρου της Πόρτο, προς το πρόσωπό του;

Για αυτό και, μεταξύ σοβαρού και αστείου, κάποιες παλιές καραβάνες στο Λιμάνι υποστηρίζουν ότι μπορεί από αλλού να το περιμένουν στον Ολυμπιακό και από αλλού να τους έρθει.

Προτάσεις για τον Φορτούνη (και άλλους) γράφουν καθημερινά τα ρεπορτάζ ότι δέχονται οι Πειραιώτες, αλλά μην αποκλείσετε να προκύψει ενδιαφέρον και για τον Μάρκο Σίλβα!

Προφανώς όχι για τώρα, τον Γενάρη, αλλά το ερχόμενο καλοκαίρι...

Μόνο που στον Ολυμπιακό ούτε που συζητάνε τέτοια θέματα! Ο Μάρκο Σίλβα έχει υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια και στο Λιμάνι ήδη σκέφτονται να του το ανανεώσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση