GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο συλλήψεις στο Ηράκλειο για ηρωίνη

Με πάνω από 370 γραμμάρια ηρωίνης συνελήφθησαν δύο άτομα σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο. Πρόκειται για έναν 66χρονο και έναν 37χρόνο, η σύ...

Δύο συλλήψεις στο Ηράκλειο για ηρωίνη

Με πάνω από 370 γραμμάρια ηρωίνης συνελήφθησαν δύο άτομα σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο. Πρόκειται για έναν 66χρονο και έναν 37χρόνο, η σύλληψη των οποίων έγινε μετά από αξιοποίηση στοιχείων και την επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο 66χρονος, την ώρα που αποβιβαζόταν από υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 37χρονος, που περίμενε τον 66χρονο στο συγκεκριμένο σημείο. Οι δυο αποχώρησαν και κατευθύνθηκαν σε περιοχή του Ηρακλείου, όπου στη συνέχεια ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών. Σε έρευνα που ακολούθησε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 37χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε 188 γραμμάρια ηρωίνης, την οποία όπως προέκυψε, είχε προμηθευτεί ο 37χρονος από τον 66χρονο. Επίσης, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και ένα κινητό τηλέφωνο.

Εξάλλου στην κατοχή του 66χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ακόμη 188 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 37χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δισκία ναρκωτικού φαρμάκου χωρίς την προβλεπόμενη από το νόμο ιατρική συνταγή και δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης. Επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 37χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση