GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ξένια του "Μπρούσκου" κρύβει μυστικά; Τι αποκαλύπτει η Μπαλτά;

Η Ειρήνη Μπαλτά μιλά στο TVέθνος για τον μυστηριώδη ρόλο της Ξένιας στο "Μπρούσκο", αναλύει τις ανθρώπινες σχέσεις και εξηγε...

Η Ξένια του
Η Ειρήνη Μπαλτά μιλά στο TVέθνος για τον μυστηριώδη ρόλο της Ξένιας στο "Μπρούσκο", αναλύει τις ανθρώπινες σχέσεις και εξηγεί πώς την βοήθησε η ψυχανάλυση.
Ελειπες πολλά χρόνια από την ελληνική μυθοπλασία. Αν δεν κάνω λάθος πάνω πέντε. Ηταν συνειδητή επιλογή;

Μάλλον δεν ήρθε η κατάλληλη πρόταση. Ωστόσο μου δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθώ με άλλα πράγματα εξαιρετικά ενδιαφέροντα που προηγουμένως δεν είχα τον χρόνο. Είμαι ραδιοφωνική παραγωγός με καθημερινή εκπομπή 12.00 - 2.00 μ.μ. στον Menta 88 fm, με καλό ελληνικό τραγούδι και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Επίσης, έκανα συμπληρωματικές σπουδές στον τομέα της θεατρικής αγωγής και στο θεατρικό παιδικό παιχνίδι.
Ερχομαι στο «Μπρούσκο», η Ξένια που υποδύεσαι κρύβει μυστικά;
Ναι, κρύβει μυστικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ξένια θα διεκδικήσει δυναμικά τον έρωτά της.
Η πρόταση στο «Μπρούσκο» πώς ήρθε;
Επικοινώνησα αρχικά με τον Κούλη Νικολάου για να συνεργαστούμε. Χάρηκα πολύ και στη συνέχεια μίλησα με τη Βάνα Δημητρίου για τον ρόλο της Ξένιας. Θέλαμε πολλά χρόνια να συνεργαστούμε και τώρα δόθηκε η ευκαιρία. Αρχικά συμφωνήσαμε για 15 επεισόδια και συνεχίζουμε τώρα για περισσότερα.
Μοιάζεις καθόλου με την Ξένια;
Οχι, δεν παρασύρομαι από τα συναισθήματά μου. Θα έλεγα πως τα εκλογικεύω.
Πάντα λειτουργείς περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα;
Οχι, προσπαθώ να λειτουργώ και με τα δύο. Ωστόσο δεν αφήνω το συναίσθημα να με παρασύρει σε αυτοκαταστροφικές πράξεις. Αυτό είναι το πρόβλημα της Ξένιας.
Ως Ειρήνη πώς θα ήθελες να γραφτεί το τέλος στον ρόλο της Ξένιας;
Η Ξένια να συνειδητοποιήσει πόσο λίγο αγαπάει τον εαυτό της, να αλλάξει τρόπο σκέψης και να αποκτήσει αυτοσεβασμό και αυτοεκτίμηση.
Βλέπω ότι αναλύεις τους χαρακτήρες. Εσύ έχεις ανασφάλειες και πώς τις διαχειρίζεσαι;
Δεν υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ανασφάλειες. Υπάρχουν άνθρωποι που απλά δεν γνωρίζουν τις ανασφάλειές τους. Συζητάω με τον εαυτό μου αρκετά.
Εχεις μπει ποτέ σε διαδικασία ψυχανάλυσης;
Ναι, έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Είναι ένας τρόπος για να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου. Με αυτήν τη διαδικασία λοιπόν ανακαλύπτεις κομμάτια του εαυτού σου. Οσο καλύτερα λοιπόν γνωρίζεις τον εαυτό σου τόσο έχεις μεγαλύτερη ελευθερία και βούληση για τις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις. Κάποιες αποφάσεις που είχα πάρει πριν μπω σε αυτήν τη διαδικασία σίγουρα θα ήταν διαφορετικές. Ομως στην ψυχοθεραπεία μαθαίνεις να αποδέχεσαι και να αγαπάς τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι.
Μετανιώνεις για τα λάθη σου;
Οχι, γιατί ξέρω πως στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είχα και τη συγκεκριμένη επιλογή.
Θα ήθελες να δοκιμαστείς στην παρουσίαση;
Ναι, υπό την προϋπόθεση να είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Για παράδειγμα, θα ήθελα κάτι που έχει να κάνει με τις σχέσεις των ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση