GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με γυαλιά και περούκα κυκλοφορεί ο τελευταίος επιζών τζιχαντιστής του Παρισιού!

Νέα φωτογραφία του τελευταίου επιζώντα από τους τζιχαντιστές που αιματοκύλισαν το Παρίσι την περασμένη Παρασκευή τον δείχνει να φορά γ...

Με γυαλιά και περούκα κυκλοφορεί ο τελευταίος επιζών τζιχαντιστής του Παρισιού!

Νέα φωτογραφία του τελευταίου επιζώντα από τους τζιχαντιστές που αιματοκύλισαν το Παρίσι την περασμένη Παρασκευή τον δείχνει να φορά γυαλιά και περούκα. Όπως γράφει η Daily Mail, λέγεται πως η γαλλική αστυνομία κυκλοφόρησε τη φωτογραφία αυτή σημειώνοντας πως ο Σαλάχ κυκλοφορεί πλέον έτσι και με το όνομα Yassine Baghli.

Φίλος του, γράφει η βρετανική εφημερίδα, αποκάλυψε πως πνίγεται στην ενοχή για τους φόνους που έγιναν στο Παρίσι αλλά δεν μπορεί να παραδοθεί επειδή φοβάται αντίποινα σε βάρος της οικογένειάς του από το ISIS.

ΣΑΛΑΧ ΑΜΠΝΤΕΣΛΑΜ

Ο Αμπντεσλάμ είναι σήμερα ο πλέον καταζητούμενος άνδρας στην Ευρώπη, αφότου ανακοινώθηκε χθες πως ο «εγκέφαλος» των τρομοκρατικών επιθέσεων Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ σκοτώθηκε κατά την επιχείρηση στο Σαιντ Ντενί.

Οι αρχές πίστευαν αρχικά πως ο Αμπντεσλάμ βρισκόταν στο ίδιο διαμέρισμα με τον Αμπααούντ αλλά κατά την επιχείρηση της Τετάρτης δεν βρέθηκε.

Η εφημερίδα γράφει πως είναι πιθανό ο Σαλάχ να κρύβεται και από την αστυνομία και από τους τζιχαντιστές, από τους τελευταίους επειδή δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αποστολή του ως βομβιστής αυτοκτονίας.

Ο Αμπντεσλάμ πιστεύεται πως ήταν ο εξτρεμιστής που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας να πυροβολεί στα τυφλά τον κόσμο έξω από καφέ του Παρισιού.

Φίλος του υποστηρίζει πως έκανε πίσω όταν συνειδητοποίησε πως τα πράγματα είχαν ξεφύγει. Πηγή που υποστηρίζει πως είδε τον Σαλάχ στο Μολενμπέεκ του Βελγίου στην Τρίτη είπε σε βελγική ιστοσελίδα πως είχε καταβληθεί από όσα συνέβησαν αλλά δεν μπορούσε να παραδοθεί επειδή αυτό θα είχε συνέπειες στην οικογένειά του.

Οι έρευνες πάντως για τον εντοπισμό του επεκτάθηκαν, εκτός από το Βέλγιο, και στην Ολλανδία, όπως μεταδίδει το CNN.

ΣΑΛΑΧ ΑΜΠΝΤΕΣΛΑΜ

Φίλοι του πάντως δήλωσαν σοκαρισμένοι όταν έμαθαν πως εμπλεκόταν ο Σαλάχ στα χτυπήματα. «Είναι τρελός, δεν περπατά, τρέχει. Τον περιτριγύριζαν κορίτσια όλη την ώρα, σχεδόν κάθε βράδυ ήταν και με άλλη γυναίκα. Είχε κορίτσια παντού, Βελγίδες, Γαλλίδες, Μαροκινές και Τυνήσιες», περιέγραψε.

Άλλες πηγές υποστήριξαν στην βελγική La Libre πως ο Αμπντεσλάμ είχε εμφανιστεί τέσσερις- πέντε φορές σε δημοφιλή γκέι μπαρ στο Βέλγιο, στα τέλη Οκτωβρίου. Κάποιοι ωστόσο προειδοποιούν πως ίσως αυτό συνέβη επειδή αναζητούσε στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση